| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 88443  [Dalších 88323 >>]
Katka. 13699

Re: Spinkání

29.9.2008 13:37:04
Péťo, my právě chodíme do Sokola, zrovna za hodinku vyrážíme a jinak ještě chodíme 1x týdne na dopoledne na 2 hodiny na tvoření pro matky s dětmi a tam je taky i cvičení a tancování... R^
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701

29.9.2008 13:32:41
Katko, Maťa o prázdninách začal spát ve své posteli v pokojíčku - on spí dole, Kuba na palandě. Večerní usínání trvá dlouho, ale usne ve své posteli. Nevím jak se to podaří, ale ráno se probudím a Maťa spí v ložnici. Začal v noci cestovat, projde byt, přeleze nás a zaleze pod naši peřinu ~j~
A polední spaní ještě má (naštěstí), sám si řekne, že chce spát, nejpozději usíná do 13h a je schopný spát 2-2,5 hodiny. Občas sice přijde po hodině, ale častěji spí ty 2 hodiny, což se mi hodí a jsem ráda ~;) Máme spací děti, ale jak jsem se doslechla, v manželově rodině je to dědičné, mužský u nich usínají skoro kdekoliv a kdykoliv ~g~ až si z toho my ženský děláme legraci ~k~

Možná byste mohli zkusit nějaké dětské cvičení v Sokole nebo podobně, tam by se Daník určitě vyřádil R^ a třeba i více "vyčerpal" ~;)
Katka. 13699

29.9.2008 12:29:12
Umli, Daník spí s náma.
On má pokojíček dole v přízemí a neumím si představit za ním ještě lítat dolů ~Rv
Už jsme zkoušeli jednou ho přestěhovat a dopadlo to katastrofálně, nespali jsme už vůbec ~Rv
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740

Spinkání

29.9.2008 11:39:15
Tak to tě Katko opravdu obdivuju,jak to zvládáš,mě by to za chvíli zabiloR^.Natálka spinká celou noc,jen 1x za noc se vzbudí,že chce čůratR^.
Jinak my právě přijeli z Roudnice,byla jsem Natálce koupit botičky,u nás je to normálka,že je chvilku před nákupem nových a jí už tamty nejsou~Rv.Za měsíc bude chodit v zimních botkách a my dneska kupovali ještě botasky.Ale letos v únoru nám taky vyrostla nožička a my kupovali nové kozačky,takže je to docela síla~Rv
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022

Re: ***

29.9.2008 10:38:15
Ahoj holky,

Katko, to je zvláštní, že se v noci Daneček tak často budí. Spinká ve svém pokojíčku nebo s Vámi? Za chvilku jdu pro Vojtíška do jestliček. Dneska tam byl 3 h, to jsem zvědavá, jak to zvládnul.
Alč@ 29602

29.9.2008 9:50:03
Ahoj holky.

krásné ráno.
Nakukuji co nového.
Verunka je už ve školce a Terinka se dívá na pohádku.
a tak tu dopíjím ranní kávičku.

...

Katko - Terinka spí celou noc. Občas se vzbudí 1x za noc na čůrání. Jinak je tuhá do rána.

to jak vstává Daník by mě asi zabilo.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

Re: Dobré ráno!

29.9.2008 9:27:33
tak se potom domluvíme, musíme to stihnout ale do porodu :-)
Katka. 13699

29.9.2008 9:19:34
R^R^R^R^R^R^
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

29.9.2008 9:10:53
to je fakt na prd. budu muset se domluvit a konečně přijet,at máte aspon zábavu s námi :-)
Katka. 13699

29.9.2008 9:09:19
No právě, Pavel je teď pořád v práci, stěhují banku, tak dohlíží, aby se servery za stovky milionů nejen neztratily, ale hlavně nepoškodily a pak je instaluje a zapojuje... takže příjde z práce v 1h v noci a ráno v 7h už zase jede. Celej víkend byl taky pryč.... ~Rv tak jsem tu s Daníkem sama ~Rv
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 88443  [Dalších 88323 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.