| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 98975  [Dalších 98695 >>]
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

Re: Tříleťácká party

30.9.2008 20:48:25
Jsem docela zvědavá, jak tady Jana tuhle nadhodila, že se těší až bude tisknout kalendář vnoučat, zda až ty naši pacholátka budou slavit třeba společně třicítku, nás taky pozvou a budou řešit jaký prostory nám budou vyhovovat - např. příjemné rehabilitační lázně, ~:-D~:-D
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

30.9.2008 20:44:58
Zkusím do toho šnečka zítra zaběhnout se zeptat, jestli by pronajali vše na celý den. Jinak by to nemělo cenu.
Ono o víkendu tam určitě tolik lidí nepřijde a jelikož mají vstupné 60,- Kč na den za dítě a doprovod neplatí, tak to pro ně bude super výhodné nám třeba poskytnout služby typu - výzdoba, pití, občestvení a nějaké symbolické vstupné ... to určitě při našem počtu pro ně bude zajímavé. Navíc tam by asi nebyl problém s programem a plus samozřejmě hafo těch atrakcí, i pro starší sourozence a i nás néé? Příbram si určitě nenapálí ceny jako třeba Človíčkov atd v Praze, navíc začínají a uvítají každou reklamu. Zjistím, budeme moudřejší.

Úplně se to stydím přiznat, ale ještě jsme tam nebyli, otevírali to 1. září, ale nějak furt není čas ...
Andru + Adriana + Adam 38195

30.9.2008 20:40:55
Tak se hlásím.

Bohužel balon se nekonal pro nepřízeň počasí, odložilo se na jindy, termín dle našeho výběru. Foukal strašný vítr, tak to prostě nešlo.

Jinak to bylo prima, uváděla známá rosnička, ale teď si zaboha nevzpomenu na její jméno! Zpíval Kalousek.
Převzala jsem slavnostně šek na ten můj let balonem pro dva, pak super dvě trička s tou výherní fotkou a jupí jupí digitální foťák od Sony, který umí fotit sám když se někdo usměje, je to sranda, byl tam nainstalovaný v tom sále a stačilo že někdo prošel kolem a usmál se a už ho to blejsklo. No a byl taky rautík, samé mńamky, ale já chodila jen na sushi ~j~

Venku v areálu Žlutých lázní pak byly vyvěšený obrovské plachty a na nich natisknuty ty výherní fotky, to vám byla nádhera, cca tak 4x4m, ale to je jen odhad. Ty se měli připevnit na balón a letět s náma, no ale neletěly, to byla taková škoda, mrzí mne to....ale určitě si to ještě užijem, snad ještě napodzim bude pár hezkých dní.

Koukám,že se tu řeší kde udělat tříleťáckou párty, tak jsem zvědavá co vymyslíte, jste šikulky, jak jste se do toho pustily.

jdu uložit tu žabku a pak snad ještě juknu.
Bára a kluci 27301

30.9.2008 20:39:07
Kimiku, nebylo by jednodušší "rozlosování" fakt třeba ve stylu, že já budu kupovat dárek například Adélce a vy tím pádem Honzíkovi? Aby se maminky mezi sebou mohly dohodnout a třeba si dát navzájem tip, co by ta druhá měla pořídit a moc se to nekomplikovalo?
I když ono je to asi jedno...:o)))

Holky, vlezla na mě choroba, asi jsem nastydla a MM se tu po mě vozí, jak to, že nemám před sebou čaj a na nohách fusky - fakt jak nějakej fotr :o)))) takže jdu pro fusekle, noooo...
Bára a kluci 27301

30.9.2008 20:35:14
Ten Šneček vypadá výborně, ale obávám se, že pro oslavy tam mají vyhrazený prostor - dle fotografií i podle toho, co tam píšou s tím, že se dá z těch prostor volně projít do té herny.

