| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 16:10:04
Taky se mi líbí ty malé dortíky, vypadá to i hezky, mám to na fotce, zkusím dát na rodinku a pak sem.
Dá se to ozdobit dokola ovocem, aby to bylo lákavé, doprostřed bych klidně dala tu fotečku, právě jak píše Bára, že by se to tím i lépe rozdělilo a vypadalo by to pěkně, nebo udělat obdelník a celou rodinku, nebo už cokoliv. Dobrý nápad s tím udělat třeba 3 varianty, třeba někdo rád ovocný, někdo čokoládový atd..... Bezlepkový pro Adélku, optala bych se samozřejmě, případně myslím, že by nemusel být problém - kdo je tady šikovný :) ho udělat, aby vypadal podobně a fotečku tam dát na místě. Dáreček - to je mi jedno, vyčkám co se jak rozhodne. Báro, já bych Honzíka nechala, říkala bych mu co a jak má dělat samozřejmě, ale netlačila bych, však on k tomu dojde a mělo by to být i o těch učitelkách, aby to stále vysvětlovaly. Včerejší fotečka Vašíka neměla chybu :) jdu kouknout na ty odkazy a dát tu fotku joooo Petruško, posíláme moooooc energie, ač jsem posl. dobou taky taková všelijak protivná i sama sobě, tak všechen zbytek letí k vám! |
| Petruše+Terka01+Mariánka05 | 667 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:27:36
Ahojky!
Jen hlásím, že žiju. Mám teď depkový období :-( Pevně doufám, že do listopadu to bude všechno za mnou a na párty dorazíme. Je mi moc líto, ale teď nemám energii věnovat se organizaci. Připadám si jak na houpačce - chvíli je to lepší, chvíli je to v pr... Holky, mějte se krásně a pokud by některé přebývala pozitivní energie, prosím, pošlete. |
| Amélije | 30817 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:24:56
k místu
našla jsem tohle http://www.svornost.cz/index.php?nid=5228&lid=CZ&oid=741961 je to hotel a bylo by možno i bez ubytování, volno 15.11. maj, sál pro 150 lidí, psala jsem jim že jde o 3leté děti, jídlo by nám tam udělali, koukněte se prosím na to, na cenu pronájmu jsme se bohužel nezeptala k dárkům - já bych to řešila tak, ohledně dárku pro chlapečka x holčičku, že by každý přivezl dárek jakoby pro své dítě, tzn mám kluka, vezu klučičí dárek, jednak se spíš orientuju co ho baví, za druhé vyjde počet holek a kluků ... tzn. mamky kluků můžou dát dárky do jednoho místa, mamky holek jinam, holčičky budou volit z jednoho koše, kluci z druhého a mělo by to klapnou ;o) a také pokud koupím dárek a nebudu nakonec moc přijet, zbyde mi dárek pro mé dítě (klučičí pro kluka) ... co vy na to ? |
| Bára a kluci | 27301 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:22:00
ahojte!!!!
smažka Václav na dorty neříká nic, protože spinká :o)) Každopádně i já bych byla pro dortík pro každé dítko zvlášť - a klidně i s fotkou, ať se tam každý najde :o) Přeci jen u toho velkého dortu byla fest tlačenice, některé děti (třeba zrovna Honzík) se k dortu vůbec nedostaly, protože děti obklopil dav rodičů s foťákama a tak ;o) Losování dárečků je dobrej nápad, jsou to už velké děti, za tu cenu se dá pořídit už pořádnej dárek, žádná kravinka, u které je jedno, na koho to vyjde :o) a přeci jen už máme tak trošku u toho děcka přehled, z čeho by mělo radost. My dneska máme za sebou výbornej hysterák v obchodě, fakt jsem se "bavila". No když na mě ječel z košíku, to jsem ještě ustála, ale když mi při upínání do sedačky regulérně nafackoval, dostal na zadek. Fňukal a škytal až domů :o( A v Sedmikrásce mě taky trošku trápí - bere dětem hračky, neposlouchá a dneska sice nerad, ale při lítání strčil do nějaké holčičky. Tak nějak nevím, jak ho trošku usměrnit nebo jestli to víc nechat na těch učitelkách...fakt nevím, ona mi tvrdí, že se to naučí, tak mu dám čas :o/ jo a opožděně vše nej Míšánkům!!! |
| Kristy a Mareček 6/12/05 | 29152 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:12:21
www.snecek.cz
|
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:09:55
Ještě jsem chtěla napsat, že bych navrhovala nejdřív udělat seznam nutných věcí, něco jako svatební seznam, kde bychom si rozebrali jednotlivé položky ... abychom třeba neměli tři hlavní chody, dort a ještě pět buchet, ale málo pití a ubrousků atd. Každý by si vybral co by přívezl a na nic se nezapomnělo.
