| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 88443  [Dalších 88263 >>]
Danda*Angelička(01/06) 38176

Re: Ahojky!!

24.9.2008 8:38:53
Včera jsem měla poslední vyšetření a po 10-14dnech mi dají vědět co dál.
Přítel má ted dovolenou, tak včera ji hlídal. Angie nejde tento týden do školky, má taky "prázdniny" jako táta :-D
Venku je škaredé, prší brrr. Včera bylo ono R^

Co se týče plenky na noc, tak taky nejsme jediný, Angie taky plenkuje na noc a taky jí baví čůrat do plenek a ani se jí nechce vzbudit na "wc". Přes den je v poho, nepočůrává se, venku taky v pohodě. Ted se jí snažím naučit sama čůrat bez mou pomoci.

Dneska odpoledne ve Stodůlkách je Jarmark pro děti, nevíme jestli máme vyrazit, když venku je zatím prší hmm. Uvidíme.

Zítra jedeme na Moravu k jeho rodičům a pak na víkend na chalupu. Dlouho jsme tam nebyli.~g~

Fotečky moooc hezkéé, Tobíškovi v postýlce už nevejde jako naše Angie, taky skoro, ale malinko by ještě vešla, ale ráda se válí ve větším posteli než v úzkém postylce ~j~
Danda*Angelička(01/06) 38176

Re: Ahojky!!

24.9.2008 8:38:53
Včera jsem měla poslední vyšetření a po 10-14dnech mi dají vědět co dál.
Přítel má ted dovolenou, tak včera ji hlídal. Angie nejde tento týden do školky, má taky "prázdniny" jako táta :-D
Venku je škaredé, prší brrr. Včera bylo ono R^

Co se týče plenky na noc, tak taky nejsme jediný, Angie taky plenkuje na noc a taky jí baví čůrat do plenek a ani se jí nechce vzbudit na "wc". Přes den je v poho, nepočůrává se, venku taky v pohodě. Ted se jí snažím naučit sama čůrat bez mou pomoci.

Dneska odpoledne ve Stodůlkách je Jarmark pro děti, nevíme jestli máme vyrazit, když venku je zatím prší hmm. Uvidíme.

Zítra jedeme na Moravu k jeho rodičům a pak na víkend na chalupu. Dlouho jsme tam nebyli.~g~

Fotečky moooc hezkéé, Tobíškovi v postýlce už nevejde jako naše Angie, taky skoro, ale malinko by ještě vešla, ale ráda se válí ve větším posteli než v úzkém postylce ~j~
Alč@ 29602

Krásné ráno

24.9.2008 8:33:37
jsme doma ze školky.
Je tam zase pěkně ošklivo - poprchává. Brr.

koukám,že hádanka je odtajněná.
po pravdě mě napadl nejdříve Tadeášek.

...

na srazík se taky těšíme.

...

Katko - my máme plenku na noc a na dlouhé cesty autem. nebo do města. ale,téměř vždy dojedeme suchý a Terinka si na záchod řekne.
LenkaMi.+2 32279

Re: ????????????????????????

24.9.2008 8:27:45
Ahoooj,
jojo, je to Tobík. Lendulka je znalec R^;):-D . Vrátili jsme se včera od moře a jsme pěkně vyděšení, jaká je tady kosa. Měli jsme teploty kolem 40 stupnů a v pokoji běžěla klima a tady nám topí:-D.
Všechny moc zdravíme, nestíhám přispívat, Tobík nesnáší, když sedím u pc a vždycky něco vyvede, občas nakouknu a něco dočtu. Fotečky jsou vždycky moc pěknýR^.
Marti gratuluju k těhu a držím palečky, at je všechno ok:-).
A na pražské srazíky určitě dorazíme.
Papa.
Katuška & 2 pajtašci 31030

24.9.2008 8:02:59
Děkuju za pochvalu, holky!
Hádanku bych si tipla taky Tobíka.
Katuš, my jsme s plínkou už jenom na noc, ale to ještě asi dlouho, TObíka do ní baví čůrat, takže je ráno vždycky úplně mokrá. Ale přes den jsme nehodu snad ještě neměli, nebo možná jednou ze začátku.
Jinak Tobík už spí ve velké posteli u sebe v pokojíčku, dlouho do ní nechtěl, tvrdi, že je miminko a že bude spát v postýlce, tak Klárka spala v kolíbce, ale už se umoudřil a spinká tam rád. Má zábranu proti spadnutí. Máme tu postýlku co Alča a holky. Ale každou noc vstane a přijde za náma do postele, někdy nad ránem, take jsme v ložnici jak sardinky čtyři :-)
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701

23.9.2008 23:42:06
Tadeášek?

Ahoj holky,
jsem nějaká znavená a mám čím dál větší frmol. Rozběhly se nám kroužky, a tak lítám. Kupodivu děti jsou zdravé, ale onemocněly ve školce učitelky a proto jsme byli požádáni, abychom si co nejvíce dětí nechali doma. Dnes a zítra tu mám Kubu, ale ve čtvrtek jde do školky, je divadlo a já si odpočinu.

Měli jsme dnes plavání a plavali mi oba, ovšem největší potíže nastaly v šatně, kdy kluci zabrali každý jednu sprchu a vypadalo to, že se budou sprchovat do večera. A z plavča jsme se plynule přesunuly na zahradu Domu dětí a mládeže, kde pořádali obr akci k zahájení školního roku na kroužky, bylo tam mnoho disciplín, děti dostávali papírky s obrázkem (tzv. smajlíky) a ty pak směňovaly za dárky. Přinesli jsme si domů pěknou hru, našla jsem ji na internetu

Krom toho děti "utrácely" smajlíky za další atrakce a největší byla skákací loď - něco jako jsou nafukovací hrady na poutích - ale šíleně obrovská, takovou jsem ještě nezažila. No strávili jsme tam 2,5 hodiny a tak tak jsme se vrátili na večeři, zážitků máme plno.

Pavlo - je super, že se v jesličkách daří! A to Vaše malování musí být hodně poutavé, jak popisuješ, hlavně že se to Vojtíkovi líbí ~k~~k~

A s očkováním proti žloutence asi nic podnikat nebudu, nevím, prý se to spíš týká lidí 35-45 let, o šíření mezi malými dětmi nebyly informace.

Všem přeji klidnou noc! ~s~
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049

23.9.2008 23:28:35
Ahojky
já bych řekla že Tobiášek :-D:-D

mě se vrací Tedík zítra v noci :o)))
to tu zase bude veselo R^R^R^
Hádanka
  • 

????????????????????????

23.9.2008 20:13:03
Alč@ 29602

Ahoj

23.9.2008 14:37:11
nakukuji.

Terinka ještě chrupe.

..

Yitu - to jsi dobrá.
Já jsem kreslící analfabet.
Myslím,že bych byla první která by v kurzu propadla.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022

Re: Katko

23.9.2008 12:19:36
Čau holky,

Jituš, obdivuju, že zvládáš ještě využít to minimum volného času takhleR^
O žloutence taky přemýšlím a nevím. Kamarádce řekla dr., že je to zbytečné a že pro to malé tělíčko je i to povinné dost záhul, tak by víc nedávala...
Vojtíšek byl dneska podruhé v jesličkách. Včera jsme tam byli hoďku spolu a dneska tam byl půl hoďky sám a zatím v pohodě. Líbilo se mu. A pak jsme šli na Barvičku - kurz malování a koukala jsem, jak se soustředil a snažil. DOma udělá tři čáry a končí a tady krásně vodovkama vymaloval jablíčko a hrušku, stříhal, lepil.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 88443  [Dalších 88263 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.