| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: ***30.9.2008 13:45:52
Ahoj Umlí
děkuji :o) tedík taky u stříhání děsně vyváděl a tak jsem mu řekla jestli se chce stříhat sám , dala mu hřeben , že potřebuju pomoct on si to vždycky učísnul , a já rychle stříhala,no bylo to nic moc, ale šlo to a za dva dna jsem si půjčila od táty strojek ostříhala Dušana a pak šel na řadu i Teďas dala jsem mu strojek do ruky , posadila ho před zrcadlo a stříhali jsme spolu a docela dobrý. A nebo co si někde pořídit (třeba v sekáči) ňákou vlasatou panenku a ať vojtík stříhá panenku a ty vlítni na Vojťase ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: ***30.9.2008 13:22:19
Čau holky,
Lendulko, ta je krásná:) V pátek taky dorazíme. Jsem moc zvědavá na všechny dětičky, dlouho jsem je neviděla. Katko, já myslím, že kdyby se vám podařilo, aby Daneček spal ve svém pokojíčku, že by to buzení možná ustalo. VZbudil by se a neviděl by vás a zase usnul... Já vím, není to jednoduché. My zase teď děsně bojujeme se stříháním vlasů. Vojta už je příšerně zarostlej. Naposledy byl u kadeřnice asi před 3-4 měsíci. Půl hlavy vydržel a pak bulel, takže mu to na krku víceméně nechala. No účes nic moc. Ode mě to nechtěl ani náhodou. Kadeřnici odmítá. Tak jsem koupila strojek. Dříve jsme si ho půjčovali od tchána a vždycky příšerně řval. Nepomáhaly ani lentilky, nic. Tak jsem si myslela, že bude mít svůj, že je starší a že to půjde. No ale už týden se dohadujeme, kdy ho ostříhám. Včera nakonec, že jo, svlíknul se, ale ani jsem to nezapla a už zdrhnul a hrozně brečel, že se bojí. Tak jsme se teda domluvili, že dnes půjde k holičce. No co myslíte ráno, zase že ne, že teda ode mě, tak to vytáhnu, zapnu a zase zdrhá a ječí. Fakt nevím, co s ním. Nechci ho znásilňovat. Dobrůtky absolutně nezabíraj, ani domluvy, nic. Asi ho nechám zarostlýho...než si to rozmyslí. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: ***30.9.2008 11:10:57
Ahojky
na sraz se taky chystáme :o)) mám chvilku času Táda si SÁM hraje a Babú už asi 2 a půl hodky spinká tak koukám na fotečky tak tady posílám aspoň fotečku našeho špekyna :o)) ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
Re: ***30.9.2008 0:34:04
Ahojky Míšo,
na power jogu chodím u nás na Jižnáku do Benjamina (dříve jsme tam chodily s Anetkou cvičit...to jsem ti myslím kdysi říkala, ale bylo to na vás brzo, teď už tam na dětské cvičení nechodíme, kryje se nám to s tou výtvárkou-hudebkou. Ta joga je od 10.15 hodin, ale obávám se, že kurz je plnej, začali jsme teď v září a další placení bude až po novém roce, tak třeba kdyby někdo odpadl, tak bych se mohla poptat. No v pátek bychom myslím mohly dorazit, tuším, že nic nemáme. No a myslím, že propast mezi Tobíkem a Anetkou se ještě prohloubila Anetka má teď 88 cm a 12 kilo. No budou pěkná dvojka vedle sebe ![]() ![]() ![]() Já to odlučování Anetky taky nehrotím, je taky hodně fixovaná, ale říkám si že pro nás obě je lepší to postupně zkoušet, protože od příštího září jde do školky (doufám), tak bych byla ráda, aby si do té doby zvykla být chvíli sama. U vás to asi tak auktální asi nebude ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
Re: ***29.9.2008 21:33:21
Ahoj Matty
.Kam chodíš na power jogu s hlídáním? Taky bych chtěla začít, ale s hlídáním jsem na štíru a Petr chodí domů pozdě a pak už se mi od 20hodin nikam chodit nechce . Přijdeš v pátek na srazík? Dlouho jsme nefotili Tobíka s Anetkou, jak je velká?? Tob už má přes metr a 17 kilo. Už ho ani nezvedám, strašně mě pak bolí záda.. My ho ani nikam bez rodiny nedáváme, je na nás hodně fixovaný a ani mito zatím nepřijde potřeba. I když se těším, až doroste do 3 let a šoupnu ho někam do koutku v nákupní centru a konečně si něco koupím . |
| Matty | 15764 |
|
|
Re: ***29.9.2008 19:38:08
Ještě jsem zkoukla fotky, moc krásné fotky Míši a Tobíka z dovolené, zajímavý kočár Sebíka a Berušky, super Tobíkovo písmenkové umění (Anetka namaluje maximálně sluníčko, písmenka ji nezajímají), výborná medailistka Verunka.....prostě to všem malým i velkým sourozencům to na fotkách moc sluší.
|
| Matty | 15764 |
|
|
Re: ***29.9.2008 19:30:58
Ahoj po dlouhé době.
Všechno jsem dočíst nestihla, ale co jste řešili naposledy.... Spaní...Anetka ráno vstává mezi 7.30-8.00, takže tak vstáváme všichni, pak tedy kmitáme do školky, ale kdo by se rád pořádně nevyspal, že? Večer chodí spát zhruba ve 20 hodin. No a přes den je to jak kdy, většinou je scénář, že 2 dny nespí a pak 1 den ano, když se nastřádá únava. Ale chodí extra mi to nevadí, že nespí, protože každý den po obědě dobrovolně jde do postýlky aspoň "odpočívat", leží nebo sedí v postýlce, povídá si nebo si čte knížky. Nebývá k večeru protivná ani unavená.....má stejně energie jako Adamís, takže to u nás podle toho vypadá. Školka....do školky Áňa nechodí, ale chtěla jsem zkusit aspoň školičku bez rodičů v DDM na 2 hodiny 1x týdně, no a 2x po sobě šíleně bulela, že tam bude, ale jen se mnou, no takže to necháme až po novém roce, snad se to zlepší. Ale přitom chodím někam jinam na power jogu a je to s hlídáním dětí, takže hodinu vedle v místnosti se nechá hlídat od cizích lidí, a tu školičku nezkousne, to mi hlava nebere, přitom tam na ni byli hrozně milí ![]() S Anetkou tedy chodíme aspoň do DDM na kroužek (malování + hudebka + cvičení) a to se jí hrozně líbí, kromě malování dělá všechno samostatně, ale kontroluje, jestli tam někde jsem. Do Sokola chodil dřív Adámek, ale asi budeme mít doma "umělce", protože letos se přihlásil na keramiku a dramaťák a pak bude chodit na míčové hry. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
***29.9.2008 18:46:45
u nás je to tak,že malé děti do 4.let cvičí jednou týdně s rodiči.
A pro předškoláky je to od 4.let. Tam chodí Verunka. ale,možná zkusím v lednu zapůbobit zda by nepřihmouřili oko a nevzali jí. bylo by to fain. |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: ***29.9.2008 18:06:13
Alčo, sokol je super, ale my chodíme se staršíma dětma. Jsou tam tak 4-5 letí a Daník je tam jedinej takhle malej, ale on s těma malýma nechtěl chodit.
Tam to bylo samý kolo kolo mlýnský a různý říkanky a u toho se cvičilo a on si tam lehl a říká "no toto dělat nebudu, to je pro mimina" tak chodíme se staršíma a to je super ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
***29.9.2008 15:33:32
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.