| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 98975  [Dalších 98625 >>]
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331

ahooooj

29.9.2008 14:43:32
prosím vás, přestaňte tu řešit nějakou tříleťáckou pááárty... pojďte radši obdivovat mě, Edika :-D:-D

tak a tady Edik asi tak minutu na světě

a tady už vysmátej.. čtvrtý den na světě, mlíčko teče, takže pohodičkááá

ahoj holky, jen vám sem házím foto a jedu pro Mili do školky, snad bude pak chvilka na pokec... ale teda fičák to byl, to teda joooooo :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: 3leťácká párty

29.9.2008 14:41:23
Ta školka je teda úžasná, ale podle mě pro nás hooodně malá. Spíš by to chtělo tělocvičnu nebo něco podobně velkého.
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

29.9.2008 14:12:40
Mišánkům vše nej nej k dnešnímu svátečku~s~

Jinak pokud bude potřeba (záleží kde to bude a co tam bude k dispozici) můžu dovézt sebou prolízací tunel, plastovou klouzajdu, skákací balon.

Andílku, pokud můžu krafat do dortu, přimlouvala bych se za ovocný (né čokoládový), nejlépe jahůdkovo-banánový, to si myslím, že má většina dětiček nejraději.

Dárek cca 100,- Kč? (to se dá koupit třeba i knížka, velké pastelky, menší plyšáci)...ať to není zase úplná kravina, když jsou to narozeniny.
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

29.9.2008 14:01:03
Andílku, zkusila bys kdyžtak zavolat do té školky, jestli mají na ty naše termíny volno? díkec
KUPCOVKA Honzík12/05 Bára05/08 28922

29.9.2008 13:52:06
Ahojky,chtěla bych reagovat na tolik věcí,ale času mám málo~Rv.Tak jen hodně v rychlosti a krátce.

Olgavko,slova obří gratulace k mimi jsou opravdu na místě:-).Ty jo,to jsou míry.R^Jsem zvědavá na podrobnější info.

Termín oslavy 15.11.08 bereme,taťka má v té době volno a tak se bude moci taky zúčastnit.Stránky školky se mi nějak sekly,ale to co jsme viděla vypadalo super.Přimlouvám se za oslavu v Praze.Jeden dárek by byl taky na shánění lepší než 30a více~:-D a šikovný animátor by taky nebyl na škodu.Přece jen se dají ty naše dětičky už trochu organizovat.

Fotky z ED jsem okouklaR^ Parádně jste si to užili,i sluníčko vám vysvitlo.Jen Bram bříško jsem pořádně nezáhledla abych se pokochala~;) a Zigy na těch fotkách skoro žádné nemá:-)...musím,Barunka se ve spánku přetočila na bříško a pláče a je po spaní~;((
andilek1+ Tobik 12/05 31763

29.9.2008 13:32:36
Chudák Nelinka, ten zánět musí dost bolet :( držíme palečky ať už je brzy fit!!!! a nic se nekomplikuje :(

U nás učást i s taťkou - fotku - hm, za tenhle rok žádná společná, takže to musím dohnat.
Tak se kdyžtak hlásím na zařízení toho nar. dortu, když už v tom mám praxi :-)

Tobík si dneska úžasně hraje a říká mi to můžeme prodat, to taky, chudák až zjistí, že mu nic nezbude, bude koukat :-) ale myslím, že chápe co říká, u něčeho řekne ne :-)
Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 35565

29.9.2008 13:29:04
Ještě gratulace Bóže a Olgavě!!!!R^R^R^

A Nelince přejeme ať to brzo přejde!! Ach jo to jsou potvory nemoci!!! Jo a myslím na Nicki!!! A´t už ne~:-© a Danýskovi to dobře dopadne a hlavně ať už to má brzo za sebou!!
Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 35565

29.9.2008 13:26:29
ahojky,

jen v rychlosti k tříleťácké party, naše účast bude záležet na momentálních okolnostech a kondici, ale předpokládám, že spíš dorazíme!!! Přeci jenom to bude ještě 2 týdny do porodu!! Ale přiznávám bez mučení, že nic neorganizuju, mám toho teď až nad hlavu!!! A hlavně můžu kdykoliv odhučet do porodnice!

ED byl super, jako vždy, moc díky všem!!!

U nás zatím vše klape, je vymalováno, dneska začal dělat dlažbu, ale lítám teda jak hadr na holi!!! Do toho fakt zase super akce v práci!~Rv Ještě že do nástupu na MD mám 17 dní!!!R^

29.9.2008 13:21:06
Tak Nelinka tam ten zánět furt má? Ach jo! Co napsat? No, holky držte se.

29.9.2008 13:18:21
Tříleťácká party

Datum: sobota 15. listopadu 2008 (případně 8. nebo 22.)

Kde? Ještě hledáme
Návrhy: http://www.sbihava.cz/ - pronájem 300kč hodina; 114m2 třída s hernou, dá se si dovézt vl. jídlo.

Předběžný program:
10:00 začátek
Hry, rozdání dárků, dort, divadýlko nebo jiné společné hry a aktivity
19.00 konec

Co je potřeba zajistit:
Vlastní občerstvení, koupit a dovézt plastové talíře, příbory, něco na pití...
Narozeninový dort
Profesionální bavič nebo někdo, kdo umí zabavit děti
1 dáreček do max hodnoty ? Kč

Seznam účastníků:
Jana a Jakub + Viky a Igorek – kalendář prosincovek
Bram a MM + Matýsek a Maxík – řízečky a bramborový salátek
Andílek + Tobísek
Kimík s Mártym + Adélka s Míšánkem

hlaste se dál a vymýšlejte, co je ještě potřeba
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 98975  [Dalších 98625 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.