| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 8:58:38
Katy tak to věřím. Minule jak jsme byli spolem jsme ho viděla, jak si lehal, jak by chtěl spat,ale venku to bylo
. Maty tehdá hned vytuhl a byl ko. On musí spat, jinak nevydrží. Minule jsme byli u kamošky a on vytuhl v 5 hodin a nešel vzbudit. tak po tej 1 musíííí.Tak fakt Tě lituji, já bych byla na palici z toho. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 8:56:06
Ahojky,
Tobík taky ještě v poledne spinká, vstává mezi 6-7 , ale kolem jedné jde spinkat, dá maximálně 1,5hodky většinou 40minut a spát večer chodí po 20, ale ještě si "čte" knížky a usíná před devátou. Ale to už je sám v pokojíčku, tak mám klid. Spinká celou noc, jen když se mu chce na záchod, tak jde. Ale to už zvládá sám. Tak takový průměr, rozhodně není žádný velký spáč. Taky má dny, kdy spát přes den nejde , pak vždycky padne před sedmou.. Což je taky příjemné, ale už je kolem páté protivný.V pátek taky dorazíme, jestli se Tobíkovi nerozjede rýma .KAtko dívala jsem se, jaké máš pěkné věci na mmb, jestli se nám taky někdy podaří další mimi, už mám vybráno spoustu věcí . |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 8:54:57
Marti, já jsem z toho právě totálně hotová a už fakt nemůžu.
Přes den právě nespí. Snažím se, aby si po obědě šel lehnout, ale často marně. Ani u pohádky nevydrží a celej den jemon běhá, běhá a běhá.... Vydrží na zahradě třeba 3 hodiny v kuse jezdit na tříkolce a utíkat kolem stromů a prostě není unavenej. Každej večer chodíme spát s řevem, že spal včera, tak proč mují jít zase spát ![]() ![]() Musím mu neustále vymýšlet program, aby se zabavil a hlavně vyřádil, sám si nehraje ani minutu. A přitom, když někam příjdeme na návštěvu, tak si zaleze do pokojíčku a půl odpoledne o něm nevím a nikdo mě nevěří, že je tak hrozně živej. Momentálně jsem z něj tak KO, že jsem řekla, že další dítě mít nikdy nebudu. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
Re: Dobré ráno!29.9.2008 8:37:18
ahojky holky,
tak to spaní u nás asi ani psát nebudu. Maty chodí spat okolo 9 až půl 10, spí do půl 9 do rána celou noc bez něčeho co by potřeboval a chtěl. a odpoledne jde kolem 1 a spí někdy i do 3, někdy do půl 4. KAty úplně Tě lituji. To by mě asi zabilo teda to Daníkovo spaníííí. Miffí fotenky super, to je super ten kořárek teda. |
| Katka. | 13699 |
|
|
Dobré ráno!29.9.2008 8:23:05
Holky, když už se tu probírá to spaní, tak se ještě zeptám, jestli Vám spí děti celou noc?
Daník včera usnul kolem 21h, ve 23h byl vzhůru a že už bude vstávat, o půlnoci usnul, v 1h vstával na čůrání. Ve 2h že má žízeň. Ve 4h, že už je ráno, nakonec po 5h ještě usnul a v 6h vstával definitivně A toto je ještě ta lepší varianta.Neumím si představit, že bych do toho měla ještě mimino, to už bych asi nespala vůbec.... ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
Zdravím holky29.9.2008 7:21:11
Tak u nás je to se spaním asi takhle,Natálka vstává ráno v 6:30,když Štěpánek odchází do školy,po obědě usne ve 12hodin a spí většinou 2hodiny,takže do 14hodin a večer usne mezi 20-20:30hod,takže jsem docela spokojená
Ale když ráno vstává třeba v 7:30-8hodin,tak spát po obědě nechodí a večer spí už v 18:45 Takže zatím to jde,pohoda![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 22:42:38
Jo, a s tím nespaním, nakonec jsem přišla na to, že je lepší, když TObík přes den nespí a spí v ideálním případě 20-7.30 (ale většinou kratčeji, tak do 6.30), než když v poledne půlhoďku spal a šel spát v půl desáté a vstával po šesté. Co mi taky zbývá než se s tím smířit, jen kdyby se ty dny tak netáhly, obzvlášť když třeba kvůli počasí musíme sedět doma...
Už je to asi 4 týdny, co se u nás v poledne nespí ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 22:39:46
Hezký večer, holky!
Děkuju za pochvalu Tobíka, člověka to hned zahřeje na srdíčku A opravdu ho k psaní nenutím, on si to nějak okoukal sám, občas se zeptal, co je jaké písmenko, a psaní zvládl snad úplně sám, taky to nechápu...Umli, vydrž!!! Úplně tě s tím nespaním chápu, já jsem se v těhotenství vždycky modlila, aby Tobík usnul, bývala jsem v poledne totálně vyplivnutá. Ale po porodu se to paradoxně zlepšilo, člověk je kolem těch dvou drobečků ulítaný a občas neudržím nervy, ale fyzicky jsem na tom o 100% líp než v těhotenství, takže únava se hlásí až večer - předevčírem večer jsem usla vsedě v křesle s dudlíkem ruce a spala jsem tak 2 hodiny Tak se drž, a co třeba zkusit Vojtovi pustit pohádku a u toho dát aspoň nějaký mikrospánek? TO mi vždycky pomohlo, když Tobeš odmítl spát.Mifi, děťátka jsou zlatíčka krásné! Já bych ale měla strach, že se ten kočárek převrhne, je to nějak jištěné? Asi to mají vymakané, kdyby to bylo nebezpečné, nemůžou to pustit ven, co? Ale stejně je to divné ![]() Klárka dneska měla fest prdíky, to jsem s ní ještě nezažila. Byli jsme u našich na návštěvě - mimochodem, moje ségra je poprvé těhotná, takže v dubnu bude další mimi! - a Klárka celou návštěvu proplakala, zkoušeli jsme polohování, Sab Simplex, Alpu na bříško (nouzovka, Pupík naši nevedou), nakonec zřejmě zabral odvar z kmínu a teploměr do dupky. Ale ségra s přítelem asi dneska budou mít těžkou noc plnou pochyb, jestli s miminkem udělali správný krok ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 20:51:01
Čau Michi,
u nás už je to skoro 14 dní, co Vojtíšek nespí, kromě jednoho dnu a nebo jen v autě nebo u tchýně - tam spí jak zabitej 3 h. Nechápu. A jinak Vojtíšek vstává tak mezi 6 a 7 ráno, spíš k té šesté a večer chodí tak do osmi spinkat. Přijde mi ale že je odpoledne unavený, že by to ještě potřeboval. Nevím, ale jak to udělat, aby usnul. Občas už si nejde ani lehnout, někdy jde, přečteme pohádku, chvíli ležíme, pak jdu pryč a za 5 min. ho tu mám. Do jesliček bude chodit ale jen jednou týdně, takže si asi moc neodpočinu:( Zítra zase jdeme. Vojtíšek se těší. Asi brzo odpadnu, dneska jsem měla náročný den. Tak dobrou. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 19:29:12
Alčo, díky. Tak rády přijdem, pokud v pátek nic nemáme a budem zdravé.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.