| M i f í c i | 31764 |
|
|
Re: Mifíci26.9.2008 22:25:46
Petro, Romči, díky
![]() Romči, kočárek máme Slaloma od Jané a k tomu máme nacvaknuté přídavné sedátko s kolečkem- Buggy Pod(jde to skoro na každý kočár) - fakt super věc. Když jedem někam bez Berdi - tak to jen odcvaknu ![]() No a písmenka jí psát neučím, ona má spoustu hraček s abecedou - tak se to naučila sama....abecedu skoro celou umí (to se mě vždycky ptala - co je to za písmenko) a ke každému písmenku řiká - co na něj začíná (M - jako maminka, B - jako Berunka).....a pak si některá ta písmenka píše ....ale néééé že bych vedle ní seděla a hustila to do ní, to nééé![]() ![]() .....toto neni o šikovnosti - myslím, že je to takové "omalovávankování"![]() prostě jí baví si s tím hrát - neni to cílené učení čtení a psaní![]() ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
Re: Mifíci26.9.2008 22:13:39
Ahojky:o))))
Musím napsat.o)))Mifíku téééda ty máš tááák nádherné dětičky,jak z reklami:o)))) a prosím co to máš za model kočárku????to je peckáááá:) Jo a ještě k tomu psaní.....co tady bylo.....holky a to je už učíte psát nebo to opisují z obrázků atd??? to snad ani není možné co budou dělat ve školc ea škole? Natálka občas něco načárá,namaluje sluníčko,domeček ale aby psala písmena natož slova????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: Mifíci26.9.2008 21:03:59
Mifi, to je moc pěkné
![]() ![]() ![]() skvělé řešení a hlavně se obě děti vyspí.Pavlí držím palce, ať je do prosince vše jak dosud, poslední 2 měsíce a máte miminko ![]() ![]() jak píšeš o Vojtíkových jesličkách, Maťa už byl potřetí a tentokrát byl nadmíru spokojený, když jsem pro něj přišla, seděly děti u stolečku a krájely modelínu a vůbec nechtěl domů, takže příště jdeme na 3 hodiny jsem ráda, že je to dobréKatuško s Tobíkem ![]() zírám fakt skvělé u nás zatím jen čáry a občas výměna pastelek, většinou je téma "obloha", písmenka jsou super a ještě tolik jmen!!! Obdivuji ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
Mifíci26.9.2008 17:25:13
Takhle spinkají při nákupech
![]() ![]() Berunka ![]() ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
Re: Ahoj26.9.2008 17:18:29
Ahojda kočenky
![]() Tobík je tedy megafrajer...asi z něj bude vědátor, fakt šikulka ![]() ![]() ![]() Umli, tak to je super, že se držíte v pohodě a nic velkého tě s mimískem netrápí......prosinec už bude co by dup - tak mooooc držím pěsti ![]() ![]() A na přání trochen Sebulky ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: Ahoj26.9.2008 14:03:21
Ahoj holky,
teda Katuško, to zírám, to jsem ještě neviděla, takhle malé dítě psát. Vojta teda dělá jen čáry, kolečka a občas něco "vymaluje". Mikinko a Mifi, těhotenství snad je celkem už dobré, hematom na placentě je snad už jen sražená krev, trochu mě zlobí křečáky a občas tvrdnutí, ale jinak to jde. Včera jsem mimi viděla na UZV:) Mifi, to je Berunka šikulka. Vojtíškovi se taky v jesličkách moc líbí, včera už tam byl 2 h sám. Dnes jsem ho nedala, až v pondělí a pak ještě jednou v týdnu. Bude pak chodit jen jednou týdně max. po obídku si ho budu vyzvedávat. Hoď fotku Sebíčka taky. |
|
|
Re: Ahoj26.9.2008 11:42:32
pardon Alči já myslela že jsi to psala dnes a on to je příspěvek ze včera:o)
|
|
|
Re: Ahoj26.9.2008 11:32:45
Ahojky:o)
Alčo a v kolik obědvají že už je doma???? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
Ahoj25.9.2008 13:37:25
nakukuji.
akorát jsme dorazily ze školky. Verunka šla dnes po obědě. ... Katuško tak to je Tobík fakt šikulka. ... žloutenku jsem zatím neřešila. přišlo mi to zbytečné. no,ale dnes jsem se dozvěděla,že je u nás na škole. br. doufám,že to nedojde i do školky. |
|
|
Re: Ahojky!!25.9.2008 12:34:22
ahojky holky jak se tu máte??
Já poslední dobou vůbec nestíhám...... jinak koukám že už vymýšlíte vánoce:o) no já už pro děti skoro vše mám...... je tu něco nového,těhulky atd?? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.