| Alč@ | 29602 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 19:23:17
Dando - v pátek je sraz lednáčků na Palmovce.
Tam jako vždy. I s dětičkama. od 9.00h. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
Re: Ahoj!28.9.2008 19:17:20
Zdravííííím!!
Jsme doma z Moravy, na chalupě bylo hezky a svítílo sluníčko, prostě pohoda ![]() A o jakém srazu to bude? Lednáčkový sraz nebo Merenda? Od kolika hodin? Mifi, moooc krásnéé fotečky, vaše dětičky jsou krasavci a fakt jsou podobní Kočárek s přídavným sedátkem je super věc, to jsem ho ještě nikde neviděla To je asi novinka, co? Stupátko ke kočárku už je starší novinka že jo ![]() Angie stále chodí spinkat po obědě a taky už jak kdy a záleží v kolik vstává ráno. Podobně s Danečkem od Micheliny. A ještě hůř po školce, protože po obědě po 12.15h ji vyzvedávám a doma už jsme kolem 13h a nejmín do hodinu se jí nechce spát a pak usne sama u pohádek Někdy vydrží až do večera. |
| Katka. | 13699 |
|
|
Ahoj!28.9.2008 18:16:47
Michelinko, myslím, že náš Daník byl jako první ledňáček, kterej přestal spávat po obědě.
O prázsninách normálně usínal kolem 23h a vstával v 6h. Teď už se to trochu spravilo, tak usne kolem 21h, ale bohužel je schopnej vstávat klidně ráno ve 4,30h a celej den je plnej elánu na to, že přes den nespí jsem si už zvykla a dokonce u toho i pracuju i když teda těžce nestíhám a u vyřizování objednávek a balení balíků sedím třeba do 1h do noci.Teď si budu na doručování balíků sjednávat PPL, která přijede, naloži a druhej den má zákazník balík doma a ne jako u pošty, že tam vezu 15 balíků, stojí hodinu ve frontě a další hodinu u okýnka a ty balíky na poště ještě 2 dny leží, než je odvezou ![]() ![]() ![]() Mifi, to teda máte super povoz, to jsem ještě nikdy neviděla. Fakt paráda ![]() ![]() ![]() Na srazík se těším a když nám do toho nic nepříjde, tak se na vás v pátek těším!!! ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
Ahoj28.9.2008 15:24:41
ahoj holky.
nakukuji. Terinka spí a tak mám chvilinku čas. Naštěstí ještě po obědě spí. Ale,taky hodně záleží v kolik stane,a v kolik jdeme pro Verunku do školky. Ale,snažím se aby nejpozději po 13h byla v posteli. a zatím vždy usnula. jsem na to hrozně zvyklá,až přestane spát bude jo znát. ... jinak pohoda,už se na vás v pátek těšíme. pokud nás nic nezkolí tak dorazíme. ... Mifi - dětičky jsou nádherný. a kočárek je prostě bomdy. moc se mi líbí. myslím,že my bychom ho využili i dnes. ![]() verču moc chodit nebaví. |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
Ahoj!!!!28.9.2008 12:47:26
Ahoj, peknou nedlei vsem!
Take resim poledni spanek, pokud Dan spi rano dele (do cca 8h), tak vim, ze by usnul az terba ve tri. Vcera vstaval cca v 7.30 a usnul az ve 14.30 a spal do 17.00. Takze vecer ponocoval az do 23.00:( Dnes vstaval az v 8.00, tak ho ani spat nedam. Take se nejak vnitrne nemuzu smirit s tim, ze uz by nespal. Ja ty dve hodky potrebuji k praci, asi jako vy vsechny! No uvidime, treba ho budu ano v 7.00 budit ))A Vojta ti Umli porad takhle brzy vstava? To musi byt fakt zahul, tak si aspon odpocines, az bude v jeslickach! Je super, ze se mu tam libi!!!! A co ostatni Lednacci, jeste po obede spinkaji??? |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: *28.9.2008 9:19:50
... manžel s dětmi šel... ach jo, omlouvám se za kostrbatost.
|
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: *28.9.2008 9:19:07
Dobré ráno,
jdu Vás pozdravit, manžel s dětmi šly oblídnout místní Svatováclavskou pouť a kdo jste z okolí a nemáte program, přijďte se na Prosek podívat, pokaždé je to moc pěkné Já si to nechám na odpoledne.Včera jsme byli v Hrusicích v Památníku Josefa Lady a docela to zaujalo i děti, zvlášť zvířátkové kresby a pak jedna postava vodníka v životní velikosti - to Maťa chodil obloukem kolem, nějak se vodníků bojí ale když jsou namalovaní nebo malí, tak se na ně směje Pak dostali na ruku razítko s kocourem Mikešem a Maťa dnes ráno vyprávěl, že to není kocour, ale opičák (nějak se razítko rozpilo do kůže...) Je krásný podzim, prý poslední teplý víkend, tak si ho všichni krásně užívejte ahoj! |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: *27.9.2008 20:32:02
Ahoj,
Mifi Sebínek je hezoučkej a Berda taky kočka. Ten kočárek je fakt vymakanej. Holky, Vojťas fakt už vzdal to polední spaní. Dneska vstával ráno v 6 a večer to teda zalomil před osmou. Já jsem ale totál k.o. Hrozně mi ten polední odpočinek chybí. Ode dneška jsem navíc sama, Roman letěl na služebku, takže je to fakt náročný. No nic, jsem si postěžovala, ale se dvěma to bude ještě větší mazec:) |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
Re: *26.9.2008 22:46:57
Nakukuji zpět a tedy Míšo s Tobíkem-fotečky jsou nádhernýýýý a mooc vám to sluší:o)))
|
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
Re: Mifíci26.9.2008 22:32:22
Mifíku kočárek je supéér a u nás taky letí písmenka,jelikož máme prvňáčka ale určitě takhle nic nenapíše,občas jedno písmenko,že se jí povede:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.