| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 88443  [Dalších 88343 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

Re: ***

30.9.2008 15:10:30
ahojky,
tak my dneska byli sbírat kaštánky, ak si Maty pořádně posbíral :-D i kamarádce plnou igelitku. Potom jsem šli na prochajdu a ted od půl 1 chrní a já mám klid. Tak jsem vyžehlila, pouklízela a mám chvilku pro sebe. jen ležím a nic nedělám.

Lendulko Babú je opravdu kocenda velka. teda to je super.

Jo ja ho chtela katusko dat taky, ale tady je to nejak moc drahe. chteli po nas na půl roku 8000 nebo jsem to asi špatně pochopila. byla tam vcera kamaradka a ta byla z toho docela smutna.
My jdeme zitra na cviceni s detmi, je to tady nove udelane pro deti. tak uvidime co to bude
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049

30.9.2008 15:09:44
Michelinko když nedorazíte tak už ti je pošlu poštou ~:-D~:-D~:-D~:-D
Michelinka+Daneček 2.2. 30679

30.9.2008 15:07:19
lendul, pokud budeme zdravi, tak dorazime, jeste ti to radeji ve ctvrtek potvrdim!
O kalhotach vim, neboj:-)
Katuška & 2 pajtašci 31030

30.9.2008 14:42:35
Lendul, ty brďo, ten dort, to je pecka! To máš nějaký vzor, formu, nebo to modeluješ jenom tak z hlavy? Klobouk dolů před tebou!

Holky, právě jsem Tobíka přihlásila na ukázkovou hodinu angličtiny s Helen Doron, když je tak zatížený na ty písmenka, čtení apod. On třeba Jim Jam poslouchá skoro pořád v angličtině, baví ho to, i když nerozumí :-) Já se těším jak malé děcko, že tam s ním budu chodit :-D

30.9.2008 14:07:21
Michelinko díky
hele fakt dorazíš ??? já že tu mám ještě ty tvoje kalhoty , neboj nezapoměla jsem ~:-D~:-D

30.9.2008 14:05:13
lendul, ty si fakt borec s těmi dorty!
NÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!
Máš o živobytí postaránoR^R^

30.9.2008 14:03:15
Ahojky!
Tak dnes se u nás vstávalo dříve - 6.45, takže polední spánek se zadařil:-)))!!
Dan spinká od 13h, tak jsem ráda.
Umli, být tebou, tak bych určitě nastolila alespoň polední klid v postýlce, zkus se s Vojtou domluvit, že nemusí spinkat, ale odpočívat třeba cca 30-45 minut.
Třeba se s ním domluv, že mu jednu pohádku přečteš a pak už si bude číst sám. Ty si potřebuješ přes dne taky odfrknout!!!
Alespoň u nás tyhle společný domluvy a pravidla dobře fungují
~;)

Katuško s Daníkem, máš můj obdiv, co se týče vašeho nočního režimu, to by mě asi brzy odvezli!!!
Dan příjde za námi většinou až k ránu, ale někdy se vzbudí kolem třetí a přeleze k nám.
Ale spí celou noc, naštěstí
~:-D

V pátek snad dorazíme, já se ještě doléčuji, tak snad se uvidíme!

30.9.2008 13:55:56
Jo a to spaní
Tedík teda chodí spát až po 9 hodině , a spí tak do 7.30-8 někdy i dýl
a někdy se nebudí vúbec a někdy na mě volá že chce pití , čúrá málo kdy.
a Babú chodí taky tak kolem tý 9 a pak se budí kolem 3 a vstává tak kolem 7 protože prdí a pokaká se , ale někdy i v 8 .
Katuška & 2 pajtašci 31030

30.9.2008 13:51:00
Hezký den, holky!
Teda Lendulko, Beátka je už veliká kočička! Moc jí to sluší!
Umli, přeju pevné nervy! A nepomohli by vám v holičství, kde mají pro děti tu speciální sedačku s volantem? Myslím, že to mají v Klieru. Nebo kdybys ho měla při stříhání na klíně?
Katuš, to tě teda upřímně lituju, já mám dva bobánky a vyspím se mnohem líp než ty! Možná by ten vlastní pokojíček nebyl od věci... Klárka spinká většinou tak 22-8 s jedním kojením, takže paráda. No a Tobík spí ve svém pokojíčku, ale v noci taky cestuje a každou noc skončí u nás v posteli :-) Ale nestěžuju si, užívám si to, jednou na to budu vzpomínat, je to fajn, když se tak tulí...

30.9.2008 13:47:25
Umlí v eděi jsem si na tebe vzpoměla , dělala jsem dort pro švagrovou ~:-D~:-D~:-D
http://rodina.cz/scripts/album/photo.ASP?id=1585843&from_fid=6439&from_kid=0
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 88443  [Dalších 88343 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.