| Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 12:12:25
Severko, chválabohu že je ten prstík / nález ok !!!
...a nurofen berie Neli od bolesti a aj na ten zápal, či zápal liečite ešte niečím iným? stále berie tie kortikoidy? či zase som mimo? ![]() (dnes kandidujem do súťaže o najfarebnejší príspevok ešte musím ale použiť tieto dve - ![]() ale nič ma ku nim nenapadá :) |
| Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 12:03:14
juchúúúú malý edík je krásny, voňavý, nádherný!
![]() ![]() ![]() .. ma tak napadá že Edík bol na tejto diskusii snáď najspomínanejšie bábetko ešte pred svojím narodením... nezdá sa vám? ![]() bóži a prečo si mili? resp prečo nie si mili aj tu? :) potom som z toho zmätená a báro, vašík je za tým kompom rozkošný... chvíľu som nechápala čo to má spoločné s čokoládovou fontánou, no ale došlo mi... ![]() |
| Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 11:58:37
Ahoooj holčinky :o)))
Andru, tak si užijte let balónem!!!! Letíte teda v podvečer? Může se totiž létat jen buď ráno nebo večer, tak snad se vám do večera moc nezatáhne, jak hlásili. Asi záleží na velikosti balonu, ten co jsem zjišťovala já je pro 4 osoby plus "pilot". Holky BECKILEND bych teda zvrhla hned jako první!!! Už jsem tam něco chtěla organizovat, nedělají žádné vyjimky, stojí to fakt hodně peněz a vůbec si tam nemůžete vzít nic sebou a to jejich jídlo mě osobně pro dítě teda naprosto nevyhovuje! To můžeme jít rovnou slavit do McDonalda! A hlavně to nebude žádná "soukromá" naše párty, ale budeme se tam mísit se spoustou cizích lidí, o víkendu tam bývá narváno Beckilend fakt nebrat!Gliss, čauký, Sokolovnu u vás klííííďo ![]() Dort - Andílku já bych brala velikost tak jak minule, bude nás moooc, tak musí být veliký Ty fotky nahoře byl super nápad, ale asi dost práce, takže by asi klíďo stačilo podle počtu dětí ozdobit to např. marcipánovými zvířátky (ať má každý jedno pro sebe) a nechat tam udělat velikánskou trojku.Severko ježiš, to mě ani vůbec nenapadlo, že byla možnost, že by to bylo zhoubné, co ty si musíš vytrpět, díky bohu, že je to jen pigmentová záležitost!!!! Super zprávy ![]() Já byla dneska ráno na Novém Smíchově v bance, tak jsem se stavila hned do HM a pokoupila super trička do školky s dl. rukávem a tepláky, no a pak jsem šla do Nextu (v Palládku není) a teda nic Chtěla jsem zimní budnu nebo vestu a teda vše buď malé nebo velké, velikosti 98-104 naprosto vybrané. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 8:58:28
Uffff, spadl mi další kámen ze srdce, volala jsem na výsledky Lenčiny histologie toho uzlíku, co jí brali z prstíku, tak to není nic zhoubného, vyhodnotili to jako pigmentovou záležitost. Jen houšť těch dobrých zpráv!!!
S čím jde na operaci vůbec Daník a Tobík? Andru, tak si to hezky užijte a foť, moc se těším a v koutku duše závidím .Já běžím do školky, tradááá! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 8:34:27
Dobré ranko!
Já jsem doma jenom na skok, odvedla jsem holky do školky a na devátou tam jdu znova. Dětičky mají dneska akci Hledání skřítka podzimníčka, tak maminky s učitelkou vytyčí trasu fáborky a rozdělíme se na stanoviště s úkoly, které budou děti cestou plnit. Na konci trasy najdou převlečenou učitelku - skřítka a budou hledat poklad. Už se těším. Počasí zatím drží, mezi mraky dokonce probleskuje sluníčko, tak snad nezačne pršet. Vašík teda vyrostl, to je neskutečné!!! |
| Andru + Adriana + Adam | 38195 |
|
|
Re: Při úterku30.9.2008 8:11:51
Dobré ranko,
Adinka ve školce, tak mám chvilku na rodinku. Dokonce neplakala až když už mne vyděla na odchodu. Olgavce gratulace, teda to je obřík, prostě kus ženské, už se těším na fotéčku. Božo, a Edík je boží, takovej dopečenej 3leťáckou párty sleduju, je mi jedno kde to bude a jak to bude, přizpůsobíme se a doufám že se zúčasníme. Andílku, prima nápady na dárečky na vánoce, už aby to člověk začal pomalu shánět. Dneska letíme tím balónem, nakonec jsme se rozhodli, že bez Adinky, hlavně to ani nejde, let je jen pro 2osoby, je to trošku sobecké, ale tak nějak si to chcem s taťkou užít, navíc je tam i pak nějaká party a rautík a zábava..... moc jsem nedočítala, tak snad bude nějaký čas dopolko až uklidím. zatím... |
| vendelina+Emmí+Johanka | 24220 |
|
|
Při úterku30.9.2008 7:59:01
Dobré ráno děvčátka a kluci!
