| Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:35:38
Jo a při rozdělování kdo co přiveze prosím né jen jídlo ale rozdělit si i dekorace jako balonky, čepičky, třásně, papírové nádobí atd...
|
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:34:17
Jen v rychlosti, nestíhám...
Můj názor raději ovoce než fotečky, to podle mě děti v tomhle věku více ocení (nahoře jahůdky, kiwi, banány), na to budou mít hned chuť, fotečka jim řekne více až budou starší. Líbí se mi moc všechny, ale v "provizoriu" se asi bude lépe krájet ten A3 placatý, ne ten vícevrstvý do výšky. I ten ve tvaru trojky naležato by byl podle mě ok. Lehký, ne moc sladký, spodní piškot s pudinkem a ovocem, né moc krému a hlavně né ten "umělý" krém. Ať je to mlsání i trošku zdravé. Toť můj názor a musím... |
| Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:24:51
jeeej ta ovocna je krasna, z tej by mali detičky radosť určite...
aj ta minule bola velmi fotogenicka (to jedine mozem ja posudzovat, kedze som tam nebola), ale ovocie bude detickam blizsie ako fotky asi... ale ja asi nebudem moct prist, takze len tu tak do toho kecam... ![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:07:51
ty dva poslední nejdou, nemám je na netu.
No prostě ten jeden to jsou takové malé dortíky seskládané je to do fontánky, nahoře je třeba normální větší dortík, dá se na nich udělat obrázek, cokoliv, ladí se to i jako celek. A ta poslední fotka to jsou klasické kulaté, hranaté - cokoliv dortíky s tím průměrem 10-15cm a na každém dortíku je fotka dítěte - příp. rodiny, cokoliv., dá se to dát dokola, vedle sebe do čtverce, pak tam jen dát postavit 3ku a tak. |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 14:05:44
Návrhy - co jsem kde našla pro inspiraci:
možno zase s fotkama dětí - rodin ![]() to je ta velikost zhruba - tam mít třeba napsanou 3ku velkou okolo postavičky - cokoliv a to ovoce ![]() taky ta velikost možnost s fotkou z kalendáře nebo cokoliv - okolo cokoliv - ovoce 3ka může stát ![]() místo áčka udělat přímo 3ku - navrh cokoliv ![]() nebo se dělají cup-cakes - dort je z jedn. pohárků - každý má svůj - dá se navrch cokoliv i fotka ![]() ještě návrh cukrárny z loňska - co dítě to 10-15cm dortík s fotkou ![]() |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 13:39:34
Teda to mě taky nenapadlo, že by to mohla mít Neli ještě zhoubné :( ještě, že výsledky dobré!!!
A Já zapomněla popřát včera Michálkovi, já jsem na ty svátky hrozná, nikde to nemám :( Beckiland jo jo jsou pokud se nezměnili dost nepřístupní ke kompromisům. Ještě návrh - školička již vybavená, tam se mi líbí spíše i obrovská zahrada, která se dá taky využít. Dát tam naf. stan, něco. http://www.studiotulipan.cz/fotogalerie.htm je to na Praze 6 - potažmo se mi to tak líbí, paní příjemná, že Tobík tam nastupuje na 2x týdně nebo dle mé chuti :) než se otevře ta jeho školka, která má samozřejmě zpoždění :( Dortík - ok, ty fotky - nejde o tu práci, to celkem bych řekla, že jde, případně by se tam mohl dát třeba i ten kalendář nebo tak, akorát se to trochu prodraží - už nevím co to stojí přesně, ale tuším, že to bylo dle velikosti A4ek - a dort je cena dle váhy pokud není atypický a pak příp. příplatky ovoce nechť je to mimosezóna a pak už jen drobnosti ozdoby a svíčky /rachejtle a tak/ Loni to bylo nějak 8kg - celk. cena byla tuším nějak kolem 5tisíc, už si to nepamatuju, byly v tom i ty fotky už. Pokud by se letos udělal zase klasický kruh - obdelník, kostka - cokoliv - nebo třeba něco jako hora - tak by to bylo asi +/- stejné pokud by se na to umístila A3ka fotka - třeba ten kalendář nebo případně na to dát ovoce místo toho a nějaké ty figurky a samozřejmě velikou 3ku. Nebo co třeba udělat velikou 3ku něco jako 60x40cm s ovocem a tak. Tobík usnul hurá, dneska máme sraz ze střední po 10letech, tak se těším. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 13:23:03
