| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Spinkání29.9.2008 13:37:04
Péťo, my právě chodíme do Sokola, zrovna za hodinku vyrážíme a jinak ještě chodíme 1x týdne na dopoledne na 2 hodiny na tvoření pro matky s dětmi a tam je taky i cvičení a tancování...
![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: Spinkání29.9.2008 13:32:41
Katko, Maťa o prázdninách začal spát ve své posteli v pokojíčku - on spí dole, Kuba na palandě. Večerní usínání trvá dlouho, ale usne ve své posteli. Nevím jak se to podaří, ale ráno se probudím a Maťa spí v ložnici. Začal v noci cestovat, projde byt, přeleze nás a zaleze pod naši peřinu
A polední spaní ještě má (naštěstí), sám si řekne, že chce spát, nejpozději usíná do 13h a je schopný spát 2-2,5 hodiny. Občas sice přijde po hodině, ale častěji spí ty 2 hodiny, což se mi hodí a jsem ráda Máme spací děti, ale jak jsem se doslechla, v manželově rodině je to dědičné, mužský u nich usínají skoro kdekoliv a kdykoliv až si z toho my ženský děláme legraci Možná byste mohli zkusit nějaké dětské cvičení v Sokole nebo podobně, tam by se Daník určitě vyřádil a třeba i více "vyčerpal" ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Spinkání29.9.2008 12:29:12
Umli, Daník spí s náma.
On má pokojíček dole v přízemí a neumím si představit za ním ještě lítat dolů ![]() Už jsme zkoušeli jednou ho přestěhovat a dopadlo to katastrofálně, nespali jsme už vůbec ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
Spinkání29.9.2008 11:39:15
Tak to tě Katko opravdu obdivuju,jak to zvládáš,mě by to za chvíli zabilo
.Natálka spinká celou noc,jen 1x za noc se vzbudí,že chce čůrat .Jinak my právě přijeli z Roudnice,byla jsem Natálce koupit botičky,u nás je to normálka,že je chvilku před nákupem nových a jí už tamty nejsou .Za měsíc bude chodit v zimních botkách a my dneska kupovali ještě botasky.Ale letos v únoru nám taky vyrostla nožička a my kupovali nové kozačky,takže je to docela síla![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: ***29.9.2008 10:38:15
Ahoj holky,
Katko, to je zvláštní, že se v noci Daneček tak často budí. Spinká ve svém pokojíčku nebo s Vámi? Za chvilku jdu pro Vojtíška do jestliček. Dneska tam byl 3 h, to jsem zvědavá, jak to zvládnul. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
***29.9.2008 9:50:03
Ahoj holky.
krásné ráno. Nakukuji co nového. Verunka je už ve školce a Terinka se dívá na pohádku. a tak tu dopíjím ranní kávičku. ... Katko - Terinka spí celou noc. Občas se vzbudí 1x za noc na čůrání. Jinak je tuhá do rána. to jak vstává Daník by mě asi zabilo. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 9:27:33
tak se potom domluvíme, musíme to stihnout ale do porodu
![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 9:19:34
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 9:10:53
to je fakt na prd. budu muset se domluvit a konečně přijet,at máte aspon zábavu s námi
![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 9:09:19
No právě, Pavel je teď pořád v práci, stěhují banku, tak dohlíží, aby se servery za stovky milionů nejen neztratily, ale hlavně nepoškodily a pak je instaluje a zapojuje... takže příjde z práce v 1h v noci a ráno v 7h už zase jede. Celej víkend byl taky pryč....
tak jsem tu s Daníkem sama ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.