| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 98975  [Dalších 98605 >>]
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Olgavka už má taky svoje štěstíčko!

29.9.2008 11:04:25
... a asi to bude chtít poslat holkám i smsky nebo mejlíka, protože pokud budeme čekat až se všichni vyjádří na Rodince tak to nedáme dohromady ani do dubna...viz teda vlastní zkušenost s ED a to je polovina lidí~:-D

29.9.2008 11:02:38
Renči, hoď mi se prosím odkaz na stránky, kde jsi ty hračky objednávala. díky!

Jo a mě termín 15.11. vyhovuje!

Kimi, asi bude nejlepší úplně jako první udělat seznam, kdo by přijel a kdo ne a v jaké sestavě, aby jsme věděli kolik nás bude (je rozdíl jestli 30 nebo 70) a podle toho i mohli kapacitně napasovat sál či penzion, cokoliv... Minule v Karlíku nás bylo tuším právě k 70 a to už je docela dost lidí, to pokud bysme to chtěli pojmout jako víkend, tak si myslím, že s rezervací měsíc před akcí pro tolik lidí nemáme šanci...

A asi bych nabídla aspoň dva termíny~:-D a každý písne, který by mohl případně že nepojede vůbec.

29.9.2008 11:01:46
Renči, hoď mi se prosím odkaz na stránky, kde jsi ty hračky objednávala. díky!

Jo a mě termín 15.11. vyhovuje!

Kimi, asi bude nejlepší úplně jako první udělat seznam, kdo by přijel a kdo ne a v jaké sestavě, aby jsme věděli kolik nás bude (je rozdíl jestli 30 nebo 70) a podle toho i mohli kapacitně napasovat sál či penzion, cokoliv... Minule v Karlíku nás bylo tuším právě k 70 a to už je docela dost lidí, to pokud bysme to chtěli pojmout jako víkend, tak si myslím, že s rezervací měsíc před akcí pro tolik lidí nemáme šanci...

A asi bych nabídla aspoň dva termíny~:-D a každý písne, který by mohl případně že nepojede vůbec.

29.9.2008 10:56:49
Jani, já Ti taky říkala v ED, že ti to mooc sekne!R^

Jinak já bych taky radši bez noclehu, ráno tam přijet třeba cca od 10 hod plus mínus kdo odkud pojede, chvíli si pohrát a pak třeba rozdat dárky, zfouknout dort a pak třeba nějaké to divadýlko nebo jiné společné hry a aktivity. Ale možná by se hodil nějaký průzkum, kolik nás odkud je a podle toho vybrat místo...pro mě vše do 2 hodin jízdy autem OK, ale do Beskyd teda nejedu...

Kimi budeš to teda organizovat? Jestli ano, tak já prosím připravím řízečky a bramborový salátek (hlásím se teď, aby mi to někdo nevzal chi chi).

Renči, ta Praha 6 mi přijde super! I cenově i to, že tam můžeme mít vlastní jídlo.

29.9.2008 10:45:32
Ahooj holčinky!

Tak předně teda OBR GRATULACE Olgavce k obříkoviR^R^R^~s~~s~~s~ Oli, máš můj neskonalý obdiv, protože já bych takové dítě teda neporodila~:-D Tý jo skoro 5 kilíček a 56 cm!!!!!! Jsi dobrááááááááááááááááR^ Přejeme moc moc radosti, lásky a hlavně zdravíčka~s~

Ad tříleťácká práty - Karlík škrtáme, mají všechny víkendy vybukované na firemní semináře a to až do půlky prosince!!! Je to přece jenom školící středisko a ten podzim mají prý vždy hodně vytížený...

Jinak pokud by to bylo mimo Prahu a jako víkendová akce, tak nemám s tím problém, ale určitě bych jela s MM a myslím, že tam by nešlo to vlastní jídlo, to by nám za prvé určitě nedovolili (hygienické důvody) a za druhé by jsme to museli nějak připravit dopředu a dovézt sebou atd. To mi přijde docela komplikované včetně narozeninového dortu...

