| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2216  [Dalších 1206 >>]
Romcinka & V+N 27695
28.3.2009 21:45:03
Alči ahojík:o))

No já bych byla pro se sejít klidně i předtím na skleničku???pokud má někdo čas???
Alč@ 29602
28.3.2009 20:01:47
Ahoj Romčo - Carnem samo platí.
na čase jsme se ještě nedomlouvaly.
Romcinka & V+N 27695
28.3.2009 19:35:37
Ahojky holky prosím platí ta Carmen ve středu a kde a v kolik je sraz?
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
28.3.2009 17:17:42
Marti,koukám,že jsi ještě v celku,tak třeba to vyjde zítra přesně na datum,jak by mělo~R^,třeba si dá mimi říct,když už se dělá krásně a svítí sluníčko~z~

Jinak Štěpánek je samý pupínek,úplně všude~q~,všechno ho svědí,je nervózní a vzteklý,fenistil mu nepomáhá~q~,chudáček,je mi ho líto~n~,jsem zvědavá,jak to bude snášet Natálka,jestli to dostane~d~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
28.3.2009 13:15:24
ahoj, jsme porad cela a doufam, ze dneska v porodnici uz budu vedet co to je. nebo zitra teda. to mame presne termin dle MS.

jinak u nas to skutecne hlasi skolka, my nic nemusime nahlasovat a vyrizovat. tak jsme se vcera jeste pro jistotu ptala :-)
Alč@ 29602
27.3.2009 20:03:27
Martinko koukám,že jsi ještě 2v1.
jak se cítíš?

..

Dančo díky. tak si v pondělí zajedu pro papíry na sociálku.
a nahlásím to.

27.3.2009 10:13:02
tak to je jasny, no asi vetsi mesta si to zarizuji takto, ze si maminka musi vse vybehat. ale prave tady je to jinak. materska mi v breznu dosla, tak i tak je to ok :-)
Danda*Angelička(01/06) 38176
27.3.2009 9:29:58
Martino, hmm asi v Praze a v Brně to mají jinak ~d~ A ta druhá školka do které ted chodí Angelička, tak taky nezařizuje a ani sociální pracovnice nekontroluje do mš. Ale je to možné social.prac.může kdykoliv navštívít a kontrolovat. U nás se to zatím nestalo uff.~b~ Ted už raději jsem hlásila, už nechci dělat malér ~l~

27.3.2009 9:20:59
tak to nevim teda,ale u nas je to asi jinak, protoze kdyz jsem byla na socialce kvuli materske, tak jsem rikala, ze potrebuji do skolky potvrzeni na to, ze pobiram jeste materskou na Matynka. a pani rikala, e v poradku.
U nas ve skolce se dava kazdy mesic papir na socialku stim, ze Maty chodi do skolky na 4 hodiny denne a tim padem to u nas konci. tak nemusim jim hlasit nic ja, do skolky chodi i soc. pracovnice na kontrolu. tak asi je to i tim, ze nejsme tak velke mesto jak je Praha nebo nevim.

a jak se narodi druhe, tak automaticky muze jit Maty na cely den a nikde se nic nehlasi :-)
Danda*Angelička(01/06) 38176
26.3.2009 22:10:41
Martino, právě když Angy začala chodit do školličky už od září loňského a do ledna jsem tehdy nevěděla, že potvrzení od sociálky do školky musí donést a pak odevzdávát každý měsíc na sociálku, že dítě docházelo na 4 hod denně nebo alespon 5dní v kalendářním měsíci a nepřekročilo více hodin než 4hod denně. Díky tomu jsem zjistila právě tady na diskuzi, že je povinně donést papíry na sociálku. ~d~
To co jsi psala, že školka zařizuje sama, tak to nevím a divím se, že když Angelika chodila od září do ledna v jiné školce a tehdy jsem nevěděla že to musí hlásit na sociálce že už chodí do mš a sociálka stále nevěděla že už dříve chodila do mš ~d~ Až v lednu jsem to hlásila, že Angelička bude chodit od února do mš a oni mi dali potvrzení, že musím donést do mš potvrdit a pak odevzdávát na sociálku. Myslím školka nevyřizuje, ale vy maminky musí vyřizovat ne. Pokud se náhodou sociálka od někoho dozví a probíráš v pohodě RP bez ohledu jak chodí vaše dítko bud na půl dne nebo celodenní docházku, tak ti zruší a budeš muset splatit přeplatek z minulá období od kdy začalo dítě chodit do mš. Když se stále nedozví, tak máš štěstí jako jsem měla já ~j~~j~ ale PSSST :-) Myslím, že by to bylo nejlepší když radši oznam na sociálce, že Maty chodí do mš. Nebo vlastně už to nebude potřeba, vždyt brzy vám se narodí mimčo a RP budeš probírat na druhé dítko. ~;)
No protože na sociálce kontroluji, jestli Angy chodí pravidelně na 4hod a jestli je to v pořádku, tak o pár dní později odešlou poukázku. Protože potrzení nosím v průběhu začátek prvního týdne (cca do 7.dne).

Alčo, podle zákona, že pokud dítko chodí do mš tak musí každopádně hlásit na sociálce a tam se vyzvedává papír a nosit do mš potvrdit. Stačí odezvdávat začátek prvního týdne v měsíci dřív to nejde.

[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2216  [Dalších 1206 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.