| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 2216  [Dalších 396 >>]
LenkaMi.+2 32279
12.12.2008 18:41:05
Ahojky,
tak jsem vysondovala na prosincovkách tohle: Ahoj psala mi Paja: od vcera mam krasnou zdravou Barunku, vazi 2960g a meri 45cm, byla jsem na JIPu, nemohla jsem mit driv mobil. Lizu si rany. Vsechny zdravim Paja

Snad to je naše Umlovka, ale myslím, že na 90% jooo. Tak gratulujemeeeeeeeee!!!!
Matty 15764
12.12.2008 17:41:08
Alčo,
víš, co, my jsme tam ze začátku sedačku taky nenechávali, ale ono, když teď jezdíme, tedy jezdili jsme téměř den co den ráno do školky a odpoledne ze školky autem vozím Adamíska na kroužky, tak vyndávej pořád ty sedačky a pak je tam zase přivazuj, to by mě kleplo, zejména, když pak někdy ráno jsme spěchali na poslední chvíli....to je buď a nebo.....tak jsme radši zvolili nechávat je tam, ale stejně myslím, že kdyby šli po autosedačkách, tak neukradnou celý auto, Škodovky se prostě kradou a krást budou, chjo, ta naše už je určitě někde rozebraná na náhradní díly ~n~
Jo a CD od Kamči Láďa přivezl a už jsem ho kamarádce předala, akorát penízky ti asi pošlu na účet, ať na to nemusím myslet, kdo ví, kdy se uvidíme, já tedy doufám, že aspoň na 3.výročí prcků, ale já si to vždycky naplánuju a pak prd. Tak mi písni prosím na mailík číslo účtu a já ti to pošlu, jo? Ještě jednou dík.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
12.12.2008 16:23:08
ahoj holky,
teda co ta Umlinka???? to je desny, doufam, ze je vse v poradku . Ani holky na prosincatkach nic nevi.

ja byla dneska na ko, dobry, vse ok, celkovy prirustek vahy 2 kg, coz super. 9.1 ale musim na oGGT. tak jsem myslela, ze me to mine,ale neeee. ale co uz. to zvladnem.

jinak Lendulko maleho je mi lito, chudatko male. tak prejem,at jste brzo ok.
Alč@ 29602
12.12.2008 15:59:02
Ahoj holky.
Nakukuji. holčičky si hrají a tak využívám chvilinky.

...

lendulko to je mi moc líto.
Fíha - takový ošklivý bacil. Držím palečky at jste brzo fit.
Jestli mi DVD pošleš budu moc ráda. A vypálím i pro ostatní pokud mi dorazí.

Jsi zlatíčko.

....

Matty to je teda pef.
S tím autem mě to mrzí. My jsme auto předloni prodali a sem tam uvažuje o koupi.
Ale,tohoto se taky hrozně děsím.

A co se týče autosedaček tak mi je v autě nenechávali. Tenkrát jsme o tom spolu mluvily.

...

Add školka.
no u nás taky narváno.
Zkoušela jsem dát Terku vloni,ale nebyla šance. a letos by jako už jednou odmítnutá měla mít lepší šance. Navíc pokud už tam má a nebo měla sourozence je na to taky přihlíženo. A Verunka jde do školy takže jedno místo jakoby uvolní.
tak doufám,že se dostaneme.

Hele chtěla jsem se zeptat co to CD s nascenovanýma fotkama. Už ho máte doma?
bylo vše ok?
Matty 15764
12.12.2008 15:35:16
Ahojky,
dneska jsme byli s Adámkem na kontrole u dr., v pohodě, v úterý nebo ve středu může do školky, v úterý mají vánoční besídku, na tu se těší, tak půjde jen na dopoledne a pak se uvidí....

Každopádně na vánoční srazík určitě nedorazíme, Anetka tou dobou může být už "nakažlivá", takže zůstaneme raději doma. Škoda, už jsme vás dlouho neviděly ~Rv

Auto zatím nenašli, akorát pojištovna si z nám snad dělá pr..., včera nám přišel dopis, že si můžeme nechat auto opravit v jejich smluvních opravnách, ačkoliv jsme nahlásili odcizení, mají tam pěknej bordel ~q~

Lendulko,
teda, kde k tomu Tedík přišel? To je mi líto, ať ho to moc netrápí...no a do vánoc už to bude určitě lepší. Já mám tedy zkušenost u našich dětí, že rýmu nebo kašel od sebe někdy pochytaj, ale jakmile má někdo něco horšího (angínu apod.), tak to od sebe to nechytěj. Takže držím palec, ať to malá zvládne.