Byl by výbornej, kdyby šel pronajmout komplet celej, ale to by asi byl neúnosnej ranec :o(

Svornost vypadá dobře :o))

Napadla mě na výzdobu "party sada" balonků - prodávají bombičku helia a s tím 30 balonků. Ale stojí to na MMB 1.500 :o((

Kimik+Adélka+Míšánek 31494

30.9.2008 20:32:05
jo a ty dárky - já udělám seznam, dám k tomu čísla a vy si o ně řeknete - třeba podle oblíbeného čísla - a já Vám do mailu napíšu, koho jste si vylosovalii. Takže to bude trochu plánované a trochu překvapení R^

+ ještě někdo (kdo se přihlásí) vezme dárek navíc, kdyby náhodou... To by bylo opravdu nepříjemné, kdyby tam zůstal nějaký prcek bez dárku~;((

Tříleťácká party

30.9.2008 20:15:37
Datum: sobota 15. listopadu 2008

Kde? Ještě hledáme
Návrhy:
1.http://www.sbihava.cz/ - pronájem 300kč hodina; 114m2 třída s hernou, dá se si dovézt vl. jídlo.
- asi pro nás moc malé

2. divadelní sál v DDM Modřany - nevím, jak to tak vypadá, ale mluvila jsem s nimi, orientačně zjišťují termín - je to kapacita 100 lidí, židle umí vystěhovat, cena za celý den 8 000,- ale to je pro komerční účely- prý by se dalo domluvit, když je to pro děti, byli moc milí. Velký je to určo dost, ale cena je vyšší.

3. http://www.divadlodobeska.cz/pronajem.php

4. http://www.prorodinu.cz/nabizime-pronajem-prostor/prosotry-pro-kurzy/

5. http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=280&id_menu=212&id_data=212

Společenské prostory Kapacita Rozměr (m2) Cena Kč za hodinu
(včetně vybavení)

Velký sál 100 180 800

6. http://www.svornost.cz/index.php?nid=5228&lid=CZ&oid=741961
je to hotel a bylo by možno i bez ubytování, volno 15.11. maj, sál pro 150 lidí - 340 m 2, psala jsem jim že jde o 3leté děti, jídlo by nám tam udělali, koukněte se prosím na to, na cenu pronájmu jsme se bohužel nezeptala

7. http://www.tjhostivar.net/?aid=seznam&bid=frydolinek&cid=frydolinek
Pro dětské narozeninové oslavy můžete využít prostory společenského sálu Švehlovy sokolovny. Objednávky na tel.: 603 755 994

8. http://www.snecek.cz – moc pěkné, ale je to v Příbrami

Předběžný program:
10:00 začátek
Hry, rozdání dárků, dort, divadýlko nebo jiné společné hry a aktivity
19.00 konec

Co je potřeba zajistit:
Vlastní občerstvení, koupit a dovézt plastové talíře, příbory, něco na pití...
Narozeninový dort
Profesionální bavič nebo někdo, kdo umí zabavit děti
1 dáreček do max hodnoty 100,- Kč
Výzdobu

Seznam potvrzených účastníků:

Jana a Jakub + Viky a Igorek – kalendář prosincovek
Bram a MM + Matýsek a Maxík – řízečky a bramborový salátek; prolízací tunel, plastovou klouzajda, skákací balon.
Andílek s MP + Tobísek - dort
Kimík s Mártym + Adélka s Míšánkem
Zigy + Jenda + ?
Kupcovka + MM + Honzík + Barunka – termín 15. vyhovuje
Bára a MM + Honzík a Vašík - pomazánku, veky a olivy? :o)))
Linda s MM + Samík
Hanilka s celou rodinou
Taurinka s Pavlíkama
Andru
Ef
Gliss
Kristy

Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Při úterku

30.9.2008 19:49:53
Kimi~s~ Je jasné že pokud nám nebudou moci vyjít vstříc a bezlepkový neudělají, tak ho 100%ně upeče někdo šikovný z rodinky a Adélka bude mít taky svůj "papací" dortíčekR^

30.9.2008 19:19:56
jen ještě rychle, to si neodpustím - úplně mě dojalo, jak myslíte na Adélku s tím bezlepkovým dortíkem~s~

30.9.2008 19:13:20
holky všechno si píšu - dám to sem, až uložím zvířectvo:o)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 98975  [Dalších 98695 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.