Olgavko tak předně gratuluju k takové veliké holčičce, teda to bude minimálně modelka nebo basketbalistka!!A jestli jsi to rodila normálně, jakože asi jo, tak klobouk dolů!!!!No jo ona se vlastně narodila na Míšu!!!!!!!! Takže ještě všechno nejlepší Míšovi a taky Kimikově Michálkovi!!! Severko chudák Nelinka, přála bych vám aby už vám konečně dali něco, co pomůže! Na tříleťáckou párty uvidím, to už bysme měly měsíc bydlet, takže zvažuju, ale zatím rozhodně nic neslibuju. Záleží taky kde to bude. Zigy bože, ty už tak vypusť a nepracuj tolik!! No téééda malý Edík je už teď nádherný chlap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ten nádherný tvar hlavy!!Bóžo, že ty nám zatajuješ císaře? )A jak se usmívá!!!!!!!!Emča se poprvé usmála až v deseti týdnech, do té doby asi neměla důvod!!!!!!!!!!!U nás nic nového, musím Emču naučit namalovat hlavonožce, když je to teda potřeba na prohlídce, zatím maluje jen koně:o)) Je to hlava s očima a někde nožičky a ocásek Já jsem se včera vrátila do studentských let, kamarádka mi volala, že potřebuje desetistránkovou seminární práci na jakékoli téma, no tak mě to nadchlo a do půl noci jsem psala a psala, jé to bylo fajn!!Asi se vrátím do školy:o)) |
| Amélije | 30817 |
|
|
Re: Re:30.9.2008 0:36:05
Gliss, já se těším až nám budu dělat kalendář nejen s dětma ale i s vnoučatama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
|
|
Re: Re:30.9.2008 0:12:44
Hoja hoj!
Rychlej noční pozdrav od nás! Téééda, tak Olgavka už se taky dočkala - a opravdu je to holčička!! Míry teda super, snad to šlo hladce... Moc blahopřeji a mějte se krásně! ![]() Boženko, konečně jsi představila Edíka!! Nádherný miminečko! A jak je? Stíhalas málo a stíháš ještě míň?? Severko, to je teda trápení s tím Nelinčiným kolínkem, tak snad se ten zánět podaří přeléčit. Držím palce!! Kimiku, teda ty jsi se vrhla do organizace 3-leťácké party s nevídanou vervou!! Klobouk dolů! 15.11. nám vyhovuje. Jako místo konání mě - podobně jako loni - napadá naše místní sokolovna, na karneval pojme až 200 dětí. Ale bývá tam skoro každej víkend sportovní nebo kulturní akce, tak bych to považovala za zázrak, kdyby měli volno. Daleké přespolní bychom příp. ubytovali zadarmo u nás - jen teda asi se spacákama, ale jedna noc by se snad zvládla. Aspoň bych měla důvod uklidit velkej pokoj od krabic a harampádí ještě od stěhování!! Jani, dopředu dík, že zase bude kalendář!! ![]() Váša v údivu nad dortem je kouzelnej!!! U nás dneska poklus - kontrola po roce s Honzou na urologii (vše OK, další kontrola za 5 let, jen to čekání 2,5 hodiny v čekárně byl opruz neskutečnej!!), přijela moje mamka a spolu jsme spáchaly akci Kadeřník - pohlídala oba draky a tak mám po 4 měsících zase barvu a vlasy dostaly trochu formu. Jupí! Víc jsem zapomněla, omlouovám se a mizím do peřin! (je mi nějak ouvej, už asi týden mám pocit, že musí po roce a půl dorazit MS a furt nic, přitom symptomy jak vyšitý... bléééé...) |
| Bára a kluci | 27301 |
|
|
Re:29.9.2008 21:15:54
žjóvá, čokoládová fontána!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.