| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 98975  [Dalších 98635 >>]
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Gratulace!

29.9.2008 16:37:19
Jéééé Edíček je kráááásnéééééj, takovej koloušek dopečenej~:-D~s~~s~~s~

Bóži a co nějaké podrobnosti, šup sem s nima prosíííím!!!

Hanilko, já mám to samé, taky bych hned byla doma, Matýsek dneska nechtěl do školky, ráno plakal, MM ho tam prostě nechal a šel, je to nejlepší varianta, za minutu přestal a celý dopoledne byl naprosto v pohodě, dokonce spapal celou svačinku a celý oběd včetně masa!!!! (u nás naprostý úspěch, teď fakt špatně papá) a o půl jedné ho MM vyzvedával s naprostým úsměvem~:-D

Na Santinku moc myslím a Oluška se snad v ED trošku odreagovala, minimálně úsměvavá byla hoodně často tak snad je lépe~s~

Báři tak vy jste nepřekonali hranici 10 kg jóóó~:-D~:-D Hele tak to mi na tříleté kontrole vyhoříme, nakreslit to umí, ale recitovat básničku to u nás "mamí néééé, to já říkat nebudu!"...

Hanilka a spol 8575

Gratulace!

29.9.2008 15:54:52
Tedy, Kačenko, ty jsi opravdu kus ženský!

Vítám Tě mezi námi, ať na své pouti životem potkáváš samé hodné lidi!

Bóžo - Edík je nádhernej! A povídej, přeháněj, jaký to bylo, ten fičák? A jak je Tobě a co manžel, jak to doma zvládnul s dětičkama?

Ad party - my můžeme, termín se hodí...

Nicky - ať je brzy už jen dobře.

Je skvělé, jak jste se zrelaxovali v ED, doufám, že depky a únava jsou zažehnány!

Já si dnes vzpomněla na Santi a Olušku, které tu nedávno depkovaly, že jous na mateřské. Já dnes zas litovala, že musím do práce, Lůca dnes můj odchod nějak hůř nesla, plakala a prosila, ať neodcházím ~;((
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: 3leťácká párty

29.9.2008 15:32:54
Tak já našla toto:
http://www.divadlodobeska.cz/pronajem.php
http://www.prorodinu.cz/nabizime-pronajem-prostor/prosotry-pro-kurzy/
http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=280&id_menu=212&id_data=212
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: ahooooj

29.9.2008 15:29:19
Božo, no ten je fantastickej!!! A jak byl krásňoučkej hned po narození - čistej a dopečenejR^

A to si jako pár dní po porodu najela na běžný režim? Si blázen!!! Koukej odpočívat a starost o starší děti přenechat na někom jiným!
Amélije 30817

29.9.2008 15:17:01
Bóžo, teda to je krasavec !!! a jak se usmívá !!! no je to slaďouš !R^
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

29.9.2008 15:10:33
Jůůůů, Edíííík! ~:-D Kláááášnej, ale takovej hubeňoučkej...

Trošku hrabu v těch pronájmech, jsou tu různé kulturáky, divadla a taky domy dětí a mládeže, tam by to nemuselo být marné hledat, tam by mohli mít i něco málo pro děti na hraní, bývají tam pohybové a taneční kroužky, takže i prostory větší... No hledejme, hledejme.
Tereza+12/05+09/07 54424

Re: Olgavka už má taky svoje štěstíčko!

29.9.2008 14:56:40
Božo, Edík je krásnej !!!!!!! Moc gratuluju, teď jste pořádná smečka R^
A neříkej, že naložíš Edíka, Jiříka a jedeš pro Mili do školky ~g~~:-D

Olgavko, gratuluju ke Kačence Aničce :-) - dělala fóry, jako správná ženská ~;), těším se na fotečku.

Fotky z ED ještě nemám pohromadě, až bude chvilka ...
V ED to bylo super, děkuju Bram za zorganizování !

Jinak s tříleťáckou oslavou ještě nevím, nám se nehodí ten termín, protože stejně jako loni je to o víkendu, kdy mají mí rodiče oba narozky, takže býváme na chalupě a slavíme. Určitě dám vědět.
Lindusa+ Samuel 15512

29.9.2008 14:53:49
Ahojka, kouknu a hned tak krásné fotky!!!
Velká gratulace!!!!

Jinak k tříleťácké oslavě - ještě mě napadlo - divadelní sál v DDM Modřany - nevím, jak to tak vypadá, ale mluvila jsem s nimi, orientačně zjišťují termín - je to kapacita 100 lidí, židle umí vystěhovat, cena za celý den 8 000,- ale to je pro komerční účely- prý by se dalo domluvit, když je to pro děti, byli moc milí. Velký je to určo dost, ale cena je vyšší.

Bez ohledu na místo - termín je pro nás OK, těšíme se, dárky za 100kč mi přijdou dobrý, dá se vybrat.
Jídlo můžu připravit cokoliv.
školka se mi moc líbí- ale bojím se, že je moc malá :-(
Bára a kluci 27301

Re:

29.9.2008 14:52:16
ahojky všem!!!

takže - předně obří gratulace Olgavce k obří Kačence (jestli tedy můžu takhle "po našem") :o) je to fakt kus pořádné ženské a už se těším na podrobnosti a fotečky!!! A samozřejmě přeju jen to nej a Olgavce rychlé zotavení!!!

Bóži, no Edík je výstavní...a je váš :o)))) fakt krásnej!!!! tobě ty podrobnosti zaberou tak dvě věty, co? :o)))

Jinak teda hlásím, že žijeme, dneska jsme byli s Vašíkem na půlroční prohlídce, tak "zklamal", hranici 10kg nepřekonal (a já myslela, že je má), ale vůbec mi to nevadí :o) jen ho díky rýmě naočkují až příští týden...

Na tříletou prohlídku Honzíka si máme prý připravit doma namalované kolečko, dvě čárky a hlavonožce, kdyby se prý v ordinaci "kousnul", tak ať máme nějaký důkaz, že to umí. No ten hlavonožec u nás asi bude trošku problém, ale nevadí. Stejně tak jako básnička, on umí akorát "távej semínko olala" :o))

Na tříleťáckou párty se hlásíme v plném počtu, pak jen nahlásím, co dovalím, ale asi zase pomazánku, veky a olivy? :o)))

jo ještě fotky, ty jsou tady

Je to tedy netříděné a nasekané, jak to šlo po dnech...
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331

29.9.2008 14:45:10
a dolistovala jsem a teda valím zraky!!! Oli, to je ženská!! Moc gratuluju ~s~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 98975  [Dalších 98635 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.