| Alč@ | 29602 |
|
|
3.8.2010 19:50:57
a čas bych viděla tak jako Míša kolem té 10:00h.
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
3.8.2010 19:37:23
tak holky jak?
zatím mi odpovědě jen míša S. asi bych to vzala jako ona. když nebude hezky na koupání - děti se vyblbnou na hřišti. a když by se rozpršelo - nedaleko je prý fain cukrárna s dětským koutkem - http://www.mlsnazirafa.cz/ takže bychom zapadli s dětma tam. je tam dětský koutek. souhlas ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
3.8.2010 17:40:06
Ahoj holky,
jak to vidíte s Gutovkou ve čtvrtek? U nás dnes bylo tedy přes den deštivo a chladno. Ptám se spíš kvůli počasí. |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
22.7.2010 9:58:45
Ahoj všem, moc děkuji za gratulace a ostatní milá slova!
Umli, je mi docela dobře, do 16tt to bylo nic moc - blinkací maraton ![]() Teď mám nějaku virózu a s kombinací těch veder, nic moc. Ale to se vše dá překonat ![]() Jak se máte vy? Jak se daří sourozencům ? |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
21.7.2010 22:18:43
Ahoj holky,
tak jsem sem po dlouhé době mrkla a takové milé překvapení. Michelinko, moc gratuluju. Tipla bych to na holčičku:), ale vím, že to neprozradíš. Jak zvládáš těhotenství? Na sraz se pokusíme dorazit, pokud to půjde a počasí bude příznivé. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.7.2010 17:39:03
tak co spáchat Gutovku?
Koukám do kalendáře .... napadlo mě datum čtvrtek 5.8. mám ten den volno za víkend a tak bych mohla už od rána. co vy na to? |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
19.7.2010 10:30:50
Ahojky holky,předem všechny zdravím![]() Mišelinko obrovská gratulace a sestře držím moc ,moc palečky ![]() ![]() Jak se tu všichni máte?Ráda bch Vás také viděla ale děti jsou přes prázdniny pořád někde mimo domov,tak nevím jestli by to šlo nějak pořešit:o) Přeji všem krásné a pohodové léto ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
16.7.2010 13:12:56
Ahoj holky!
MOC MOC GRATULUJI MICHELINCE K MIMINKU V BŘÍŠKU! hodně zdraví a v listopadu bude překvapení ![]() ![]() Na nějaký srazík bych Gutovku taky brala, co nejdříve ráno, aby si děti užily vodu a nebyly dlouho na slunci. Kdy se to koná? U nás je teď Kuba poprvé na táboře, jel na 12 dní, přes internet sledujeme, co mají za aktivity, mně jako dítěti by se to moc líbilo s Maťou a Káťou jsme doma, minulý týden jsme však vyrazili do Moravského krasu a byli v Punkevních jeskních, Káťa poprvé v šátku a dobře to zvládla V jeskyni kolem 8C, takže velmi příjemné ovzduší. Krásné léto a budu častěji nakukovat ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
13.7.2010 8:39:48
ALčo, myslíš Gutovku?
Klidně To je fajn, že už je líp.. jsem ráda... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
13.7.2010 6:31:54
Michelinko i od mě veliká gratulace.
Hodně štěstíčka a zdravíčka. a segře držím palečky. vím jak je to těžké. když si segra procházela rakovinou celá rodina jsme se hrozně báli. Naštěstí je ted vše ok a za poslední dva roky se už nic neukázalo. A dá-li bůh snad se jim podaří i miminko. zatím nemaji a roky utíkají. ... jinak u nás pohoda. hodně práce. ale, zvládáme to. Pomáhá nám s hlídání Gabča. Už je veliká, holky jí milují. v práci dobrý. i Jirka. Jsem moc ráda, že se nám daří pomalu poplácet finanční závazky a že celkově je lépe. Sice to ještě potrvá - ale, prostě je lépe. A i jsem se zklidnila a nejsem už tak vyplašená. Těším se na dovču. Budeme sice jen na chatě - no,ale je tam hezky. Sluníčko, voda, grilování ..... co víc ke spokojenosti. Verunka je ted poprvé na táboře. Hrozně se těšila. Jsem na ní zvědavá. Je to už opravdu velká a šikovná holka. a sraz by byl fakt fain. někde na hřišti. Kde je i voda. co vy na to? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.