| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: Katko23.9.2008 8:43:52
jíťo tak nám to předveď !!!!
Já jsem na kreslení velkej talent krásně bych zapadla do druhý třídy a nikdo by nepoznal rozdíl :o)) ale nad Tedíkem mámm ještě navrch :o) já jdu s betinkou zítra k Dr. a taky bych chtěla očkovat - no hlavně jsem to chtěla Tedíkovi domluvit bohužel jsem to o prázdninách odkládala a teď budu mít asi smúlu :o(( |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
Katko22.9.2008 22:17:03
mě i to sluníčko dělá - dělalo problém !!!
kurs je super.......doporučuji!!! opravdu všichni odejdou z kursu s portrétem!!! za 7 let provozování kůrsů!!!! www.hochmalova.cz |
| Katka. | 13699 |
|
|
Re: a22.9.2008 21:40:39
Jituš, to jsi teda dobrá! Já namaluju tak sluníčko a domeček jedním tahem a to je tak vše.
Co to bylo za kurz? ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
a22.9.2008 20:22:13
Ahojky!!
koukám, že je tu zas nějak mrtvolno :) já byla navíkend na kursu kreslení a moc jsem si to užila.... namalovala jsem pár obrázků :) a mám radost!!! povedlo se mi to.... a všem ostatním také!!! na to, že mi to kdysi učotelka na základce dost zhnusila, tak teď OK... mám 3 portréty....jeden portrét na jeden den práce.... a ted sháním vakcínu proti žloutence....a nikde nejsou....bída děs!!! |
| Katka. | 13699 |
|
|
Ahoj!22.9.2008 18:12:42
Měli jsme tu na víkend moje a manželovi rodiče, tak bylo veselo
![]() Chlapi byli v sobotu pouštět draka a Daníkovi se to hrozně líbilo ![]() Katuško, super foto! Teda Tedík je už kus chlapa, do postýlky se už ani pomalu nevejde! Už spí ve velké posteli? Daník pořád spává v postýlce, do velké postele jít neche. Na postýlce má vyndaný 2 šprušle a je schopnej v noci vypadnout ven i těma 2 vyndanýma šprušlema ![]() A jelikož je tak 5x za noc vzhůru, tak spí pořád s náma v ložnici. Holky, jak jsou na tom vůbec vaše dětičky s plínkama, dudlíkem....? Já jsem si myslela, jak Daník bude mít plíbku ještě k maturitě ![]() ![]() ![]() ![]() ale nakonec o prázdninách byl během 2 týdnů bez plínky na noc i na den a taky bez dudlíku.Pravda, bez dudlíku usíná 2 hodiny, s dudlíkem spal během pár minut.... Jedna s drakem ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
Re: já22.9.2008 12:10:02
nakukuji.
celý týden jsme promarodily. Teda holky. Rýma,kašel a zvýšené teplůtky. takže jsme byly zalezlý doma a hrály si a koukaly na pohádky. ... Katuško,krásný fotečky. |
|
|
Re: já22.9.2008 9:30:22
Ahojky
tak věnec dopadnul moc dobře , musela jsem udělat ještě z jedný dávky :o)) katuško krásný fotečky .o)) Strašně to letí , viď?? S tedíkem mi to už ani nepřišlo , už tolik neroste , nedělá tak viditelný pokroky......... ale s Beátkou to zase strašně letí Bé béééééééé ve čtvrtek jdeme na vítání občánkú :o)) to zase bude karafiát do tlapy a mazejte pryč :o))) Katuško ale štrúdl z tesca taky dobrý , néé ???? aspoň si doma tak nenasviníš . Já mám teď do konce listopadu na každý týden 1 dort a to bude možná i něco navíc. Ale ten bordel co tu pak mám to mě ničí :o(( |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
Re: já21.9.2008 22:31:54
Ahoj,
přeju Matouškovi všechno njelepší k svátku ![]() katuško, moc hezký Taky už se těším na šatičky ![]() ![]() Lendulko, jsi šikula ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
Re: já20.9.2008 23:31:12
Ahoj holky!
Lendulko, strašně moc tě obdivuju, jak stíháš ještě péct dorty, já co se narodila Klárka, tak jsem upekla 3 štrůdly z tesca :))) Tady pár našich foteček, ať na nás nezapomenete - Klárka má už 2 měsíce, neuvěřitelně to letí... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: já19.9.2008 14:46:51
Nazdárek
tak jak se daří ??? Betynka to zalomila tak jsem upatlala těsto na kynutý věnec - no to jsm zvědavá jak to dopadne ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.