| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 2216  [Dalších 746 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
20.1.2009 9:22:49
prejeme Vojtikovi od Umlinky a Danielkovi od Broni vse nej k dnesnim narozeninam, vse nej,at jsou hodne a sikovne jak ted. ~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
19.1.2009 22:12:29
Ahoj,

Lendulo - před chvílí jsem ve fotkách lovila důkaz, že pendreková tykadla opravdu byla a že jsem o tom jen nahlas nežvanila ~b~ tady jsou expres pro tebe ~t~~t~~t~

Broni ~R^~R^ manželovi držím palce, ať se dobře zotavuje po operaci!!! A tvému mimi v bříšku, ať dobře prospívá ~s~ Máte tedy zrovna náročné období...

Doufám, že jsem dořešila nahromaděné maily - jestli jsem něco vynechala, tak mi prosím znovu napište ~y~

Na 3 letou jsme měli jít dnes, ale naráz mi do toho pracovně vlezla služební cesta, proto budu zítra domlouvat náhradní termín. Ale odhadem má Maťa 94 cm a 14,5 kg - to tu bude z kluků asi místní prcek ~;) možná ještě Petřík, ten býval taky drobný ~m~ Tak dobrou noc!
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
19.1.2009 21:28:05
Holky já byla dneska cvičit , no
vypadala jsem asi takto
a zítra budu asi mrtvá

Samíkovi přejeme vše nej nej nej

holky co to je to pero ????
Broňa, 2 špunti 53006
19.1.2009 21:00:18
No téééda musím hlavně pochválit Tedíka a Filípka, jeden větší borec než druhý ~t~
A moc gratuluju všem oslavencům! Vždycky mě moc mrzí, že si tuto dobu nebudou pomatovat ~;((

Miki, to chytré pero mám objednané na 3-5 let, ve skutečnosti jsem ho ale neviděla.

Také jsme byli na 3-leté prohlídce, 102 cm a 17 kg. Byl fakt šikovný, doktorka nakonec chtěla písničku, asi čekala skákal pes, Daniel jí ale odzpíval: máš má ovečko dávno spát. Až do konce, nedal se zastavit ~j~
Ale bohužel mu dala doporučení k urologovi, zdá se jí zúžená předkožka. No tak uvidíme......

Manžel je po operaci páteře už dva týdny a zotravuje se dobře, tak ťukám :-) Mně už je taky líp, mimi je prý nějaké menší, tak příští týden jdu na přeměření, ale určitě to bude dobré ~;)
Alč@ 29602
19.1.2009 15:00:41
Petruško krásný fotečky.
dort se Ti povedl. jsi šikulka.

...

Danda*Angelička(01/06) 38176
19.1.2009 10:06:51
Zdravím!!

Tobiáškovi taky přejeme všechno nejlepší k včerejším 3.letým narozeninkám...~x~~x~~x~

Mikino, Filipkovi to sluší jako lyžařskej profesionál ~t~~t~~t~

Petro, Kubíkův dortík vám to povedl ~R^ Hezké fotečky z oslav! ~R^

Lendul, to se ti povedl toho vyfotit ~b~

Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
18.1.2009 22:39:23
Ahojky
tak ještě nakukuju
ale jsem ňáká mrtvá.

taky přejeme všem oslavenečkúm vše nej nej nej~x~~y~

Umlí to jsem ráda že jse dorík líbil ~b~~b~~b~

Jojo tágovačka to je naše . minule tu byla danielka s holkama a chtěli hrát kulečník a Táda jako velkej borec rozdal tága a nakřídoval a pak podal tu křídu holkám a nechápal že nevědí na co to je ~t~~t~~t~~t~

Alči už jdu odpovědět - snad nezapomenu než to dopíšu ~q~~q~

Peťo tak koukám že se motýl bezva povedl , jen koukám kde jsou ty pendrekový tykadla ~t~~t~
18.1.2009 22:17:21
Ještě jsem chtěla reagovat na Filípka - moc mu to sluší v lyžařském ohozu! Hlavně, že chce jezdit, my to letos taky zkusíme a snad vyjedeme v únoru na hory, hlavně kvůli Kubovi.

Lendulko, máte doma pěkného biliárového borce! Fotku jsi zachytila suprově!

Loučím se, zítra brzy ráno jedu do Plzně a měla bych se na to vyspat. Krásnou noc všem ~k~
18.1.2009 22:13:05
Ahoj holky,
moc děkujeme za přání k narozeninám ~x~ je to moc milé, a protože sem moc nestíhám nakukovat, přeji všem ledňáčkům krásné 3 leté oslavy, hodně zdravíčka, lásky, radosti, smíchu a kamarádů!!! Hodně radosti z malých i velkých sourozenců, abych na ně taky nezapomněla. ~b~

Divila jsem se, jak rychle se podařilo nahrání fotek na Rodinu, už jsem několik měsíců nenahrávala, neboť jsem neměla nervy na čekání ~o~ ale asi se to zlepšilo. Takže abyste nezapomněly, toto je náš spokojený včerejší oslavenec (ale slavili jsme dnes). Sfoukávání svíček je největší zážitek, pak ho bavila z dárků ještě vrtačka, bublifuk, zažehlovací korálky s podložkou a knížky.

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
18.1.2009 21:17:14
Čau holky,

vše nej Tobiáškovi. Míšo, dodej foto, jak Tobík roste:)

My jsme měli taky už slavící víkend, jsem unavená, celý dny jsem chystala a starala se o hosty + děti. Ven jsem vůbec nevylezla. Foto taky dodám - snad zítra.

Miki, Filípek je fakt borec.

Lendul, ještě jednou díky za super dortík a TeĎas je teda dobře zapálenej tágovač:))) Měla bych ještě objednávku na dortík, zda-li je to možné? Písnu mailik. Taky asi až zítra. Jen jsem nakoukla.

Tak papa.

[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 2216  [Dalších 746 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.