| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2216  [Dalších 1116 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
12.3.2009 18:56:28
Broni teda fotka nic moc, ale ze by holcicka ?????? ~t~~t~~t~
Broňa, 2 špunti 53006
12.3.2009 18:33:09
Ahoj holky,

dlouho jsem tu nebyla, tak musím nejdříve dočíst.
Do té doby jedna hádanečka:
Jsem ve 20.týdnu a pan doktor si byl podle této fotečky docela jistý pohlavím. Tak co myslíte?
( zadeček zespodu, vlevo kolínka, vpravo prcka ) Já tam teda nevidím nic.

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
12.3.2009 14:29:16
Čau holky,

tak se mi také podařilo, že spí oba. Je to vzácná chvíle, tak max. jednou do týdne. Vojta totiž už spí opravdu výjimečně.

Míšo, to to letí, Ty už jsi 26. týden!

Marti, Tobě moc držím palce na porod.

Alčo, dobrý, gratuluju. Ať se Ti tam líbí.

TeĎas škikulka, jak zvládá ve školce.

Viki na lyžích i u dortíku super:)

My jsme byli včera poprvé na angličtině. Původně to mělo být i s maminkama a když jsme tam přišli, tak to bylo bez maminek. Vojta byl hotovej, tak jsem tam musela zůstat a nechtěl absolutně spolupracovat, hrozně ho to rozhodilo, jak ta paní mluvila jinak. Druhou půlku hodiny jsem tam musela blbnout s dětma i já, no a to se nakonec VOjtík taky zapojil. Je to moc pěkný, no ale jestli něco ty děti pochytěj....? Určitě to zase zkusíme po horách. To jedeme příští týden. Kdyžtak tam s ním budu, aby si trošku zvykl. Jo ale ve školce prej už vystrkuje růžky, lumpik.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
12.3.2009 13:24:46
Míšo teda "to" si chrňánkuje ~s~~s~~s~
Já jsem zrovna uspala oba lupiče ~R^~R^
nevídáno neslícháno tento týden už po druhý ~b~~b~~b~~b~~b~
12.3.2009 12:07:49
Ali jo jo krati, do terminu 17 dni,ale je mi uz zle nejak. Poboliva me hodne spodek, bricho a tak mam pocit, ze by to mohlo byt i driv. dle utz jsem o tyden a dva dni vic, tak bych to i brala uz.

jinak MAty kasle jak tuber a mam pocit, aby to nebylo i ze psa. tak musim pak hodit rec i s dr a udelat ty testy. no to by bylo asi nejhorsi

Misi teda to je super, tak to asi taky bude prekvapko :-)
LenkaMi.+2 32279
12.3.2009 12:03:13
Ahojky,
Alčo to je fajn, že jsi našla brigádu a Terezce se líbí ve školce~R^. A Tadeáškovi taky, je jasný, že šikulka je po mamince~;)~z~.
Já jsem byla dneska na ultrazvuku, tady je fotečka, z minulého týdne vím, že má už skoro kilo. Pohlaví pořád nevíme, nožičky mělo zase u sebe a spinkalo.
Alč@ 29602
12.3.2009 10:45:04
Martinko - držím palečky at jste fit.

a co ty? Tobě se to krátí vid.
jak se cítíš?
Alč@ 29602
12.3.2009 10:44:20
Děkuji. taky jsem ráda.

na duben mám malou brigádu - ve fotolabu. fotit pasovky a obsluha za pultem.
hlavně aby byla Terinka ve školce v pohodě.
uvidíme.

12.3.2009 9:49:29
Dando PPm je penezita pomoct v materstvi - ci- li z prace 28 tydnu penize - kdyz se narodi mimi
Danda*Angelička(01/06) 38176
12.3.2009 9:24:52
Alčo, to je fajn, že Terezku vzali. ~R^ Takže školka se uvolnila místečko pro Terku co? Držím palcem, ať Terce se tam líbílo ~R^ A už jsi našla práci???

Lendulko, no řekla bych že talent jakýho má Tedík je určitě po tobě, to je jasný ~t~
Angelička taky je šikovná, ale po kom to je tak to nevíme ~d~, ale možná spíš po prababičce (bývalá operkyně a poté učitelka hudebky) ~t~~t~ strašně ráda zpívá i hraje na flétnu ~:-D

Děkuju za přáníčko ~m~

Jituš, fotečky z hor moc hezké, šikovná Viki i šikovný starší bratr ~R^

Holky, prosím vysvětlete ze zkratky na slovo co to znamená PPM? Četla jsem na diskuzi o práci kvůli ošetrovačky a nějak jsem nemohla vědět co to je PPM. ~d~~f~ OČR je ošetrovné?? Díky za radu.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 2216  [Dalších 1116 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.