Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
20.1.2009 9:22:49
prejeme Vojtikovi od Umlinky a Danielkovi od Broni vse nej k dnesnim narozeninam, vse nej,at jsou hodne a sikovne jak ted.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
19.1.2009 22:12:29
Ahoj,
Lendulo - před chvílí jsem ve fotkách lovila důkaz, že pendreková tykadla opravdu byla a že jsem o tom jen nahlas nežvanila tady jsou expres pro tebe ![]() ![]() ![]() Broni ![]() manželovi držím palce, ať se dobře zotavuje po operaci!!! A tvému mimi v bříšku, ať dobře prospívá Máte tedy zrovna náročné období... Doufám, že jsem dořešila nahromaděné maily - jestli jsem něco vynechala, tak mi prosím znovu napište Na 3 letou jsme měli jít dnes, ale naráz mi do toho pracovně vlezla služební cesta, proto budu zítra domlouvat náhradní termín. Ale odhadem má Maťa 94 cm a 14,5 kg - to tu bude z kluků asi místní prcek možná ještě Petřík, ten býval taky drobný Tak dobrou noc! |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
19.1.2009 21:28:05
Holky já byla dneska cvičit , no
vypadala jsem asi takto ![]() a zítra budu asi mrtvá Samíkovi přejeme vše nej nej nej holky co to je to pero ???? |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
19.1.2009 21:00:18
No téééda musím hlavně pochválit Tedíka a Filípka, jeden větší borec než druhý
![]() A moc gratuluju všem oslavencům! Vždycky mě moc mrzí, že si tuto dobu nebudou pomatovat ![]() Miki, to chytré pero mám objednané na 3-5 let, ve skutečnosti jsem ho ale neviděla. Také jsme byli na 3-leté prohlídce, 102 cm a 17 kg. Byl fakt šikovný, doktorka nakonec chtěla písničku, asi čekala skákal pes, Daniel jí ale odzpíval: máš má ovečko dávno spát. Až do konce, nedal se zastavit ![]() Ale bohužel mu dala doporučení k urologovi, zdá se jí zúžená předkožka. No tak uvidíme...... Manžel je po operaci páteře už dva týdny a zotravuje se dobře, tak ťukám Mně už je taky líp, mimi je prý nějaké menší, tak příští týden jdu na přeměření, ale určitě to bude dobré ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
19.1.2009 15:00:41
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
19.1.2009 10:06:51
Zdravím!!
Tobiáškovi taky přejeme všechno nejlepší k včerejším 3.letým narozeninkám... ![]() ![]() ![]() Mikino, Filipkovi to sluší jako lyžařskej profesionál ![]() ![]() ![]() Petro, Kubíkův dortík vám to povedl Hezké fotečky z oslav! ![]() Lendul, to se ti povedl toho vyfotit ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
18.1.2009 22:39:23
Ahojky
tak ještě nakukuju ale jsem ňáká mrtvá. taky přejeme všem oslavenečkúm vše nej nej nej ![]() ![]() Umlí to jsem ráda že jse dorík líbil ![]() ![]() ![]() Jojo tágovačka to je naše . minule tu byla danielka s holkama a chtěli hrát kulečník a Táda jako velkej borec rozdal tága a nakřídoval a pak podal tu křídu holkám a nechápal že nevědí na co to je ![]() ![]() ![]() ![]() Alči už jdu odpovědět - snad nezapomenu než to dopíšu ![]() ![]() Peťo tak koukám že se motýl bezva povedl , jen koukám kde jsou ty pendrekový tykadla ![]() ![]() |
|
|
18.1.2009 22:17:21
Ještě jsem chtěla reagovat na Filípka - moc mu to sluší v lyžařském ohozu! Hlavně, že chce jezdit, my to letos taky zkusíme a snad vyjedeme v únoru na hory, hlavně kvůli Kubovi.
Lendulko, máte doma pěkného biliárového borce! Fotku jsi zachytila suprově! Loučím se, zítra brzy ráno jedu do Plzně a měla bych se na to vyspat. Krásnou noc všem ![]() |
|
|
18.1.2009 22:13:05
Ahoj holky,
moc děkujeme za přání k narozeninám je to moc milé, a protože sem moc nestíhám nakukovat, přeji všem ledňáčkům krásné 3 leté oslavy, hodně zdravíčka, lásky, radosti, smíchu a kamarádů!!! Hodně radosti z malých i velkých sourozenců, abych na ně taky nezapomněla. ![]() Divila jsem se, jak rychle se podařilo nahrání fotek na Rodinu, už jsem několik měsíců nenahrávala, neboť jsem neměla nervy na čekání ale asi se to zlepšilo. Takže abyste nezapomněly, toto je náš spokojený včerejší oslavenec (ale slavili jsme dnes). Sfoukávání svíček je největší zážitek, pak ho bavila z dárků ještě vrtačka, bublifuk, zažehlovací korálky s podložkou a knížky.![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
18.1.2009 21:17:14
Čau holky,
vše nej Tobiáškovi. Míšo, dodej foto, jak Tobík roste:) My jsme měli taky už slavící víkend, jsem unavená, celý dny jsem chystala a starala se o hosty + děti. Ven jsem vůbec nevylezla. Foto taky dodám - snad zítra. Miki, Filípek je fakt borec. Lendul, ještě jednou díky za super dortík a TeĎas je teda dobře zapálenej tágovač:))) Měla bych ještě objednávku na dortík, zda-li je to možné? Písnu mailik. Taky asi až zítra. Jen jsem nakoukla. Tak papa. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.