| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 2216  [Dalších 466 >>]
Katka. 13699
18.12.2008 22:30:42
.....vidím, že tu řešíte příšpěvky na ochrané pomůcky.
VZP na ně přispívá už několik let ~R^
Taky jsme si nechali proplatit helmičku ~R^

Holky, děkuji za pochvalu všem, se kterýma jsem měla tu čest obchodovat ~z~~x~~R^
Kdyby jste viděly, na jaký magory (s prominutím) občas natrefím, tak to by vydalo fakt na román.

Teď si třeba objednal chlap šlapací auto, mám u toho psáno DOSTUPNOST ZBOŽÍ 14 dnů a on mě píše DODAT DO VÁNOC!!!! ~a~
Přišla mu na mejl automat. odpověď, že máme dovolenou a on mě napsal, že ho to nezajímá, že to má jako vánoční dárek.

Nebo si ženská objedná kočár. Byl na objednávku, v pátek ráno objednala, hned volám do velkoobchodu, v sobotu jsem měla kočár doma, v pondělí jsem jí ho poslala, od úterka ho měla na poště.
Mezitím mě asi 150x volala, že mají malý mimino a nemůžou chodit ven, kdy ten kočár příjde a nakonec jí ležel ještě 4dny na poště, než si ho vyzvedla ~o~

Ha, teď mě přišel mejl s objednávkou a poznámka - prosím o doručení do 23.12.
Jsem superman nebo co? Přestože mám zboží skladem, prostě nemůžu paní zaručit, že ho bude mít do 23.12. doma.
Pošta nestíhá ~Rv

Umlinko, ještě jednou velká gratulace a už se těším na foto ~m~~x~
Danda*Angelička(01/06) 38176
18.12.2008 21:40:15
Mikinko, děkuju za info ~;) Doufám do úterka ještě zajdu do obchodu pro helmu i chrániče (to si ho schovám na příští rok, kdy pro Angii budu kupovat in-line) ~k~ Tu akce na VZP platí do konce měsíce 2008? Musím přeložit včetně účtenku taky průkazku VZP Angeliky?

Umli, taky moc moc moc gatuluju k Barunce...~x~~x~~p~
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
18.12.2008 21:37:12
Míšo tak to pak zase musíš začít ~y~~y~

už jsem ti poslala to DVDčko , tak snad zítra dorazí, i když ~d~~d~~d~
LenkaMi.+2 32279
18.12.2008 21:32:04
Pájo vítejte doma a ještě jednou moooc gratulujme~z~. Na fotečky se těšíme, Barunka je mrnousek,vid?

Lendul, Martina to ted pěkně přesekne a začneme rodit stejná pohlaví~t~.

Holky já zítra nepřijdu,musím si pro novou těhuprůkazku,Tobík mi tu původní někam zašil~n~, ani jsem si jí neprohlédla, tak zítra ve 12 si mám vyzvednout novou.. nechci být přes svátky bez ní..Tak se omlouvám a snad se tam někdo dostane.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
18.12.2008 21:18:14
ahoj ahoj ahoj ahoj
Umlinko moc moc moc gatuluju k HOLČIČCE ~R^~R^~R^~R^
přeju štěstíčko , zdravíčko , pohodičku , hodně mlíčka , hodnýho bratříčka....
Už se těšim až uvidim fotečku

hele ještě abys narychlo začala schánět dárky , viď ???~t~~t~~t~~t~

Tak kdo bude další ???? zatim to krásně vychází do párečkú~R^~R^~R^
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
18.12.2008 20:59:23
Ahoj holky,

už jsme doma!!! Konečně!! Trošku jsme bojovali málem se žloutenkou, ale nakonec to Barunka zvládla. Holka moje šikovná:)

Moc díky všem za gratulace. Vše jsem přečetla.

Psala jsem SMS Jitce, ale asi to sem nenapsala... Neměla jsem u sebe mobil, jelikož na JIPce nesměl být a tak mi ho vzal Roman domu a přivezl až v pátek večer. To jsem vůbec netušila. Ani ROman tam za mnou nemohl. Bylo to mých nejdelších asi 20 hodin v životě, vůbec jsem tam nemohla spát, bolelo to a byla jsem děsně nervní a absolutně bez kontaktů. Barunku mi teda pravidelně vozili, takže aspoň to mě drželo nad vodou.

Později dodám i foto. Pa
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
18.12.2008 20:28:32
Kupovala jsem to v Praze v Tescu v Letňanech a nějak jsem zapoměla,pokaždé když tam jedu,potvrdit si tu účtenku~o~,a nevíš,do kdy to mohu uplatnit?~d~Nebo je to neomezená doba?~d~
Jinak já jsem na tom s pečením také tak,vloni ještě pekla mamka,ale letos peču poprvé sama a je super,jde mi to,rodině to chutná,včera jsem také dělala hnízda a kokos.kuličky,chystám se v sobotu na vanilkové rohlíčky~w~~t~~b~~z~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
18.12.2008 20:10:31
Jo a včera jsem dělala ještě ve dvě ráno vosí hnízda a kokosové kuličky a dnes mi na ně mršky moje přišly, tak to tam nějak mizí ~o~~o~~o~~t~~t~~t~
18.12.2008 20:06:13
Tak my máme zase pečíno... už jen asi dva druhy... ale to je můj výmysl ~t~~t~~t~~t~ Pořád si říkám, ještě jeden, ... tak teď už ale poslední, .... no tak ještě jeden.... ale teď fakt už poslední dva a končíme bo budeme po vánocích jak bečky ~t~~t~~t~~v~~w~
18.12.2008 19:05:52
a chrániče určitě ještě kup.... máš další dárek a navíc za chvíli proplacený ~R^~t~~t~~t~
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 2216  [Dalších 466 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.