| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
Re: Ahojda kočenky25.9.2008 10:52:18
teda KAtuško, Tobík je borec s velkým B. To Maty nezvládá ani písmenko,ale ono to dojde doufám jak s plínkama. My už nemáme plínky od půlky července. přesne na 2, 5 roku
. a taky to došlo samo od sebe. ted kamkoliv jedem, tak v autě hlásí čurat a kakat atd. jezdí i na dálky a v pohodě. je moc šikovnej.Míši fotečky super, moc moc Vám to slušíííí. Jste krásná rodinka. K výsledkům taky gratulujiiii |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: Ahojda kočenky25.9.2008 9:06:07
Katuško, tak to teda čumím, fakt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daník tak na pastelkách a tužkách ulíme špičky, voskovky rozláme na pidi kousíčky a je po malování a psaní..... |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
Re: Ahojda kočenky25.9.2008 9:04:12
Dobré ránko!
Holky, já Tobíka taky k psaní nenutím, ale on písmenka miluje. Vůbec ho nebaví kreslení, musím pořád jenom psát, je tím posedlý, jeho nejoblíbenější zábava je, že když je celý den hodný, může večer za odměnu psát asi 20 minut na noťasu ve Wordu a na netu. ![]() Brumíka jsem mu diktovala písmenka, ale podepsat se, napsat maminka, tati, Klárka, babi, děda, teta apod. zvládá úplně sám. Naše tabule: ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
Dobré ráno!25.9.2008 9:04:12
No to je počasíčko teda..... já bych nejradši zalezla do pelechu a spala až do jara.
Leč bohužel Daník moje nadšení pro spaní nesdílí a straší tu už od 6h ![]() ![]() Teda Katuško, to falt psal malej sám? No to zírám! Daníkovi, když dím pastelky, tak mě řekne "maluj si sama" a buď u mě sedí a komanduje mě, oc mám namalovat, nebo jde rovnou pryč. Kromě nějaké čmáranice nanamaluje ani nenapíše nic. Mifi, teda Berda je taky šikovná na psaní, to zírám ![]() Ta fotka s drakem je focená buď širokoúhlým objektivem a nebo je focená na panorama a pak v Photoshopu slepená k sobě. Fotil to tchán, tak nevím ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
Ahojda kočenky25.9.2008 8:40:19
Ahojda kočenkýýýýýýýýýý, zdravíííím
![]() My nějak nestíháme, furt jsme někde v trapu - neb doma by mě asi brzo jeblo ![]() Sebínek je hodňoušek, krásně se řehtá, krásně spinká - ale divoška Beruška ho imrvére budí Takže je to nejlepší venku v kočárku - to ho neprobudí nic jenže s tímto počasím....![]() Jinak jsme byli přes týden u tchánovců a brzy tam pojedeme zas. Nechce se mi pakovat děti s věcma jen na 2 dny, tak tam vždycky zůstáváme aspoň do dalšího víkendu ![]() Dneska zas dorazí tchánovci na několik dní k nám. Sebínek měl teď v neděli křtiny, bylo to moc pěkné Beruška začala chodit do miniškoličky (2dny v týdnu - jen na dopoledne) a moc se jí tam líbí. Ihned napoprvé tam zvládla 4 hodky v kuse bez maminky a prý se po mě začala ptát až tak 5min. před tím, než jsem pro ni přišla Učitelky jí chválí, ale je prý trochu divoch (což vím ...a řekla bych, že né trochu )Nikdy bych nevěřila, že dítě bude tak brzo vyžadovat denní společnost vrstevníků. Denně tu do mě hučí - kdy už zase půjdem za dětma Původně jsem školku vůbec nechtěla řešit - když jsem doma se Sebíčkem - ovšem Berda je jiného názoru a školku vyloženě vyžaduje. Tady ovšem neni šance, nejdřív za rok a to bůhví jestli - když jsme letos nešli na zápis a nebudeme mít potřebný plusový bod![]() ![]() ![]() Míšo, hádanku