Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
30.3.2009 22:21:42
Ahoj holky!
Martinko, pořád nic? Božátko, já na tebe tak myslím, holka... Petro, držte se ,ty nemoci jsou na zblbnutí, jak je člověk pořád zavřený doma, co? My jsme po kontrole na neurologii (Klárka) a po preventivce u zubaře (Tobík) a oba jsou zdraví a v pohodě, jenom KLárinka má maličko ochablé zádové svalstvo, tak budeme ještě trošku cvičit. Ale byla moc pochválená, tak jsem celá ráda. Tobík se konečně zbavil plínky i přes noc, i když párkrát byla nehoda, ale je to veliká šikulka. A tady dvě aktuální ![]() ![]() ![]() <> |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
30.3.2009 20:14:05
Teda Marti,ty jsi ještě pořád tady s mimi v bříšku? Teda,taky si myslím,že to bude holčička a šlechtí se,ale teď už hlásí krásně,tak už určitě bude chtít vykouknout,neboj
![]() Jinak Štěpánek už se vylupuje z neštoviček,tolik ho to nesvědí ,tak čekáme,kdy se osype Natálka![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.3.2009 19:58:23
Tak stůl je objednaný na mé jméno - tak doufám,že tam někdo dorazí a nebudu tam sedět sama .....
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.3.2009 17:21:59
teda Ty si dáváš na čas
tipuji holku - došpechťuje se tam ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
30.3.2009 17:05:15
ahoj, hlasim ze jsem jeste doma. mimis nechce na svet jeste, tak ted jezdim na monitor do porodky. zitra frcime opet, tka jsme zvedava, co mi rekne a doufam, ze nebudem mit toho aprilaka. tak jsem napnuta
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.3.2009 7:43:40
Ahoj Lendulko tak to se těším.
Doufám,že budete fit a my taky. Terka pěkně kašle - jsem zvědavá zda půjde v tu středu do školky. Ach jo. Ještě jsem nenastoupila do práce a už to začíná. ... Carnem - tak co holky? mám objednat toho Mrtvýho ptáka na 17h? a budeme se tam prostě slízat? Podle toho jak kdo bude moci? ... Ohledně Palmovky - no prostě přes týden už tolik času není. Dost z nás už chodí do práce. A proto ten víkend. Je to jednou za čas - tak si myslím,že se člověk na těch pár hodinek urve když chce. Já se těším na víkend s Jirkou,ale těším se i na vás. A tak to prostě jednou za čas zkloubím - no ne ??? ![]() dost možná je to poslední Palmovka - pak už bude hezky a můžeme se sejít někde venku,nebo v ZOO a tak. tak Pražandy popřemýšlejte - těšíme se na vás. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
29.3.2009 21:12:28
Ahojky
tak jsem vymyslela na neděli bezva činost pro děti ![]() ![]() ![]() Ale Tedík má teplotu , tak doufám že se z toho vykurýruje , jinak nemá ani kašel , ani rýmu ![]() ![]() Tak snad to bude dobrý a budeme moc dorazit . Myslím že by se to dětem mohlo líbit - je to Tedíkova oblíbená činost ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
29.3.2009 20:47:08
Čau holky,
vyrážíte na Carmen? Tak si to užijte, tu kulturu vám trošku závidím:))) Já musím být ještě s prsem v pohotovosti:) |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.3.2009 20:36:39
Ahoj holky.
kdo jdete na Carmen - chcete se sejít dřív? Jak stíháte? Koukala jsem,že divadlo je na adrese křižíkova 10 - a o kousek dál je resurace - http://www.charlestonrestaurant.cz/index3.htm jmenuje se U Mrtvýho ptáka. jukněte na okaz - je tam i jídelák a nápoják. Co vy na to? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.3.2009 7:47:11
Romčo - jj. určo něco naplánujeme.
Taky to vidím před nebo po na nějakou sklenku. zkusím si domluvit nějaké hlídání,kdyby přijel Jirka na poslední chvíli z práce. je to od 19.h tak by to snad mělo jít. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.