| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 98975  [Dalších 98685 >>]
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Při úterku

30.9.2008 18:52:26
Báři, je možné do deníčků někde založit složku tříleťácká párty a třeba tam začít psát seznam kdo potvrdil toho 15.11. protože jinak taky na stránkách se ta informace hned ztrácí a nevíme ve finále nikdo nic (i když Kimík si to asi píše...)
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

30.9.2008 18:49:21
Jsem taky jednoznačně pro dárky přímo konkrétnímu dítku případně minimálně rozdělení kluci/holky s tím, že by se koupili dva dárky navíc pro případ, kdyby někdo náhle nemohl přijet, aby nějaký dítě nezůstalo bez dárku, to si ani neumím představit, takové trauma z narozeninové oslavy, to nemůžeme připustit!!!

Dortíky jednotlivé se mi taky moc líbí, jen si myslím, že to bude asi dražší??? Já jsem ale určitě pro, taky jsme měli na dvouleťácké párty problém, že jsme se tam na začátku vůbec v té tlačenici nevešli a než jsme se našli, už byl kus Matýska snězený... tehdy mu to bylo jedno, ale teď už by to asi obrečel...

Kdo by komu kupoval dárek rozdělit nebude problém, ale nejdříve musí být odsouhlasený seznam, kdo přijede, jinak to nemá smysl, byl by v tom chaos.

Báři, neřeš to, hračky bere/nepůjčuje v tomto věku skoro každé dítko, strčit do holčičky holt může kdykoliv, to se stane v rámci hry, Honzík je v kolektivu zlaté dítě, myslím, že to můžeme potvrdit všechny kdo jsme ho s více dětma viděli. Ovšem je pravda, že "tety" má oblíbenější~:-D

Měli bysme stanovit maximální výši, co je kdo ochotný za tu párty dát, protože to bude rozpočítaný pronájem sálu, cesta, dort, občerstvení/výzdoba... tak ať se podle toho může lépe hledat i ubytko a například o sálu s pronájmem nad 8 tís už neuvažovat...to je příklad, ale asi budeme potřebovat "budget" na osobu, jinak se to bude plánovat těžko...
Amélije 30817

30.9.2008 17:44:59
ale je fakt že v tom šnečkovi jak vkládala Kristy by se asi vyblbnuly děti víc ..
tady zas nám udělaj jídlo i dorty, asi i výzdobu by udělali, ale tu zábavu bychom měli na starosti my
Amélije 30817

30.9.2008 17:42:08
to je fotka toho sálu z hotelu Svornost jak jsem dávala odkaz

Velký sál o rozloze 340 m 2 o kapacitě až 180 ti míst
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

Re: Ahojte

30.9.2008 16:49:43
Holky kdyby slo pri losovani trochu podvadet, rada bych si vylosovala holcicku, mam desny abstak na nakupovani holcicich darku, kdyz tu nadheru vidim v obchodech a v rodine malou holcicku nemame!~:-D~:-D
Bára a kluci 27301

Re: Ahojte

30.9.2008 16:42:42
Jani, to vymyslíme - až bude definitivní seznam účastníků, tak se to rozdělí do párů a je to :o)
Amélije 30817

30.9.2008 16:23:37
vyvolávání jmen je super, ale chtělo by to domyslet tak aby nikdo neodešel bez dárku, ale jinak bezva R^
Bára a kluci 27301

30.9.2008 16:19:17
Petruško, znám a posílám zbytky energie, co mám...třeba doletí. Hlavně, aby bylo zase dobře!!!

No já začínám být tou myšlenkou samostatných dortíků nadšená :o)

Stejně tak se mi líbí nápad vyvolání pro dáreček - fakt už to jsou velké děti, myslím, že by se jim to opravdu mohlo líbit, budou duležité :o) Bude to takové konkrétní :o)
andilek1+ Tobik 12/05 31763

30.9.2008 16:14:20
Zábavné centrum šneček vypadá pěkně, rychlo jsem nakoukla a vypadá to tak nějak jako malý beckiland, kdyby to šlo jen pro nás, tak by to nemuselo být špatné.

Kristy a Mareček 6/12/05 29152

30.9.2008 16:12:29
Jani a co udělat seznam dětiček třeba podle abecedy a pak dle nějakého pravidla, že třeba ob tři jména, vylosovat toho koho budu obdarovávat, abych už dopředu věděla, že budu dávat dárek např. Vikymu, zabalim ho, dám jmenovku. Pak se všechny dárky dají na hromadu a někdo bude rozdělovat (třeba ten dosud neznámý bavič:) a dětičky postupně vyvolávat. To myslím bude pro ně velký zážitek doběhnout si pro dárek osobně, dočkat se svého jména.
Mysllím, že by to mohlo proběhnot i organizačně lépe než aby si každý vybíral dárek z hromady. Takhle budou mít pocit, že je to dárek jen pro ně. No a kdo by třeba neplánovaně nepřijel dárek se mu pošle poštou a on zas musí dovalit ten svůj ...

Jinak jsem koukala na ty Cup Cake a to je něco úžasnýho, je to teď hodně moderní a dá se vymyslet hoooodně variant. Naskládat je do pyramidy a každý mít svou buchtičku. Navíc by to nemuselo být moc nákladné páč ten jeden muffinek je docela malý.

[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 98975  [Dalších 98685 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.