bych uhádla a moooc vám to s Tobíškem sluší ![]() To je paráda, že jste si ještě užili takhle teplíčko![]() ![]() ![]() Katu, seznam na nákup nemá chybu - Tobík je teda fakt šikula ![]() ![]() ![]() Berda zatím pozná skoro celou abecedu, ale napsat umí jen B, D, T, O a X (někdy i jiná, ale tyto používá nejvíc)- to jsou její oblíbená. Až bude chtít umět další, tak jí to naučím, ale sama od sebe jí to nutit nechci, aby se mi pak holka ve škole nenudila ![]() ![]() ![]() Umli, tak co pupendo? ![]() A Voljtík je šikula, za chvíli bude mít jesličky zmáknuté![]() Katko, drakofotka je super! Také musíme nějakého pořídit ![]() Dando, držím pěsti, ať jsou výsledky dobré ![]() Alči a Mikince též gratulace k dobrým výsledkům ![]() ![]() Tak a mám sklerózu......... |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
Re: Kdo šel na nákup?25.9.2008 8:00:06
Ty jo Katuško, to Tobíšek už napíše tohle úplně sám??? :-D
To je šikulka ![]() ![]() Filípek napíše jen "A" a "I", ale jinak pozná hodně písmenek.... On hrozně rád maluje... Takže si ježíšek odnesl už asi 10 papírů s Filípkovo "objednávkou" :-D :-D :-D |
|
|
Re: Kdo šel na nákup?24.9.2008 22:03:50
Kruci, vždyť jsem se přihlásila jako neregistrovaná... A taková hezká hádanka to byla
![]() |
|
|
Kdo šel na nákup?24.9.2008 22:03:20
... a poznačil si, na co hlavně nesmí zapomenout...
![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
Re: Krásný večer24.9.2008 20:17:20
Ahoj holky
![]() Kousek jsem dočetla, tak co si pamatuji..... :-D :-D Katuško, Klárinka s Tobíškem jsou nádherní a řekla bych, že přes kopírák :-D ![]() ![]() ![]() Alči, tak jak je cácorkám??? Už je dobře? To je tím počasím ![]() Super, že ti výsledky vyšly dobře.... ![]() ![]() ![]() Já byla minulý měsíc také na další kontrolní cytologii, protože jsem měla 3x špatnou a najednou jí mám úplně dobrou... tak jsem tomu ani nechtěla uvěřit... No ale jsem ráda, to jako zase jooooo :-D :-D :-D Katuško, ta fotečka Daníčka s drakem je úúúúžasná!!! ![]() A jak krásně létal ![]() Ta fotka je nějak nastavená??? Se mi zdá hrozně vysoká :-D :-D :-D Jinak Filípek už je bez plenky dlouho a jak byl první dny bez plenky přes den, tak najednou ji nechtěl ani na noc... takže to šlo ze dne na den a ještě mi tu zbyly nějaké zásobičky :-D :-D Yituschko, a neukázala bys nějaký tvůj obrázek??? ![]() Já jsem na kreslení antitalent, takže mě by ani kurz nepomohl.... by paní učitelka asi utekla, chudák :-D :-D :-D O očkování neuvažuji, teď jsem teprve chvíli po povinném a i to je pro tak malé tělíčko záhul... Dandi, užijte si to na chaloupce ;) Míšo, fotečky z dovolené jsou krásné a moc vám to všem sluší ![]() ![]() Ty poslední dvě fotky jsou super :-D Normálně jsem si myslela, že sedí Tobíšek na bobečku a okolo kočičky a ta jedna jde k Tobíškovi do bazénu :-D :-D A hádanku jsem poznala hned ;) Umlí, to je super, že se Vojtíškovi tak líbí ![]() ![]() Je to šikulka fakt ![]() A co ty? Jak ti je těhulko? Vánoční dárky už nějaké mám a v plánu jich mám ještě moc.... no tak uvidíme ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
Re: vánoční dárky24.9.2008 15:23:20
Byli jsme v tunisku v Monastiru. Tentokrát jsme neleželi moc u moře,ale udělali jsme docela dost výletů.
Umli to je fajn, že to Vojta tak dobře zvládá . Stahuju fotky, tak sem pár dám ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.