Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
26.3.2009 20:14:40
KAMI, JA JSEM NERVOZNI UZ TED, TERMIN JE V NEDELI, TAK UVIDIME. ALE UZ NEVIM CO DELAT. KROM SEXU VSE VYZKOUSENE. TAK SNAD SE TO SPUSTI SAMO A BUDE TO UZ DO TEJ NEDELE. I KVULI HLIDANI MALEHO. JSEM UZ OK, TAK KLIDNE MUZEME.
JINAK KDYZ MATY ZACAL CHODIT DO SKOLKY, TAK ZADNE PAPIRY JSEM NA SOCIALKU NENESLA. VSE SI TOTIZ ZARIZUJE SKOLKA SAMA, TIM PADEM MAM I NORMALNE SVOJI MATERSKOU. TAK DANDO NEVIM JAK TO ,ZE JSI TO TAM MUSELA NEST A ONI TI TO POSLOU POZDEJC. TO JE DIVNE A SKODA |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
26.3.2009 19:30:41
Ahoj!!
Alčo, Ytu, hezký fotky ![]() my jsme chtěli jet taky na hory, jen teda tady, na delší cestu by se mi ještě s Elinkou nechtělo, ale Kuba zas začal dost kašlat. Takže jsme to odložili. Je to pořád dokola, tahle zima nás dost potrápila. Tak jsem s ním šla k doktorce, poslala nás na krev kvůli imunitě a na orl. Tam řekl, že to chce vyndat nosní mandli a napsal nám hned doporučení do Motola. ALe pak jsem se s naší dr dohodla, že zajdem ještě do ušního sanatoria a uvidíme. Navíc má alergický sliznice Tak jsem zvědavá, co z toho bude. Doufám, že mu pomůže ta alternativní léčba, co pomohla mně, už jsem to dneska začla řešit. S Elinkou půjdeme kvůli očkování do Motola, do očkovacího centra, asi se jí odloží nebo rozloží kvůli těm našim alergiím- aby se jí taky něco nerozjelo, přeci jen je to všechno nápor, imunita není vyzrálá..![]() Takže v tu neděli netuším, co bude. ALe i když jsme zdraví, tak ty víkendy máme taky spíš pro rodinu ![]() Marti, moc držím palce, myslím na Tebe, pořád čekám, kdy TO bude Když jsem čekala Kubu, chtěla jsem, aby už to bylo, nemohla jsem se dočkat. No a přenášela jsem týden. Teď podruhý jsem nebyla netrpělivá jako při Kubovi, dokonce jsem si říkala, ať klidně počká na 31. 1., líbí se mi to datum , navíc jsem se chtěla vyležet z chřipky- no a rodila jsem před termínem. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
26.3.2009 16:58:05
Dančo s Angeličkou - jak se musí odevzdávat ty papíry na sociálku?
taky je musím vyzvednout a nosit je tam. a hlásila nějak,že jde malá do školky? |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
26.3.2009 13:24:30
Dando,díky za přání pro Natálku,už je zdravá,dobrala antibiotika,ale Štěpánek má neštovice,tak to vidím bledě
,asi je chytne taky![]() ![]() ![]() Jinak jsme dneska byli u zápisu ve školce,Natálka byla suprová,klidně bych mohla odejít a ona by tam byla klidně byla sama ![]() ![]() ,moc se jí tam líbilo,nechtěla jít ani domů![]() ![]() .A od 1.září nastupuje do školky,tak jsem moc ráda,že si bude moci hrát s dětma ![]() ![]() .Jinak jsem se rozhodla,že začnu dělat modeláž nehtů doma pro sebe a kamarádky,a kdyby se to "ujalo",tak bych to pak po mateřské rozjela ve velkém,tak jsem natěšená,jak to půjde ![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
26.3.2009 10:41:33
Ahojky!!
Dneska jsem byla na sociálce a zeptala jsem, proč jsem ještě nedostala RP a mi řekli, že když jsem donášela potvrzení ze školky před 14dní, tak se vyřizuje a výplatu z RP mi posunula na jinudy jako zpoždění takže mi dorazí v průběhu příštího týdne. Takže o 3800kč tento měsíc jsem chudší ![]() Termín kolem 13-17.den už mi obvykle nedorazí, už dostanu podle kdy donesu potvrzení ze školky a taky u toho mi dali oznámení o snížení dávky. tak alespon už vím kdy dostanu Takže sociálka neodesílá dopis domů, ty maminky které náhodou jde na socialku, tak do rukou dá oznámení. Petro, držím palcem, aby Natálka už měla vše za sebou a bude příště veselá a zdravá. Opožděné jaro přichází a chřipajzy bude pryč. ![]() My jsme taky marodili, nejprve Angy měla chřipku, pak mě nakazila a já musela s chřipkou makat ![]() Teď už je mi zatím dobře, ale rýmuju ještě a očko mi zlobí dostávám kapky na oči. Teď přítel marodí a závidím mu, že je doma a marodí Angy je ve školce. Moc hezké fotečky!!! Malé lyžaři jsou fakt šikula ![]() To je dobře že jim to baví a snadno učí ![]() My zatím ji ke sportu ještě nezavedli. Akorát na to kolo, až bude tepleji tak ji začnu učit. In-line pro Angeličku jsem plánovala až za rok. Teď myslím že je ještě malá. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
25.3.2009 20:40:25
Čau holky,
my v tu neděli taky nedorazíme - moc se nám ty víkendy nehodí. Roman jezdí často pryč a tak máme spíš nějaké rodinné akce. Alčo, Barunka roste pěkně. Je docela dlouhá, ale rozhodně není takový cvalík jako Vojta. Máme docela i problémy s kojením, dokonce jsem jí to musela dát jednou i z flašky. Musí mít naprostý klid, jinak hned čučákuje okolo a nepřicucne se. Někdy má i hysteráček a ne a ne se chytit. To vůbec od Vojtíška neznám - ten mohl kdykoliv a kdekoliv:))) Teď má Baruš pěknou rýmu a Vojta ode dneška průjem, tak se jen modlím, aby to nechytla. Ty nemoci, to je fakt opruz. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
25.3.2009 20:20:16
Alčo, tak to určitě nedorazíme, my jsme víkendy s Petrem, jinak se moc nevidíme
. Ale ve středu se jde na Carmen, ne . |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.3.2009 15:36:04
Petruško - nové neštovice se nám dělali zhruba 5-6dní.
pak se už jen hojili. některé i víc jak měsíc. Terinka se osypala přesně 14.den po Verunce. za sebe mohu doporučit Imazol pastu (79,-kč) - je super. nepatlá se,neloupe se jako pudr. a krásně se po ní neštovice hojí. držím palečky. já z toho taky byla zoufalá - ale dá se to zvládnout a máte pak už klid. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
25.3.2009 15:29:58
Teda Alčo,to jsi mne fakt potěšila,že je dostane i Natálka,i když bere antibiotika
![]() ![]() ![]() Jinak hrůza,Štěpánek už si stihnul na břiše jeden solidně rozškrábat ![]() ![]() ![]() a to pořád říkám,nedrápat,zůstanou ti jizvy ![]() ![]() ![]() ve vlasech má taky pěkný,takový veliký průhledný puchýře ![]() ![]() ![]() Jak dlouho to trvalo u vás???Myslím,než se dotvořily pupínky ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.3.2009 14:53:17
sraz je příští neděli. od 12.00h.
plánujeme něco s dětma tvořit - aby to měli zajímavější. Bude fain,když s Tobíkem dorazíte. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.