| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2216  [Dalších 706 >>]
Danda*Angelička(01/06) 38176
15.1.2009 9:16:24
Ahojky!!

´Moc hezké fotečky z Anetčiny narozeniny a pěkná kukuč ~t~ Jéé Anetka je malá drobnoučká a lehoučká ~:-D To bych chtěla jako mít Angelička, ta asi má kolem 100cm a 16kg, je pěkně těžká ~l~

No uvidíme při dnešním 3.leté prohlídce...

Barunce se to moc sluší a hezká ~;)~R^
Katuška & 2 pajtašci 31030
15.1.2009 7:16:04
Ahoj holky, chtěla bych popřát všem dnešním oslavenečkům, i těm, kterým jsem nestihla popřát, všechno nejlepší, hlavně to nejdůležitější - zdravíčko! ~s~ ~x~
Stihla jsem ;včera zkouknout fotky, všechny jsou moc hezké, Anetka, Barunka, Angelička i ostatní, na které jsem teď zapomněla!
KamiŠ+2 48179
14.1.2009 13:21:13
Ahoj!!

No koukám, jak se všude hezky slaví ~R^ My jsme slavili včera a bylo to fajn, dárků tak akorát, největší radost má Kuba z kola ~;) Na tříletý prohlídce měl 97cm a 14,4cm.

Soni, Barunka je krásná, úplná modelka ~s~

No jinak s tím závěrem těhotenství.. Tak minule mi bylo líp, ale byla jsem daleko netrpělivější. Teď mě všechno bolí, ale zas tím, že je pořád co dělat, mi to fakt utíká a ani se mi nezdá, že se to tak vleče, spíš naopak!!

Alčo,určitě se ozvu ~k~
Matty 15764
14.1.2009 12:04:55
Ahojky,
nedostala jsem se na net, tak aspoň opožděně přejeme všem včerejším "třináctkovým" oslavenečkům jen to nejlepší ~x~

V pátek jsem byla s Anetkou taky na 3-leté prohlídce.....92 cm a 13 kg.

V sobotu přijeli rodiče a měli jsme opožděnou oslavu Anetčiných 3.narozenin.

Angelička měla krásnou slavu se super dárečky a Barunka od Soniko je princeznička ~R^

Ostatní nestíhám dočíst, byli jsme s Anetkou na výtvarce, rychle do sebe naházeli oběd a frčíme s Anetkou i Adámkem k zubaři a až přijeme vezmeme věci a jdeme s Adámkem na cvičení, paní cvičitelka mě ukecala, jestli jí nechci pohámat s menšíma dětma, tak jsem kývla, Anetka si tak může zadara taky zacvičit.

Alč@ 29602
14.1.2009 9:46:06
Alč@ 29602
14.1.2009 9:42:52
krásné ráno

moc hezké fotečky angeliččiny oslavy i barunky od soniky.

...

Kamčo moc držím palečky.
dej vědět až to vypukne at můžeme držet palce a slavit.
Danda*Angelička(01/06) 38176
14.1.2009 8:56:39
Dobré ráno :-)

Děkujeme za přáníčko ~:-D

Včerejší oslava se vydařila, sešlo se tolik lidí a málem vybuchl z bytu ~t~~t~~t~ No vše paráda a povedla se nám. ~y~ Nakonec moje mamka přivezla dětské kolo, právě jí akorát včera přivezli a to na poslední chvílí ~z~~t~ Přítel montoval, ale nakonec není kolo hotové (sice jsou zatím montované, ale ne zcela), protože nám chyběly nářadí na zpevnění i pumpičku.~;((~q~

Nejvíce Angelice líbíl dárek - vláček s koleji.~;)

tak zde vložím narozeninové fotky ~j~~j~

Hraní s vláčkem na koleji

Angelika s bratrancovu dcerou Tamarkou ~c~

Dětské kolo ~;)
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
13.1.2009 23:40:52
ahojky
tak jsště na poslední chvíly přejeme všem třináctkám vše nej nej nej

taky jsme byli dneska u Dr.
Tedík na tříleté 98cm a 15kg
a Babú na osmiměsíční 72,5cm a 9500g
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
13.1.2009 23:06:30
...a neříkala jsem to? Už zase píšu~:-D
Samozřejmě přejeme VŠEM ledňáčkům krááásné narozeniny, hodně štěstíčka, zdraví a hromadu lásky~s~~s~~s~

Kamčo, taky jsem měla termín před třemi lety 24/1:-) Tak snad to klapne a nebudeš muset čekat jako já do posledního:-)

Jo a všem Vám to moc sluší.... nebudu vypisovat každého zvlášť, abych na nikoho nezapomněla. Tak papa, zase nakoukneme:-)
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
13.1.2009 23:03:34
Ahoj holky a dětičky:-)
Chceme VÁS s Baruškou pozdravit a vzkázat, že jsme nezapomněly a moc často nakukujeme a čteme aspoň pár řádků a prohlížíme fotky a jsme rády za každý další přírůstek. Taky oslavíme v lednu 3.narozeniny, a to 31:-))) takže jsme skoro "poslední", až na těch pár prcků z února. Bohužel nestíhám nikdy moc psát a reagovat, znám se, kdybych naspala jeden vzkaz, tak v tom zase jedu:-)) byla to pro mě droga:-))
Holky, všem Vám přejeme hodně zdravíčka, hlavně těm našim miláčkům:-) A těm, co teprve mají přijít na svět přejeme krásný start do života:-)
No a abyste nezapomněly, jak vypadáme, respektive hlavně to moje torpédo Baruška (Umli, krásné jméno pro malou:-))))) , tak posílám fotečku.

[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2216  [Dalších 706 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.