Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
28.3.2009 21:45:03
Alči ahojík:o))
No já bych byla pro se sejít klidně i předtím na skleničku???pokud má někdo čas??? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.3.2009 20:01:47
Ahoj Romčo - Carnem samo platí.
na čase jsme se ještě nedomlouvaly. |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
28.3.2009 19:35:37
Ahojky holky prosím platí ta Carmen ve středu a kde a v kolik je sraz?
|
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
28.3.2009 17:17:42
Marti,koukám,že jsi ještě v celku,tak třeba to vyjde zítra přesně na datum,jak by mělo
,třeba si dá mimi říct,když už se dělá krásně a svítí sluníčko![]() Jinak Štěpánek je samý pupínek,úplně všude ,všechno ho svědí,je nervózní a vzteklý,fenistil mu nepomáhá ,chudáček,je mi ho líto ,jsem zvědavá,jak to bude snášet Natálka,jestli to dostane![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
28.3.2009 13:15:24
ahoj, jsme porad cela a doufam, ze dneska v porodnici uz budu vedet co to je. nebo zitra teda. to mame presne termin dle MS.
jinak u nas to skutecne hlasi skolka, my nic nemusime nahlasovat a vyrizovat. tak jsme se vcera jeste pro jistotu ptala ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.3.2009 20:03:27
Martinko koukám,že jsi ještě 2v1.
jak se cítíš? .. Dančo díky. tak si v pondělí zajedu pro papíry na sociálku. a nahlásím to. |
|
|
27.3.2009 10:13:02
tak to je jasny, no asi vetsi mesta si to zarizuji takto, ze si maminka musi vse vybehat. ale prave tady je to jinak. materska mi v breznu dosla, tak i tak je to ok
![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
27.3.2009 9:29:58
Martino, hmm asi v Praze a v Brně to mají jinak
A ta druhá školka do které ted chodí Angelička, tak taky nezařizuje a ani sociální pracovnice nekontroluje do mš. Ale je to možné social.prac.může kdykoliv navštívít a kontrolovat. U nás se to zatím nestalo uff. Ted už raději jsem hlásila, už nechci dělat malér ![]() |
|
|
27.3.2009 9:20:59
tak to nevim teda,ale u nas je to asi jinak, protoze kdyz jsem byla na socialce kvuli materske, tak jsem rikala, ze potrebuji do skolky potvrzeni na to, ze pobiram jeste materskou na Matynka. a pani rikala, e v poradku.
U nas ve skolce se dava kazdy mesic papir na socialku stim, ze Maty chodi do skolky na 4 hodiny denne a tim padem to u nas konci. tak nemusim jim hlasit nic ja, do skolky chodi i soc. pracovnice na kontrolu. tak asi je to i tim, ze nejsme tak velke mesto jak je Praha nebo nevim. a jak se narodi druhe, tak automaticky muze jit Maty na cely den a nikde se nic nehlasi ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
26.3.2009 22:10:41
Martino, právě když Angy začala chodit do školličky už od září loňského a do ledna jsem tehdy nevěděla, že potvrzení od sociálky do školky musí donést a pak odevzdávát každý měsíc na sociálku, že dítě docházelo na 4 hod denně nebo alespon 5dní v kalendářním měsíci a nepřekročilo více hodin než 4hod denně. Díky tomu jsem zjistila právě tady na diskuzi, že je povinně donést papíry na sociálku.
To co jsi psala, že školka zařizuje sama, tak to nevím a divím se, že když Angelika chodila od září do ledna v jiné školce a tehdy jsem nevěděla že to musí hlásit na sociálce že už chodí do mš a sociálka stále nevěděla že už dříve chodila do mš Až v lednu jsem to hlásila, že Angelička bude chodit od února do mš a oni mi dali potvrzení, že musím donést do mš potvrdit a pak odevzdávát na sociálku. Myslím školka nevyřizuje, ale vy maminky musí vyřizovat ne. Pokud se náhodou sociálka od někoho dozví a probíráš v pohodě RP bez ohledu jak chodí vaše dítko bud na půl dne nebo celodenní docházku, tak ti zruší a budeš muset splatit přeplatek z minulá období od kdy začalo dítě chodit do mš. Když se stále nedozví, tak máš štěstí jako jsem měla já ![]() ale PSSST Myslím, že by to bylo nejlepší když radši oznam na sociálce, že Maty chodí do mš. Nebo vlastně už to nebude potřeba, vždyt brzy vám se narodí mimčo a RP budeš probírat na druhé dítko. ![]() No protože na sociálce kontroluji, jestli Angy chodí pravidelně na 4hod a jestli je to v pořádku, tak o pár dní později odešlou poukázku. Protože potrzení nosím v průběhu začátek prvního týdne (cca do 7.dne). Alčo, podle zákona, že pokud dítko chodí do mš tak musí každopádně hlásit na sociálce a tam se vyzvedává papír a nosit do mš potvrdit. Stačí odezvdávat začátek prvního týdne v měsíci dřív to nejde. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.