Jituš,
fotky jsou fakt úžasný, já se obávám, že Anetka by někde v cizím prostředí takhle pěkně nepozovala, fakt se to moc povedlo. No a kresby....já bych to v životě nenamalovala, ani kdybych absolvovala kurzů několik ~t~

Kamčo a Míšo,
krásný fotky z ultrazvuku ~R^

Dando,
přeju, ať se vám podaří sehnat školku, ale je to asi všude bída. Teď jsem četla, že u nás na Jižním Městě bude příští rok chybět ve školkách asi 400 míst. Doufám, že se mi podaří Anetku umístit. Ale teď se jedná, že by nám kousek od baráku a hned vedle školy, kam bude chodit Adámek, měli předělávat nějaký objekt na školku, tak kdyby to vyšlo, a přijali nás zrovna sem, tak by to bylo naprosto luxusní ~b~

Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
12.12.2008 13:55:30
Ahojky teda ta Umlinka ta nám dává co ????
Ae ono po tom císaři asi nic moc , že ???????????
hlavně ať jsou "holky" v pořádku ~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

Jinak dopředu hlásím že v pátek nedorazíme ~d~~d~~d~~d~
bych se picla Tedík má antibiotika a zápal plic ~n~~n~~n~~n~~n~~n~
No snad to nechytne ještě Babú , jinak mě opravdu trefííííí

holky v neděli snad Dušan stáhne to video z mikulášský , ale jsnom to stáhne , zádný úpravy ~y~ tak jestli to chcete poslat poštou tak mi písněte , nebo to pošlu jedný co půjde na srazík ??????,, no mě je to jedno , snad se dostanu na poštu .
Alč@ 29602
12.12.2008 8:07:47
Krásný ráno.

nakukuji zda se něco ví o umlince.
a nic. Snad se brzo ozve.

...

Romčo ahoj. Asi nic speciálního nechystáme.
Jen tak prostě pokecat a pak zajít na obídek.
O Harrym zatím nevím. Písnu mu v pondělí a kdyžtak bych vzala na srazík a nebo bychom se někde sešly.

...

Kamčo moc krásný fotečky.
Ten ultrazvuk je paráda. ~R^
Romcinka & V+N 27695
11.12.2008 22:45:27
Ahojky tak stále žádná zprávička?~b~~x~,nás Umlinka napíná~:-D

Alči ahojky,jasně už jo ale šíleně práce mám,ted jsem dopekla 11 druh cukrový,uklidila...jinak příští pátek nedorazím,to fakt asi nezvládnu,do toho oslava naroenin a svátku..... i když uvidím ,ráda bych přišla,chystáte něco extra?
Jinak co ten Harry?~;)
Danda*Angelička(01/06) 38176
11.12.2008 21:58:24
Ahojky!!

Kamilo, to je hezký 3D, vypádá to, že bude podobná po Kubíčkovi :-)

Jituš, vánoční fotečky z ateliéra moc supééééééééér ~R^~R^ Sourozenecká dvojka ~R^~R^

Předevčírem jsem s mámou obíhaly po blízké školce a poptaly jsme se na volné místo ve školce, jenže skoro ze 3 školky jsou zatím plné a v posledním školce učitelka nám řekla, že možná se uvolní, ale ředitelka je nemocná, tak až se uzdraví ozve nám, takže uvidíme ~l~ Ráda bych, aby Angie začala chodit od února alespoň do blízké školky, kdybych začala chodit na brigádu a aby mohla v případě moje máma nebo z mých rodin Angeliku vyzvedla, kdybych nestihla. Teď zatím chodí do Stodůlky, ale pro mý rodiče nechce jet pro Angii vyzvednout, je prý moc daleko ~a~ a taky náročná cesta ~l~ No tak uvidíme jak to dopadne ta poslední školka u nás. Když se nám nepodaří, tak nic se neděje a tak až na ten zápis.

Dneska jsem dělala 2 druhy těsto na cukroví a o víkendu do toho baštím. Minule jsem upekla 3 druhy cukroví :-)

Holky, kdo má doma domácí pekárnu na chleba. Tak nevíte, kde seženu knížku - recepty na různé druhy chleby, rohlíky, recept na džem udělaný v pekárně atd..?? Přítel pro mě má k Vánocům domácí pekárnu ~g~

Jo v úterý Angelička byla na ORL, výsledek z audiogramu vypadá na ~R^ doktorka z ORL mi řekla, že nejspíš nevnímá na učitelky ve školce a jenom chce věnovat těm které jí baví ~o~ Pak včera zase byla na EEG, taky dobrý ~R^ U ní nic nemá a žádné známky. V lednu má kontrolu na neurologii. Příští ve středu má ještě kontrolu - psychologie. ~d~ No a už před Vánocema je snad poslední vyšetření.
Yitu@V@V 13578
11.12.2008 19:38:31
zdravím Vás,
jsem KO...po práci (bylo tam 42 ženských - jsem totálně umluvená) a anglině, zítra jdu zas...
a to doufám, že přijde jen polovina lidí, jinak padnu...

Na Umlinku taky moc myslíme, ale vypadá to, že má stále vypnutý telefon~n~

jinak ty kresby by jste zvládly tady všichni, pokud byste navštívily takový kurs, VÁŽNĚ !!!

je to ale o tréninku, a já od té doby neměla čas sednout si a malovat...

v sobotu jedeme do divadla na Michala, tak jsem zvědavá co na to Viki...

tak sde zatím mějte já jdu do sprchy, na večeři a asi po růžovce do hajan...

[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 2216  [Dalších 396 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.