Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
18.12.2008 22:30:42
.....vidím, že tu řešíte příšpěvky na ochrané pomůcky.
VZP na ně přispívá už několik let ![]() Taky jsme si nechali proplatit helmičku ![]() Holky, děkuji za pochvalu všem, se kterýma jsem měla tu čest obchodovat ![]() ![]() ![]() Kdyby jste viděly, na jaký magory (s prominutím) občas natrefím, tak to by vydalo fakt na román. Teď si třeba objednal chlap šlapací auto, mám u toho psáno DOSTUPNOST ZBOŽÍ 14 dnů a on mě píše DODAT DO VÁNOC!!!! ![]() Přišla mu na mejl automat. odpověď, že máme dovolenou a on mě napsal, že ho to nezajímá, že to má jako vánoční dárek. Nebo si ženská objedná kočár. Byl na objednávku, v pátek ráno objednala, hned volám do velkoobchodu, v sobotu jsem měla kočár doma, v pondělí jsem jí ho poslala, od úterka ho měla na poště. Mezitím mě asi 150x volala, že mají malý mimino a nemůžou chodit ven, kdy ten kočár příjde a nakonec jí ležel ještě 4dny na poště, než si ho vyzvedla ![]() Ha, teď mě přišel mejl s objednávkou a poznámka - prosím o doručení do 23.12. Jsem superman nebo co? Přestože mám zboží skladem, prostě nemůžu paní zaručit, že ho bude mít do 23.12. doma. Pošta nestíhá ![]() Umlinko, ještě jednou velká gratulace a už se těším na foto ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
18.12.2008 21:40:15
Mikinko, děkuju za info
Doufám do úterka ještě zajdu do obchodu pro helmu i chrániče (to si ho schovám na příští rok, kdy pro Angii budu kupovat in-line) Tu akce na VZP platí do konce měsíce 2008? Musím přeložit včetně účtenku taky průkazku VZP Angeliky? Umli, taky moc moc moc gatuluju k Barunce... ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
18.12.2008 21:37:12
Míšo tak to pak zase musíš začít
![]() ![]() už jsem ti poslala to DVDčko , tak snad zítra dorazí, i když ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
18.12.2008 21:32:04
Pájo vítejte doma a ještě jednou moooc gratulujme
. Na fotečky se těšíme, Barunka je mrnousek,vid? Lendul, Martina to ted pěkně přesekne a začneme rodit stejná pohlaví .Holky já zítra nepřijdu,musím si pro novou těhuprůkazku,Tobík mi tu původní někam zašil , ani jsem si jí neprohlédla, tak zítra ve 12 si mám vyzvednout novou.. nechci být přes svátky bez ní..Tak se omlouvám a snad se tam někdo dostane. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
18.12.2008 21:18:14
ahoj ahoj ahoj ahoj
Umlinko moc moc moc gatuluju k HOLČIČCE ![]() ![]() ![]() ![]() přeju štěstíčko , zdravíčko , pohodičku , hodně mlíčka , hodnýho bratříčka.... Už se těšim až uvidim fotečku hele ještě abys narychlo začala schánět dárky , viď ??? ![]() ![]() ![]() ![]() Tak kdo bude další ???? zatim to krásně vychází do párečkú ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
18.12.2008 20:59:23
Ahoj holky,
už jsme doma!!! Konečně!! Trošku jsme bojovali málem se žloutenkou, ale nakonec to Barunka zvládla. Holka moje šikovná:) Moc díky všem za gratulace. Vše jsem přečetla. Psala jsem SMS Jitce, ale asi to sem nenapsala... Neměla jsem u sebe mobil, jelikož na JIPce nesměl být a tak mi ho vzal Roman domu a přivezl až v pátek večer. To jsem vůbec netušila. Ani ROman tam za mnou nemohl. Bylo to mých nejdelších asi 20 hodin v životě, vůbec jsem tam nemohla spát, bolelo to a byla jsem děsně nervní a absolutně bez kontaktů. Barunku mi teda pravidelně vozili, takže aspoň to mě drželo nad vodou. Později dodám i foto. Pa |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
18.12.2008 20:28:32
Kupovala jsem to v Praze v Tescu v Letňanech a nějak jsem zapoměla,pokaždé když tam jedu,potvrdit si tu účtenku
,a nevíš,do kdy to mohu uplatnit? Nebo je to neomezená doba?![]() Jinak já jsem na tom s pečením také tak,vloni ještě pekla mamka,ale letos peču poprvé sama a je super,jde mi to,rodině to chutná,včera jsem také dělala hnízda a kokos.kuličky,chystám se v sobotu na vanilkové rohlíčky ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
18.12.2008 20:10:31
Jo a včera jsem dělala ještě ve dvě ráno vosí hnízda a kokosové kuličky a dnes mi na ně mršky moje přišly, tak to tam nějak mizí
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
18.12.2008 20:06:13
Tak my máme zase pečíno... už jen asi dva druhy... ale to je můj výmysl
![]() ![]() ![]() Pořád si říkám, ještě jeden, ... tak teď už ale poslední, .... no tak ještě jeden.... ale teď fakt už poslední dva a končíme bo budeme po vánocích jak bečky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
18.12.2008 19:05:52
a chrániče určitě ještě kup.... máš další dárek a navíc za chvíli proplacený
![]() ![]() ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.