Pronajmout si sál, hernu, třídu mi přijde jako nejlepší nápad s tím, že to koncipovat podobně jako minulý rok, vlastní občerstvení, každý se ujme něčeho, k tomu objednat velký narozeninový dort a plus dárečky. Nějakého profesionála na zahrání divadla či třeba hodinového programu pro děti bych taky uvítala, měla jsem dokonce jeden odkaz, ale teď ho nemůžu najít....myslím, že teď už by si to dětičky určitě užili!

andilek1+ Tobik 12/05 31763

29.9.2008 10:33:53

29.9.2008 10:33:10
Koukám na dárky k vánocům a třeba dobrý tip:

a tohle jsem se rozhodla objednat- určo znáte, jsou různé druhy- udělám Tobíkovi malé pískoviště, kdo to bude uklízet :-)

mám radost, protože mám vcelku vše vymyšlené, dostane různé věci s čím si už víc vyhraje - pokladnu a doktorský vozík a tak, akorát mě čeká zase odprodat veškeré věci ze kterých už odrostl, furt dokola :(
Amélije 30817

29.9.2008 10:33:07
Olgavko, moc gratulujem, a je o teda ale pořádná holčička R^

Kimí, já a propadlý tváře ? nespletla sis mě s někým ???

na tříleťáckou párty se samozřejmě hlásíme v plné sestavě, pokud by to bylo v Praze, tak my radši bez noclehu, co se týče masek tak to bychom snad mohli zvládnout - myslíte jen masky pro tříleté děti, ne? nebo snad pro celou rodinu ??? Někdo, kdo by se cíleně věnoval dětem by určitě nebylo od věci, jestli to bude profík, nebo někdo známí kdo to s dětma umí a ukecáte ho je asi jedno, já bych se přimlouvala za někoho osvědčeného. Dárky bych pojala jako loni, myslím že to bylo fajn a jeden dárek pro každého mi přijde lepší než pro každého 30 drobností. Také by se asi měl někdo ujmout obstarání dortu.

Já bych se pokusila dodělat opět plakát prosincovek a dovést ho na párty.
Proto prosím posílejte opět rodinné fotografie (nejlépe celé rodiny, hlavy opět co nejblíž k sobě) a to Severce, ta je hlavní vymahač a přepošle mi je. Nějaké jednotné stylizování fotografií bych moc nedoporučovala, protože vím že loni jste některé posílaly fotky i starší, třeba z dovolené nebo odněkud a ne přímo focené pro plakát, takže nějaké jednotné stylizování by omezilo možnosti, ale samozřejmě se nechci bránit vaší invenci, pošlete fotografie jaké tam chcete mít ... hlavně je ale pošlete !!! ať je nás tam co nejvíc ;)~;)

29.9.2008 10:29:43
Koukám na dárky k vánocům a třeba dobrý tip:

a tohle jsem se rozhodla objednat- určo znáte - udělám Tobíkovi malé pískoviště, teda kdo to bude uklízet :-)

mám radost, protože mám vcelku vše vymyšlené, dostane různé věci s čím si už víc vyhraje - pokladnu a doktorský vozík a tak, akorát mě čeká zase odprodat veškeré věci ze kterých už odrostl, furt dokola :(
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

29.9.2008 10:26:52
No když bere Nurofen, tak ji to nebolí, ale minulý týden jsme ho vysadili a hned bylo zle. Naháním revmatoložku, aby mi řekla, co dál.

Koukala jsem do tabulky v deníčku, tak Míša měl 4.300 g. Stejně měla i Sarah od Veroniky, ale nikdo víc. Teda uf uf uf, já po porodu Lenky, která měla necelé 4,5 kg říkala, že už nikdy v životě rodit nechci, bylo to strašné, brrr.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 98975  [Dalších 98605 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.