Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
16.3.2009 11:56:14
Marti tak doufám že na tom nebudeš jako já
já měla teplotu , bšílenej kašel , bolelo mě celý tělo a Týden jsem nemluvila No myslela jsem že to vyležim , ale babetka to rozhodla jinak a musim říct teda Nic moc ![]() ![]() já myslela že to ani neufunim akdyž jsem měla záchvat kašle a do toho kontrakce ![]() a nebo mi do toho řekla ať tlačim ![]() ![]() ![]() tak se hezky kurýruj |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
16.3.2009 10:34:55
tak aby mi to taky nebylo lito, tak mam chripku. coz je super, pac nemuzu dychat a kdyby se male ted rozmyslelo, no nevim nevim teda. jinak mam poslednich par dni a cekame to kazdym dnem, od vcera jsem myslela ze uz to bude, pak nakonec se rozjeli poslicci,ale bylo to fakt neco. tak kdovi kdy to bude teda.
Peti male prejem,at je brzo ok a fit, je to desny ta nemoc. Maty uz je ok, jen jeste trosku kasle,ale snad to astma bude lepsi, tak by mohl ve stredu do skolky, nebo me z neho doma picne |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
15.3.2009 22:29:55
Petro, taky Angy měla 4 dny horečky a pak jí vylezla angína
Taky asi loni měla zánět hrtanu, měla předtím horečku a pak zánět hrtanu, tak dostala antibiotiku, ale bohužel antibiotika jí nebyla chutná a po prvním i druhém dávce pozvracela tak po poradě s dr. mi doporučila přidat do velmi sladké pitíčko jen malinko vody se štávou a ktomu atb a zatím jí to šlo, ale stejně byla silná chut z atb.![]() Tak ať brzo Natálce uleví z horečky. A brzo uzdraví! |
| Alč@ | 29602 |
|
|
15.3.2009 18:57:29
Petruško držím palečky at je Natálce brzo lépe.
Ty vysoký teploty jsou ošklivý. My je měli taky asi 4dny v kuse. Ale,nakonec odezněli. tak at je brzo lépe. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
15.3.2009 18:21:57
Ahoj holky,tak Natálka má stále 39 horečky,sice už nemá suchý kašel,ale hleny a už 2x zvracela,takže hrůůůza
,teploty jí klesnou pouze na 38 a to po paralenu na 4 hodiny a pak už zase 39 ,tak uvidíme,zda zítra pofrčíme k doktorce![]() ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
15.3.2009 9:54:48
No já nevím, já na té fotce vidím chlapečka, takovou hodně podobnou mám od TObíka. ALe nejsem odborník
![]() Lendul, dobrý, Tedík je bourák! ![]() Moc přeju Daníkovi a Natálce rychlé uzdravení, my už snad jsme v pohodě, tak doufám, že se to už nevrátí. Držte se, holky! |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
14.3.2009 21:07:56
Čau holky,
Broni taky bych na první pohled tipla spíš holku, pindíka nevidím, ale moc tomu nerozumím. My jsme dneska byli v ZOO, bylo tam příšernejch lidí, ale docela hezky jsme si to užili. Už je cítit to jaro:) |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
14.3.2009 18:41:20
Ahoj holky,tak jsme ráno byli s Natálkou na pohotovosti,má 38,9 a zánět hrtanu,šíleně kašle a zvrací,pije jen čaj z aquily nebo colu,jsem vyřízená,nechce nikoho jen mě,spí mi na klíně
![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
13.3.2009 21:26:42
Ahojky
broni já tam teda nic moc kloudnýho nevidim ![]() ![]() ale gratuluju ![]() ![]() u nás na tříletý taky dobrý když se Dr. Taduly zeptla kolik mu je tak jí řekl "šest?? sedum??" a pak mi v čekárně řékal "to byla ale legace viď ???" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
13.3.2009 20:49:58
Ahojky,
Broni gratuluju k druhému chlapečkovi ![]() . Mně to podle té fotky přišlo spíš na holčičku , ale je to špatně vidět. Alčo, my taky jdeme na oči za 2 měsíce, Tobík zase dělal, že je slepý a nepřečetl jediný obrázek, pak venku mi říkal, že to byl ošklivý domeček s houbou . Katko, super, že je Danečkovi dobře ![]() , ty nemoci jsou strašný. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.