| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
7.12.2008 15:53:59
Ahojky,
teda Matty to mě mrzí, jakou máte letos smůlu. Zlodějům by měli sekat ruce . Snad jste si ji vybrali na roky dopředu, viď? |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
7.12.2008 13:12:35
Ahoj holky,tak jsem říkala,nezvali jsme domů Mikuláše s čertem,aby děti neměli trauma,ale šli jsme k bráchovi do práce na Mikuláškou besídku,bylo tom fajn,krásné,leč jak přišly na řadu moje dítka s básničkou a Natálka spozorovala čerta,řekla jen že se jmenuje Natálka a byl konec
,brečela jako želva ,myslela jsem,že mi vleze až na hlavu a to čertík jen stál vedle Mikuláše a ani se neopovážil jí oslovit,natož ji postrašit ,no opravdu stačilo JEN VIDĚT !!!![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
7.12.2008 10:30:18
Matty, to je mi líto, že vám ukradli auto...to jsou ale zlodějíčky aut co.
Doufám, že policajty vaše auto najdou a vám vrátí auto, ale to bude dlouho trvat a nebo dokonce nenajde. Taky mému tátovi ukradli auto před 4 lety a auto měl na víkend tedy na chatu a táta bez auta prostě nemohl představit a tak hned hledal v inzerátu auto a za 14dnů ho měl, ale zbytečně. Asi po 2 měsíci policie tátovo auto našla a vrátili mu. To byla náhodička a štěstí. Adámkovi brzké uzdravení a at brzy Anetce nenakazí a ať Vánoce vám nezkazí!!! ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
6.12.2008 18:51:34
Ahojky,
tak se zase jednou hlásíme....žijeme.....ale máme jednu jobovku za druhou Jeden týden nám ukradnou auto a druhý týden máme doma neštovice....takže nejen, že se nikam nedojedu, teď už ani nikam nedojdu. Dárky ještě všechny nemám a předpokládám, že jakmile skončí Adámek, tak bude mít neštovice Anetka a pěkně jí to vyjde akorát na Vánoce.....takže nevím, kdy nakoupím...... Prošvihli jsme Mikuláše, no a Vánoce taky nebudou takové, jaké bych si představovala.....nooo, koukám, pěkně pozitivní příspěvek Srazík musel být prima, když už jsem uvažovala, že bych nakonec s Anetkou dorazila trochu rozptýlit chmury, tak zase čára přes rozpočet. Fotečky jsou super a Mikuláš a čert byli perfektní. Umli, přeju bezproblémový porod krásné holčičky (?) ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
6.12.2008 15:31:30
jj je to Angelička
![]() Angie měla ve školce mikulášskou besídku, tam něco robila vánoční ozdobičky. Byla jsem překvapená, že čertíka vůbec neplakala ani se nebála ho přiblížít...a dokonce si dovolila hrát s mikulášem a s andělem ![]() Loni jakmile ho uviděla hned brečela stejně tak od mikuláše i anděla. Všechno bylo hezky a zábavné Akorát opět marodíme, zase nám chytala chřipka ![]() házela brambory do košíku a oba jí pochvalili ![]() ![]() pak dostala nadílku ![]() ![]() ![]() ![]() Fotečky z mikulášského srazíku vždy hezké!!! ![]() Fakt Vám to povedli ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
5.12.2008 22:06:17
Ahojda kočenky, po delší době jsem se dokopala nakouknout
A zrovna takové krásné fotečky! No to je paráda! Mikuláš i čert - bezvadní a dětičky už jsou fak veliké.....to letííííííííí![]() ![]() ![]() Umli, ty už vlastně budeš rodit, no to je sííííla! Moc držím pěsti, ať vše proběhne hladce a fakt jsem fest zvědavá, co budete mít ![]() ![]() Hádanka - kdo hladí čerta - asi Angelička, že ![]() ![]() ![]() My byli na besídce v MC, dneska celé dopoledne....Sebíček to prospinkal v korbičce od kočárku a Beruška řádila a soutěžila s andílkem. Akorát když přišel Mikuláš - lehce zvážněla - no a když přišel čert, tak se ke mě utíkala schovat, hrdinka ![]() Navečer přišli čerti a spol. k nám domů - jako loni - kamarádčiny sestřenky a byly moc fajn ![]() ....Berda dokonce dobrovolně zazpívala "Prší, prší" a pokecala s nima Také jsem nevěděla, jestli se smát nebo brečet dojetím Sebulka ten jen čučíkoval a líbilo se mu to![]() ![]() Jinak se máme fajn, občas se motáme v rýmách a kašlíkách, ale jinak v pohodě Sebíček je pořád to nejhodnější miminko, pořád se usmívá nebo řehní, vejská, pěje , zápasí s hrkačkama a hračkama a vytáčí se na oba boky No je to myšička milovaná![]() a Berda ho zbožńuje - pořád ho hladí, zpívá mu, povídá - fakt super ségra - a on se na ní neustále řehní....snad jim to tak vydrží![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
5.12.2008 20:51:06
Ahoj holky,
vypadá, že jste si to prima užily:) i dětičky. Vojtík chtěl jít nakonec do školky, protože tam taky přišel Mikuláš. Jsem zírala, že chce jít - to hlásil teda včera, dneska ráno už se mu moc nechtělo, ale dala jsem ho tam. Přišel nadšený, vše mi vyprávěl, měli tam 5 čertů, 2 anděly a Mikuláše a VOjtíšek jim řekl básničku. Včera jsme byli na zdejší Ďábelský šou v kulturáku a Vojta dokonce sám vystoupil na pódium a do mikrofonu řekl, jak se jmenuje a řekl básničku. Měl hroznou radost, že dostal bonbón. Pak nám tu mlel dvě básničky dokola celý večer. Fakt mě překvapil, kde se v něm najednou ta odvaha vzala. Nevěděla jsem, zda mám brečet nebo se smát, fakt to bylo dojemný:))) Jo a já jsem dneska dostala na 5 dní antibiotika, měla jsem vysokou sedimentaci a doktor mě nechtěl schválit tu operaci. Přijde mi, že mám jen běžnou virózku a celkem jí zvládám, no ale on to viděl jinak. Snad je to dobře. Teoreticky to tedy vypadá, že na toho císaře půjdu v pátek. Ještě mi musí v úterý udělat kontrolní sedimentaci. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
5.12.2008 18:50:05
No mě tu na stole teď přistála Milka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tedík dostal i dárky v globusu od čerta a mikuláše ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
5.12.2008 18:08:33
nakukuji.
byli jsme venku s holčičkama. odejít trošku Strašnice. A okouknout mikuláše a čerty venku. pár jsme jich potkali. a mezitím holčičkám doma na stole přistála taky nadílka. Tak byly moc rádi. ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
5.12.2008 17:44:59
Jo a taky si myslím že to byla Angelička
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.