| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 88443  [Dalších 88273 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

Re: vánoční dárky

24.9.2008 14:44:44
ahoj holky,
tda já myslela, že je to taky Tedík :-). Tak jste si to Míši pěkně užili co ? a kde jste byli????

Já taky řeším dárky, od nás už vím co dostane, jen od babičky a tety nějak nevím. no už pomalinku abych dumala.

Jinak u nás leje jak něco ach joooo
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049

24.9.2008 14:36:16
Ahojky

no ty dárky to zase bude :o(
ale chtěli by jsme mu koupit tabuli- ňákou větší
a teď se mu zalíbila trampolína , ale kam jí dát ???? :o((
No ještě je čas

Umlí to je dobře že se tam Vojtíškovi líbí :o))
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022

24.9.2008 13:55:28
Čau holky,

Alčo, tak dobrý výsledky, jsi ráda, viď?
Vojtíšek byl dneska zase v jesličkách, přes hodinku sám, dokonce i svačil (přidal si:)) a čůral a naprosto v pohodě. Líbí se mu tam. Kéž by mu to vydrželo. Zítra to jdeme zkusit zase na trošku dýl.
O vánočních dárcích pro Vojtíška už přemýšlím, ale zatím mě ještě nechytla nakupovací mánie. Ještě jsem nekoupila ještě ani jednu věc pro mimi. Já zase až budu pod tlakem (časovým), tak vše nakoupím.
Kde jste byli u moře, Míšo?
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701

24.9.2008 13:12:29
Ahoj holky!
Míšo, Tobiáška jsem tedy nepoznala. Prostě mě taky první napadl Tadeášek, to je takový kloboukový kluk a jak nebylo pořádně vidět do obličeje, tak jsem vedle ~:-D

Katuš a Lendulo, zapomněla jsem Vám pochválit fotečky! Mně se ty Vaši drobečci moc líbí, šatičky jsem si fakt neužila ~Rv

Vánoční dárky zatím ještě neřeším, teď měl Kuba narozeniny a Maťa svátek, takže jsem povytahovala zásoby, co jsem průběžně střádala. Ale určitě to bude Lego, kluci okukovali katalog a několik tipů mám. U kamarádky si hráli s kombajnem z Lego Duplo a moc se líbil, má nákladní prostor a vzadu se spodem vysypává náklad, takže toto na Vánoce koupím R^ Podívám se ještě po knížkách. A pak nás 100% čeká aktovka pro Kubu a auto na dálkové ovládání R^ Nechávám tomu zatím volný průběh.

Jinak neplínkujeme R^ ale občas se ráno Maťa přičůrá do pyžámka. ~;((
Zato sčítání a odčítání do 5 nezvládáme ~Rv
Leda tak počítat do 10, ale to správné pořadí taky bývá loterie. ~s~
Takže bych Maťu tipla na běžné průměrné dítko ~;) lumpačící a veselé ~:-D
Alč@ 29602

24.9.2008 9:52:08
já vůbec netuším co holkám.

jsem bezradná. tápu po netu.
akorát nakukuji k Tobě Katko.
ale,nějak nemám nápad co.
Katka. 13699

Re: Dobré ráno!

24.9.2008 9:44:18
Míšo, Daník právě říká, že školka je pro mimina, že tam chodit nebude, že chce jít do školy počítat a číst :-D:-D:-D

Na ty pokladny jsem se dívala na mimishopu a ani nejsou moc drahý a chci takovou, která normálně vydává zvuky a opravdu počítá na dispey se ukáže výsledek R^
Manželova babička byla celej život pokladní a když Daník řekl, že chce na vánoce pokladnu, tak dojetím zamáčkla slzu v oku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mluvení Daník taky fláká, už umí říct R, ale nepoužívá to, prej nemá čas.... Občas v rychlosti tak mele, že mu fakt nejde rozumět, ale kdyby chtěl, tak mluví nádherně, pacholek ~j~:-D:-D:-D:-D
LenkaMi.+2 32279

24.9.2008 9:21:52
Já jsem si myslela, že budete všichni hádat Tadeáška, Tobíka dlouho nikdo neviděl, ale Lendulka se trefila hned, to je jasný:-D.
Tobík už je taky bez plínek na noc, už dlouho. Ale denně se v noci probudí a jde na záchod po půlnoci. Chodí sice sám, ale někdy u toho pláče, jak je rozespalý, takže stejně vždycky vstáváme s ním.
KAtko na vánoce ještě vůbec nemyslím, jak jsme se vrátili z tepla, přijde mi, že je to ještě daleko, ale asi budu muset. A s tou pokladnou jsi mě inspirovala, Tobík sčítá a odčítá do 5, umí abecedu, přemýšlíme, že ho zapíšeme rovnou do školy:-D:-D. To by se mu hodila.
Zato výslovnost pěkně šulí, umí mluvit pěkně, ale nemá čas, musí pořád někam běhat-druhý Forest Gump;((-tak to fláká Rv.
Alč@ 29602

*

24.9.2008 9:21:47
Dančo tak držím palečky.

...

tak jsem volala na gyndu na výsledky cytologie.
Prý to vypadá dobře.
lépe.

cytologie za půl roku.

nějak mi to nejde do hlavy,že se to samo od sebe zlepšilo. Asi ty výsledky fakt byli zreslený tím jak jsem dlouho neměla menzes,když jsem kojila.
Danda*Angelička(01/06) 38176

24.9.2008 9:11:44
Katko, jo už aby bylo vše OK.

Přemyšleli jsme pro Angeliku k Vánocům, tak dostane miminko s funkcí a kočárek, už nikdy golfáček. Už podruhý rozbila Rv Pak další budou knížky, oblečení, malé kostičky, tabulku s magnetkovými čísly, další ještě prohlížíme na hračky. K narozkám dostane první kolo.~g~
Katka. 13699

Dobré ráno!

24.9.2008 8:56:58
Holky, tak Daník spí pořád s náma v ložnici.
Vůbec nepadá v úvahu, že bychom ho dali do pokojíčku.
On má pokojík v přízemí a my ložnici v patře.
Daník je min. 3-5x za noc vzhůru.
Budí se tak 1-2x na čůrání a ráno se vzbudí kolem 6,30h na čůrání a pak už neusne, tak si někdy říkám, že byla zlatá plínka na noc.... ~k~

Jinak venku a na cesty je taky bez plínky a když řekne, že chce čůrat a není možnost (třeba na dálnici, nebo minulej týden na hlavním nádraží než jsme našli WC....) tak se vydrží nepočůrat.

Fakt jsem hrozně překvapená, protože byl na plínkách úplnej závislák.

Dando, to jsem zvědavá na výsledky a už aby bylo vše OK a měla jsi klid od všech nemocí, co?

My jsme dnes chtěli jít s Daníkem na tvořeníčko pro děti, ale nějak se mě spouští rýma nebo co, tak jsme raději doma, abych tam ještě někoho nenakazila.

Holky a už přemýšlíte, co budete kupovat na Vánoce?
Daník dostane autosedačku a přeje si pokladnu s penězma, že chce umět pošítat a pak ještě další koleje a další vlak k vláčkodráze Mašinka Tomáš a od našich dostane zase další DUPLO R^
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 88443  [Dalších 88273 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.