Tak jsem zpátky, bylo to super, super, super! Cesta lesem, 5 maminek, 5 úkolů a pak skřítek se svým pokladem, který děti musely najít. Já byla u posledního úkolu, měla jsem tam mističky s kaštany, žaludy, jablky, větvičkami jeřabin... a dětičky musely počítat, kolik čeho je. Vymyslela jsem si k tomu povídačku, že skřítek Podzimníček má na podzim nejvíc práce, protože musí spočítat, co se mu všechno urodilo a uzrálo a že je toho moc, tak musí na to mít pomocníčky. Šly 4 třídy, každá zvlášť, no moc mě to bavilo, i když než přišla ta první třída, tak jsem měla pořádnou trému. Akorát Nelinka, když ode mě odcházeli, tak začala pobrekávat. Zpátky jsem je dohonila až u školky, to ji učitelka nesla na ruce. Chvíli jsem s nimi pobyla na zahradě, měli tam výstavku, co každá třída vyráběla a pak šli na oběd, tak to prý Neli zase v šatně brečela, protože jsem odešla domů. Tak jako na jiné děti, i na ni působí líp, když mě nevidí.
Zuuz, Nelinka dostala ty kortikoidy injekcí do kolínka, takže jsou tam a působí tam a Nurofen je sice protizánětlivý, ale v tomhle případě ho bere na bolest. Nic jiného nebere, dr. mi říkala, že je na to nejlepší a že se bere dlouhodobě. Ta injekce se může opakovat po 3 měsících, ale nevím teda, podle čeho se to určí, jestli jo nebo ne, jestli vůbec ten zánět v kolínku se dá vyléčit, nebo jen potlačit, je to bohužel autoimunitní onemocnění, když se zblázní organismus a bojuje proti vlastní kloubní výstelce. No, tož tak. Pořád zjišťuju, že je to málo, co jsem všechno vyčetla na netu. Hmmm, Kimi, tak téma vpravo k diskuzi se moc neujalo, škoda. |
| Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 13:19:25
bram , súhlasím, tie naše detičky su totálne herečky..
akurát že MP sa chystá dnes prec az do nedele, cize ma ráno čaká odovzdávanie v škôlke.. naposledy učiteľka nechápala, aký cirkus lucia spustila a len s ľútosťou skonštatovala, že "tato išiel na služobku, že to vidno! :) tak som zvedavá, čo bude zajtra... |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 12:50:54
Jo a k dnešní školce:
Matýsek pláče jak o život, když ho tam MM nechává, slzy jako hrachy, srdceryvná scéna že to málem neustojí ani můj manžel. Dneska mu učitelka říká, hned jak za sebou zavřete dveře, přeběhněte si naproti do kuchyňky a tama projdete do herny a koukněte... tak to MM udělal, když za sebou zavíral dveře, Matýsek vypadal na zhroucení s totálníma slzama a cca za půl minuty, když MM koukal z kuchyňky mezi dveřma do herny, tak Matýsek už zapojen do hry s úsměvem na tváři Jsou to teda "hérečky" ty naše dětičky![]() Zuuz, taky se mi ze začátku Boženka pletla, mám ji v mobilu uloženou pod Milena a vždy ji hledám pod Boženka ![]() |
| Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 12:34:41
Severko, ta vaše školka se mi moc líbí. jak dělají společné akce pro děti a rodiče, to je fajn
A super jsou i ty výsledky![]() ![]() A Andru poletí balonem s MP - jú, to bude romantika. To se těším, až budeš vyprávět A sobecký to není. Však Adí si to užije se spokojenými rodiči.Děkujeme za přání - Michálkovi jsem vše poctivě vyřídila. Oslavu plánujeme teď na víkend - budeme teprve slavit i Adélčiny - takže takový double ![]() Gliss, zkus se prosím zeptat v té Vaší sokolovně, jestli by tam měli volno. Kdyžtak by se i mohl udělat venkovní výlet na zámek ... kultury tám máte více než dost ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.