| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 2216  [Dalších 246 >>]
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
15.11.2008 15:44:16
Dando vítej doma:-D:-D
jsem ráda že už to máš za sebou a jsi v pořádku ,
no a že múžete mít mimíska až za 3 roky ???
to pak budeš mít veget , Angelička ti se všim pomúže ~R^~R^
Tak nezoufej , to uteče jako voda - a přeju ať se pak zadaří.
Danda*Angelička(01/06) 38176
15.11.2008 15:22:52
Brono, ano je to Crohn.nemoc, bohužel. Právě jsem se zeptala doktora, jestli mohu někdy vůbec otěhotnět,řekl mi minimalně 3 roky mám zákaz ;(( Já chodím na jedné stránce o Crohn.nemoci i na diskuzi pod témou "Crohn a gravidita". Je to pravda,že může Crohnačka otěhotnět, ale po dohodě s odborníkem kdy začít. Tam jsem počítala, že většinou maminky bez problému porodily miminka, ale některá z nich měla velmi rizikové těhotenství i dokonce kvůli tomu pobyla delší pobyt v nemocnici, aby ochránili/zachránili plodu.

Ale já jsem si přála alespon rok po operaci otěhotnět, takže nemůžu. Angie se nedočká brzkého soourozence. Škoda, že za 3 roky (kdyby se nám podařilo)když bude Angelice 6 roků a mít sourozence, tak spolu si nebudou hrát, ale mě bude dělat pomocnici :o/

Sourozenecké fotečky od Miffi i Lendulky moc hezké a sluší jim to!!! ~R^

Nové těhulce přeji hodně štěstí ať vám celé těhotenství probíhalo bez problému!!~R^
Broňa, 2 špunti 53006
15.11.2008 14:42:18
Ahoj,

Míšo, moc gratuluju k miminku, ať je všechno v pořádku, teď ze začátku je to ale záhul, co? Mně bývalo také blbě hlavně odpoledne a večer...

Dandi, vítej doma, tak hlavně že máš operaci za sebou. A potvrdila se Krohnova nemoc? Tak to je opravdu na celý život..ale docela se o toto téma zajímám a vím, že už několik žen s touto nemocí mimimka má, byly i v televizi. V Praze máš hodně možností, no však uvidíš....ale každopádně držím palce, ať je Ti už líp.

Umli, vybrali jste krásný kočárek. Jestli se zadaří druhé,chci do něho také jít.

No a všem chválím krásné fotečky, to je hrůza, už i ta druhá miminka jsou tááák velká :-) :-)

No a my se máme dobře, pracujeme na stavbě, zatím se to moc nehýbe, ale po v lednu snad už začneme s dlažbama a tak....
Dnes jdeme do hospůdky na zabijačkové hody a hlavně na mladé Martinské víno, už se těším :-)

Danda*Angelička(01/06) 38176
15.11.2008 11:03:40
Hlásím, že už jsem doma z nemocnice. Dneska mě propustili :-)
Vše ok, jen mi diagostnikovali špatnou zprávu, že ta nemoc, kterou mám, že je na celý život ;(( S plánovaným dítětem je v prdeli ;((

Ještě dočítám...
14.11.2008 17:47:26
Jo a taky Babú si dneska dala první mrkev :-D:-D
no vypadalo to že každou chvíly:-©:-©:-©:-©:-©
ale ustála to :-D:-D:-D:-D
14.11.2008 17:46:36
tak jsem dopatlala dortík uffffffffffff
teď budu tak 2 dny uklízet ~Rv~Rv

Míšo u nás to je taky od rána do večera - pořád mele a mele a mele a pusu nezavře ani když spí :-D:-D je děsně ukecanej ze spaní :-D
LenkaMi.+2 32279
14.11.2008 16:25:59
Lendul termín máme koncem června, zítra nám začínám 10tt.

Pavlí, Tobík taky jede od rána do večera: co to je, k čemu to je, kam jde, kam jede, co tam bude dělat, proč to dělá,že večer, když mi je nejhůř, už toho mám fakt dost a čekám jak na smilování, kdy už přijde Petr. Jenže Tobík je i tak pořád u mě, pořád ho mám za zadkem.;((

O jeslích zatím neuvažujeme, ale nějaké miniškoličky už sonduju na pár hodin za týden. Ale asi až mu budou tři.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
14.11.2008 15:21:44
Čau holky,

jéé další těhulinda. Gratuluju moc Míšo, v jakém jsi tt?

Michi, taky ses konečně ukázala:) My se máme relativně dobře, i když teď jsem měla nějakou krizovku s Vojtou, on nachcípanej, nikam jsme moc nechodili, já unavená, protivná, on vzteklej, protivnej, takže nic moc. dnesk je u tchýně, tak si konenčně "psychicky" odpočinu. Taky se mě pořád ptá na všechno dokola: jak, jaký, co a pořád jede. Už nevím, co mám odpovídat.
Vojtík tento týden ani nešel do jeslí, ale jinak chodí a dobrý. Před týdnem tam zkoušel být i na spaní a to prý trochu brečel, že nechce a nešlo mu to usnout, ale nakonec usnul a byl v pohodě. Tak to asi zkusíme zase. Začnu ho už dávat dvakrát týdně.
Mikinko, kočárek jsme akorát koupili tento týden - Concord Fusion. Jsem z něj nadšená, jsem zvědavá, jak se osvědčí v praxi. Jinak jsem pár oblečků dokoupila a nějaké drobnosti, ale základ máme po Vojtovi.
Koukám, mimča všichni pěkní macíčci, ale co jsem koukala na míry Vojtíška, tak na toho nikdo nemá :))))))
:-D:-D:-D:-D:-D~j~
14.11.2008 15:04:44
míšo
gratuluju
a kdy to příjde ????
LenkaMi.+2 32279
14.11.2008 14:08:45
Ahoj holky,

Lendul trefila ses;).

škoda, žes nebyla na srazíku, bylo to príma. My přijeli před chvíli, a Tobík hned zalezl do postele, doufám, že bude dlouho spát.

Marti ta růže je nepříjemná nemoc, u nás ji má strejda, ale ber to tak, že je spousta mnohem horších a tohle je vlastně jen taková sranda. I když samozřejmě, nejlepší je být zdravý~R^. Ke kontrole gratulujeme. Taky se těším na ultrazvuk:-D.
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 2216  [Dalších 246 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.