Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.3.2009 9:54:10
jj. Lendulko jedu.
už za pár dní. těším se. A Verunka ta uplně hrozně - škrtá si dny v kalendáři,kdy už poletíme. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
6.3.2009 9:23:10
pořád nestíhám už jsem zralá na
![]() ![]() ![]() Alči , takže jedeš ?????, ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.3.2009 8:41:13
- v sobotu to platí - od 12.h
- kdo všechno přijde netušíme - málokdo napsal,nebo ještě neví - prostě kdo přijde ten tam bude. Určo tam budu já,Yita a Lendulka - možná Umli a Péta s klukama. - co sebou - jako klasicky - nechystáme nějaké hody. podělíme se o tom kdo co přinese ![]() - program - vždy improvizujeme až na místě. ... jinak všem pěkný den. máme prázdniny a tak si užíváme sluníčka co vykoukla. Včera jsme byli venku - je to už příjemné už se na to jaro moc těším. práci jsem ještě nesehnala - vrhnu se na to po návratu z Anglie. ted mám myšlenky už jinde ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
5.3.2009 21:36:36
Zdravím!!!
Dneska jsme byly u dr., Angy už je ok , do školky ale půjde až v pondělí, ale ted už může jít ven ![]() No holky, jak to vypadá na sobotu a jaký program na karnevalu máte v plánu??? A co mám vzít kromě masku?? ![]() A kdo dorazí na maškární srazík?? ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
5.3.2009 18:45:15
Ahoj Michi, já mám pro TObíka rostoucí židličku z Tchiba a je super a stála jenom nějakých 1300. Bohužel ji máme už přes dva roky. Potřebovala bych, aby byla znovu v nabídce, zrovna začínám řešit jídelní židličku pro Klárku. Tobík v ní byl od doby, co začal sedět, je v ní doteď a ještě asi dlouho bude. Takže Klárce asi vezmu podobnou, teď jsem viděla nějakou na MMB, stála kolem 1500, tuším.
|
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
5.3.2009 18:39:07
Ahoj holky!
Zdravím po delší době, mějak nestíhám ![]() Chtěla jsem se zeptat, zda mi dáte nějaké zaručené tipy na rostoucí dřevěné židličky???Máte některá? Myslím, že Alča se tu o ní zmiňovala? Děkuji! |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
4.3.2009 20:43:15
Ahojky
prolítávám , nestíhám ![]() ![]() jen vás jdu pozdravit ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
3.3.2009 22:22:44
Ahojky!
Dobrá zpráva, v sobotu nepracuji, změnili mi termín. Přítel možná v sobotu půjde na výstavu truhlářských umění Ve čtvrtek jdeme na kontrolu, pokud už bude zdravá, a jestli může jít mezi dětmi, tak dorazíme v sobotu uvidíme po čtvrtka. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.3.2009 10:43:57
ahojky holky,
tak si poradn e ten karneval uzijte,docela me mrzi, ze jsme tak daleko a nemuzem prijet. Jinak me se krasne blizi termin, nejak zacinam mit nerviky, jak to bude i s malym .Tak uvidime. Jinak je malej konecne ve skolce, tak je klid a ticho . U nas hnusne mrholi. tak uvidime co a jak. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.3.2009 10:04:02
Jiťa posílala emaily a smsky - karneval v sobotu platí.
sraz je od 12h. dle možností - doražte i později - my tam prostě budeme od těch 12h. těšíme se. kdyby chtěl někdo masku - jednu máme doma navíc. nic extra - je to plášt čarodějnický a na obličej maska dýně. je to hallowen maska. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.