Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
17.1.2009 16:31:16
Mikinko, Daník bude mít 12" .
Zkoušeli jsme i 16" ale to je na něj hrozně velký. Dnešním oslavencům vše nej! |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
17.1.2009 14:37:30
ahojky holky,
diky za pranicka, vyridim a uz mame půlku oslavi za nami a MAty je nadseny z darku. Tak potom dodam fotecky . tak jdeme slavit jeste. paaa |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
17.1.2009 13:44:14
Ahojky!!
nakukuji a taky jdu popřát Matyáškovi od Martinky a Matouškovi od Petry k dnešním 3.letým narozeninkám, hodně štěstí, zdravíčko... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
17.1.2009 7:50:54
Krásné ránko
![]() Také přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ ke třetím narozeninkám Matyáškovi od Martinky a Matouškovi od Péti!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My za chviličku vyrazíme na svah, tak už se těším ![]() Filípek ještě chrní, tak ho musím vzbudit ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.1.2009 7:35:21
nakukuji a jdu popřát dnešním oslavenečkům
![]() Vše nejlepší Matyáškovi od Martinky a Matouškovi od Petrušky k dnešním 3.narozeninám |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
16.1.2009 21:03:23
Ahoj holky
![]() Míšo, miminko je nádhernééééé ![]() ![]() ![]() Kola jsou moooc hezká My máme pro Filouška také kolo, ale 16" a bude mu akorát... tak docela koukám, že Katuško tvůj Daník bude mít 9" ![]() Alči, cácorkám to moooooc sluší!!! ![]() ![]() ![]() ![]() A super, že sestra má biopsii v pořádku!!! ![]() ![]() Martinko, už se ti to krátí, tak vydrrrrrrž ![]() Ale ty konce jsou nejhorší viď ![]() ![]() Matty, krásné fotečky! ![]() A Anetka jak ukazuje trojku, je super! ![]() ![]() ![]() Soniko, Barunka je jak andílek! Nádherná ![]() Dandi, krásná oslavička a Angeličce to mooc sluší ![]() ![]() Yitusch, Vikinka bruslí na normálních brusličkách? A sama? Nebo má takové ty dvojité? Je fakt šikulinka ![]() My taky chtěli letos, ale protože chodíme lyžovat, tak ty brusle necháme až na příští zimu.... byla by to velká zátěž...Zítra jedeme zase na lyžovačku, tak se moc těšíme ![]() ![]() Ještě chci samozřejmě popřát dnešním oslavenečkům, Marečkům a Sárince VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍ ![]() ![]() ![]() No a dál nevím co jsem chtěla ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
16.1.2009 18:39:33
ahojky kocky, Ali moc pekne fotenky, holky jsou super a moc krasne.
Misi nadherne foto, teda to je super. My valime na utz 26.1 a to budu 32 tt, tak to bude ten posledni,ale miminko mi dava dost zabrat ted. nemuzu vstat z postele, ze sedacky atd. v noci nespim, jak se porad prevaluje, kope jak blazen atd. no ale jeste 9 tydnu to vydrzime. Jinak holky Moni a Katy, Mareckovi a Mareckovi vse nej k dnesnim narozeninkam, ikdyz sem uz dlouho nechodite, tak se to urco dovite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
16.1.2009 17:13:49
|
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
16.1.2009 16:13:54
Jdu se k vám najíst ![]() alčí tak to je paráda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Míšo krásná fotečka a víš co to je ?????????? nebo se fakt necháš překvapit??? Holky tak já zase letim dneska mám fofry ![]() ![]() ![]() asi si večer dám ![]() ![]() ![]() , no spíš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
16.1.2009 15:50:05
Ahojky,
taky přejeme všem ledňáčkům krásné narozeniny ![]() ![]() . Nás se to zatím netýká, tak mi ani nepřijde, že už máme tříleťáčky. Všechny fotečky jsou moc krásné ![]() ![]() . Taky jednu přidám, je z dnešního ultrazvuku, miminko si lebedilo, zívalo a škrábalo se za uchem ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.