| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
24.8.2010 22:32:39
Čau holky,
teda Blani, to je děs, to by mě asi omyli. My pořád ještě nejsme přestěhovaný, neuvěřitelně se to táhne, pořád se něco opravuje a je to nekonečný. Zítra odjíždíme do Chorvatska, tak se těším, že si vyčístíme hlavu. Tohle léto jsme si ještě pořádně neodpočinuli a já jsem skoro nikde nebyla. Nojo, nejde všechno, že jo. Michelinko, škoda, že foto se nepodařilo vložit, to malinké - ikonka není vidět. A po Chorvatsku začíná Vojta opět chodit po půl roce do školky. Skoro denně mi tu brečí, že nechce. Teď je šíleně můj závislák, nejde ani k někomu koho zná (ani na chvilinku), je pořád jen se mnou, max. s babičkama. Tak jsem fakt zvědavá, jak to zvládne. Užijte si zbytek prázdnin a léta. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.8.2010 20:03:27
|
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
17.8.2010 15:29:12
teda já vůbec nestíhám. Od té doby co začaly deště tak máme odkrytou střechu. Děláme si ten podkrovní byt. Už nejmíň třikrát nám protekly skoro všechny stropy. Nejdřív to byla chyba tý firmy. Koupily slabý plachty a ty se protrhaly a když tam daly lepší tak to špatně zakryli a když to konečně dobře zakryli tak byla tak velký vichr, že to odnesl skoro všechno. To bylo teď o víkendu jak padaly ty kroupy. Tak teď se to bude řešit přes pojišťovnu tak jsem zvědavá jak to dopadne.
![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.8.2010 6:05:53
Ahoj Kamčo. děkuji. Teda ty máš pamatováka. ![]() středa platí. uvidíme se na Bořkovi. Já dojdu později. jsem v práci. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
14.8.2010 14:28:36
holky, tak i ja sehlasim po dlouhe dobe. Mame se fajn, mame toho porad nejak hodne. Byli jsme na dovolene v Chorvatsku, tak jsme si to naramne uzili vsichni. Krystof je opica , leze vsude, je horolezec
. Maty uz je taky velky jak obrik, ma 120 cm. A to ma 4 roky ze jo :-DJe miimiiinkoooo, velka gratulace... To j super... Jinak se mame fajn, musim hodit par foto,aby jste videli jak vypadame )) |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
13.8.2010 20:54:19
Jéé Bořek stavitel...moc bychom rády přišly, ale přišly bychom až o půl šesté, dřív nejde
Já končím v 16h a dělám na Hostivaři a Angy chodí na prázdinový provoz na jiném školce u Botanické zahrady, takže taková dálka Kdyby to byl o víkendu, tak to bude super, dorazily bychom. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
13.8.2010 15:18:10
Ahoj Kamčo.
moc děkuji. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.