| Bóža+ 01/04+12/05+09/08 | 29331 |
|
|
ahooooj29.9.2008 14:43:32
prosím vás, přestaňte tu řešit nějakou tříleťáckou pááárty... pojďte radši obdivovat mě, Edika :-D:-D
tak a tady Edik asi tak minutu na světě ![]() a tady už vysmátej.. čtvrtý den na světě, mlíčko teče, takže pohodičkááá ![]() ahoj holky, jen vám sem házím foto a jedu pro Mili do školky, snad bude pak chvilka na pokec... ale teda fičák to byl, to teda joooooo ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 14:41:23
Ta školka je teda úžasná, ale podle mě pro nás hooodně malá. Spíš by to chtělo tělocvičnu nebo něco podobně velkého.
|
| Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 14:12:40
Mišánkům vše nej nej k dnešnímu svátečku
![]() Jinak pokud bude potřeba (záleží kde to bude a co tam bude k dispozici) můžu dovézt sebou prolízací tunel, plastovou klouzajdu, skákací balon. Andílku, pokud můžu krafat do dortu, přimlouvala bych se za ovocný (né čokoládový), nejlépe jahůdkovo-banánový, to si myslím, že má většina dětiček nejraději. Dárek cca 100,- Kč? (to se dá koupit třeba i knížka, velké pastelky, menší plyšáci)...ať to není zase úplná kravina, když jsou to narozeniny. |
| Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 14:01:03
Andílku, zkusila bys kdyžtak zavolat do té školky, jestli mají na ty naše termíny volno? díkec
|
| KUPCOVKA Honzík12/05 Bára05/08 | 28922 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:52:06
Ahojky,chtěla bych reagovat na tolik věcí,ale času mám málo
.Tak jen hodně v rychlosti a krátce.Olgavko,slova obří gratulace k mimi jsou opravdu na místě .Ty jo,to jsou míry. Jsem zvědavá na podrobnější info.Termín oslavy 15.11.08 bereme,taťka má v té době volno a tak se bude moci taky zúčastnit.Stránky školky se mi nějak sekly,ale to co jsme viděla vypadalo super.Přimlouvám se za oslavu v Praze.Jeden dárek by byl taky na shánění lepší než 30a více a šikovný animátor by taky nebyl na škodu.Přece jen se dají ty naše dětičky už trochu organizovat.Fotky z ED jsem okoukla Parádně jste si to užili,i sluníčko vám vysvitlo.Jen Bram bříško jsem pořádně nezáhledla abych se pokochala a Zigy na těch fotkách skoro žádné nemá ...musím,Barunka se ve spánku přetočila na bříško a pláče a je po spaní![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:32:36
Chudák Nelinka, ten zánět musí dost bolet :( držíme palečky ať už je brzy fit!!!! a nic se nekomplikuje :(
U nás učást i s taťkou - fotku - hm, za tenhle rok žádná společná, takže to musím dohnat. Tak se kdyžtak hlásím na zařízení toho nar. dortu, když už v tom mám praxi ![]() Tobík si dneska úžasně hraje a říká mi to můžeme prodat, to taky, chudák až zjistí, že mu nic nezbude, bude koukat ale myslím, že chápe co říká, u něčeho řekne ne |
| Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 | 35565 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:29:04
Ještě gratulace Bóže a Olgavě!!!!
![]() ![]() ![]() A Nelince přejeme ať to brzo přejde!! Ach jo to jsou potvory nemoci!!! Jo a myslím na Nicki!!! A´t už ne a Danýskovi to dobře dopadne a hlavně ať už to má brzo za sebou!! |
| Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 | 35565 |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:26:29
ahojky,
jen v rychlosti k tříleťácké party, naše účast bude záležet na momentálních okolnostech a kondici, ale předpokládám, že spíš dorazíme!!! Přeci jenom to bude ještě 2 týdny do porodu!! Ale přiznávám bez mučení, že nic neorganizuju, mám toho teď až nad hlavu!!! A hlavně můžu kdykoliv odhučet do porodnice! ED byl super, jako vždy, moc díky všem!!! U nás zatím vše klape, je vymalováno, dneska začal dělat dlažbu, ale lítám teda jak hadr na holi!!! Do toho fakt zase super akce v práci! Ještě že do nástupu na MD mám 17 dní!!!![]() |
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:21:06
Tak Nelinka tam ten zánět furt má? Ach jo! Co napsat? No, holky držte se.
|
|
|
Re: 3leťácká párty29.9.2008 13:18:21
Tříleťácká party
Datum: sobota 15. listopadu 2008 (případně 8. nebo 22.) Kde? Ještě hledáme Návrhy: http://www.sbihava.cz/ - pronájem 300kč hodina; 114m2 třída s hernou, dá se si dovézt vl. jídlo. Předběžný program: 10:00 začátek Hry, rozdání dárků, dort, divadýlko nebo jiné společné hry a aktivity 19.00 konec Co je potřeba zajistit: Vlastní občerstvení, koupit a dovézt plastové talíře, příbory, něco na pití... Narozeninový dort Profesionální bavič nebo někdo, kdo umí zabavit děti 1 dáreček do max hodnoty ? Kč Seznam účastníků: Jana a Jakub + Viky a Igorek – kalendář prosincovek Bram a MM + Matýsek a Maxík – řízečky a bramborový salátek Andílek + Tobísek Kimík s Mártym + Adélka s Míšánkem hlaste se dál a vymýšlejte, co je ještě potřeba |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.