| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 | 
| 
 | 
 1.12.2010 21:05:03 
Ahoj, 
Michi, moc gratuluju, je roztomilounkej. Taky už jsem nakukovala, jestli nepíšeš. Jaký byl porod? Tak si to užívejte a pozdravuj kluky.  | 
| KamiŠ+2 | 48179 | 
| 
 | 
 30.11.2010 11:01:30 
Ahoj!! 
MIchelinko, moc gratuluju!! ![]() ![]()   Zrovna jsem nedávno přemýšlela, kdy se má miminko narodit- a je to tady   ALčo   A Samík je velikej!! Připadá mi, že vám je podobnej? No slušel by Ti ještě jedne mrňous    | 
| Alč@ | 29602 | 
| 
 | 
 28.11.2010 8:46:23 
Kamčo krásný fotečky. 
Kubík je teda už velký kluk a Elinka princezna. taky jsem něco přidala. I holčičky se Samíček (synoveček) jinak u nás pohoda. práce dobrý. to snad není ani možný. už tam budu rok. hrozně to uteklo. Holčičky taky ok. Verunce to ve škole jde, Terinka ve školce spokojená. těšíme na vánoce. Jiřík má teda štědrý den službu, vlastně celý ten týden od 20.-26.12 - tak vánoce budou v poklusu - ale, zase pak máme oba týden volna tak si to užijeme dodatečně.  | 
| Alč@ | 29602 | 
| 
 | 
 28.11.2010 8:33:51 
jůůůů to je krásný předvánoční dárek. 
Michelinko veliká gratulace ![]() ![]()  | 
| LenkaMi.+2 | 32279 | 
| 
 | 
 26.11.2010 12:52:45 
Michel moc moc gratuluju!!!!!!!!! Přejeme Šimonkovi a celé rodině hlavně hodně zdravíčka 
![]() ![]() ![]() ![]()  . | 
| Misa W. | 27654 | 
| 
 | 
 26.11.2010 12:34:51 
Ahoj všem po dlouhé odmlce. 
Ráda bych všechny pozdravila a dala na vědomí, že Danda má konečně bráchu ![]() Narodil se 24.11. a všichni si už užíváme teplo domova a je nám moc dobře.  | 
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 | 
| 
 | 
 17.11.2010 12:26:06 
Zdravím!  
![]() Přeji vám klidný svátek   Jinak u nás nic novýho, práce dobrá, s ním jsem spokojená ani nejsem unavená   Teď momentálně jsem na OČR   Angy má podruhé spálu za poslední 5 měsíců   Něstovice nikde, stále na ni čekám     Teda chytá ze školky bacily jako po másle ![]() Tady je už skoro mrtvo, nikde nikdo sem nechodí ![]() No co už, blíží se Vánoce...........těšíte se na ni???   Já jo ![]()   a hlavně na dlouhou dovolenou se těším ![]() ![]()   Loni jsem si to neužila, tak si ho vynahradím   Dárky pro Angeličku máme skoro hotové    | 
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 | 
| 
 | 
 12.11.2010 16:25:21 
Ahojky , taky po delší době  
![]() KOukám že samej marúdek ![]() u nás taky nic moc teď jsme si úžívali salmonely ![]()   nejdřív Tadula a pak i Betinka ![]() ![]() teď už jsou oba dobrý , ale Bety zase laringitýda - chudák skoro nemúže dýchat jakou má nudly , kašle , teplota , asi mě ztoho picne. Když bude srazík a budeme zdraví tak rádi dorazíme . Blanko hlavně že už jste v pořádku zatim papa  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.