Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
15.1.2009 9:16:24
Ahojky!!
´Moc hezké fotečky z Anetčiny narozeniny a pěkná kukuč Jéé Anetka je malá drobnoučká a lehoučká To bych chtěla jako mít Angelička, ta asi má kolem 100cm a 16kg, je pěkně těžká ![]() No uvidíme při dnešním 3.leté prohlídce... Barunce se to moc sluší a hezká ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
15.1.2009 7:16:04
Ahoj holky, chtěla bych popřát všem dnešním oslavenečkům, i těm, kterým jsem nestihla popřát, všechno nejlepší, hlavně to nejdůležitější - zdravíčko!
![]() Stihla jsem ;včera zkouknout fotky, všechny jsou moc hezké, Anetka, Barunka, Angelička i ostatní, na které jsem teď zapomněla! |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
14.1.2009 13:21:13
Ahoj!!
No koukám, jak se všude hezky slaví My jsme slavili včera a bylo to fajn, dárků tak akorát, největší radost má Kuba z kola Na tříletý prohlídce měl 97cm a 14,4cm. Soni, Barunka je krásná, úplná modelka ![]() No jinak s tím závěrem těhotenství.. Tak minule mi bylo líp, ale byla jsem daleko netrpělivější. Teď mě všechno bolí, ale zas tím, že je pořád co dělat, mi to fakt utíká a ani se mi nezdá, že se to tak vleče, spíš naopak!! Alčo,určitě se ozvu ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
14.1.2009 12:04:55
Ahojky,
nedostala jsem se na net, tak aspoň opožděně přejeme všem včerejším "třináctkovým" oslavenečkům jen to nejlepší ![]() V pátek jsem byla s Anetkou taky na 3-leté prohlídce.....92 cm a 13 kg. V sobotu přijeli rodiče a měli jsme opožděnou oslavu Anetčiných 3.narozenin. ![]() ![]() ![]() Angelička měla krásnou slavu se super dárečky a Barunka od Soniko je princeznička ![]() Ostatní nestíhám dočíst, byli jsme s Anetkou na výtvarce, rychle do sebe naházeli oběd a frčíme s Anetkou i Adámkem k zubaři a až přijeme vezmeme věci a jdeme s Adámkem na cvičení, paní cvičitelka mě ukecala, jestli jí nechci pohámat s menšíma dětma, tak jsem kývla, Anetka si tak může zadara taky zacvičit. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
14.1.2009 9:46:06
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
14.1.2009 9:42:52
krásné ráno
![]() moc hezké fotečky angeliččiny oslavy i barunky od soniky. ... Kamčo moc držím palečky. dej vědět až to vypukne at můžeme držet palce a slavit. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
14.1.2009 8:56:39
Dobré ráno
![]() Děkujeme za přáníčko ![]() Včerejší oslava se vydařila, sešlo se tolik lidí a málem vybuchl z bytu ![]() ![]() No vše paráda a povedla se nám. Nakonec moje mamka přivezla dětské kolo, právě jí akorát včera přivezli a to na poslední chvílí ![]() Přítel montoval, ale nakonec není kolo hotové (sice jsou zatím montované, ale ne zcela), protože nám chyběly nářadí na zpevnění i pumpičku.![]() Nejvíce Angelice líbíl dárek - vláček s koleji. ![]() tak zde vložím narozeninové fotky ![]() ![]() ![]() ![]() Hraní s vláčkem na koleji ![]() Angelika s bratrancovu dcerou Tamarkou ![]() ![]() Dětské kolo ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
13.1.2009 23:40:52
ahojky
tak jsště na poslední chvíly přejeme všem třináctkám vše nej nej nej taky jsme byli dneska u Dr. Tedík na tříleté 98cm a 15kg a Babú na osmiměsíční 72,5cm a 9500g |
| Soniko+Barunka+Ondrášek | 32565 |
|
|
13.1.2009 23:06:30
...a neříkala jsem to? Už zase píšu
![]() Samozřejmě přejeme VŠEM ledňáčkům krááásné narozeniny, hodně štěstíčka, zdraví a hromadu lásky ![]() ![]() ![]() Kamčo, taky jsem měla termín před třemi lety 24/1 Tak snad to klapne a nebudeš muset čekat jako já do posledního Jo a všem Vám to moc sluší.... nebudu vypisovat každého zvlášť, abych na nikoho nezapomněla. Tak papa, zase nakoukneme ![]() |
| Soniko+Barunka+Ondrášek | 32565 |
|
|
13.1.2009 23:03:34
Ahoj holky a dětičky
![]() Chceme VÁS s Baruškou pozdravit a vzkázat, že jsme nezapomněly a moc často nakukujeme a čteme aspoň pár řádků a prohlížíme fotky a jsme rády za každý další přírůstek. Taky oslavíme v lednu 3.narozeniny, a to 31 )) takže jsme skoro "poslední", až na těch pár prcků z února. Bohužel nestíhám nikdy moc psát a reagovat, znám se, kdybych naspala jeden vzkaz, tak v tom zase jedu ) byla to pro mě droga )Holky, všem Vám přejeme hodně zdravíčka, hlavně těm našim miláčkům A těm, co teprve mají přijít na svět přejeme krásný start do života![]() No a abyste nezapomněly, jak vypadáme, respektive hlavně to moje torpédo Baruška (Umli, krásné jméno pro malou )))) , tak posílám fotečku.![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.