|
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 15:07:37
Ahoj holky!
v první řadě obr gratulace Olgavce k takovému obr výkonu! A Kačence přejem šťastný život, lásku a zdraví, spokojené rodiče a velkého brášku ochranitele ![]() Edík je krásný!!! TAky se těším na víc fotek a vyprávění, jen houšť Boženko! ED super, super. Hrozně moc si vážím toho, že jsem Vás všechny poznala, že to vše je táák úžasné, příjemné. Tento spolek přátel mikrolidiček je fakt něco výjmečného. Koukám že plány na oslavu jsou v plném proudu. My určitě dorazíme, sice o tomto víkendu většinou slavíme MM a moje narozky, ale to se dá přesunout. S místem asi moc nepomůžu, tady v Příbrami je takové hrací centrum jako Človíčkov - Šneček, dělají i oslavy, ale nevím, jak by se komu chtělo táhnout do Příbrami. I když z Prahy je to slabá hodinka, spíš 3/4. Ale pokud to nezavrhujete, mohla bych zjistit podrobnosti. je to tu dost nové a předpokládám, že by měli zájem o jakýkoliv kšeft. Nádherné návrhy dortů!!! Líbí se mi idea marcipánových figurek. Jo a s těmi dárky, budeme si losovat už dopředu komu dáme dárek?? Abychom se třeba líp trefili do vkusu obdarovaného. Je sice spousta neutrálních dárků, ale z vlastní zkušenosti vím, že auto/panenka je prostě trefa do černého. A co na ty dorty náš webový smažka Václav?? |
| Taurík | 33076 |
Re: Při úterku30.9.2008 14:53:52
Jani koukám,že myslíš taky na Adélku
![]() |
| Taurík | 33076 |
Re: Při úterku30.9.2008 14:51:56
Ahojky všem a hlavně Bóže a Olince.
Velikááá gratulace k miminečkům i od nás. Edík je nádhernej,ten se vám Bóži povedl a těším se na Kačenku ![]() ![]() .U nás se stále chrmlá,ale jak jsem psala nic hrozného,prostě to asi má z toho,jak se začalo topit.Ven ale chodíme. Termín tříleťácké párty nám taky vyhovuje,takže na 99 procent chceme taky dorazit. Andílku dortíky jsou všechny krásné,já bych se přimlouvala za ty jednotlivé dortíčky pro každé dítko,myslíš,že tam dělají i bezlepkové,aby mohla i Adélka?Bylo by to smutné,kdyby nemohla ochutnat kočička. |
| Amélije | 30817 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:48:12
ahoj
mně přijde dobrý nápad i ty jednotlivé dortíky, každé dítě si může sfouknout svou svíčku, taky bych se přimlouvala spíš za ovoce, případně marcipánovou figurku. Přijde mi i dobrý, pokud by dítě nebo rodina na ten dortík zrovna neměla chuť může si ho domů odvézt vcelku ... a určitě ten malý ohňostroječek nebo sršící svíčku nebo co to loni bylo, z toho byly děti úplně paf ... taky mi přijdě že ty malé dorty by šly objednat třeba na 3 skupiny podle přání - myslím například bezlepkový pro Adélku, atd. prostě takový aby danému dítěti chutnal (samozřejmě ne pro každého jiný, ale třeba 3 typy ...) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.