Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
30.10.2009 9:18:22
Ahoj holky,
tak Daník je téměř po 2 letech nemocnej. Teda kromě kašle mu nic není, takže dostává Mucosolvan a měl by ležet ![]() Plavání jsme zrušili, protože tam tak šíleně řval, že se úplně dávil tak to zkusíme zase na jaře.Mrkla jsem v rychlosti a vidím, že tu je hádanka, ale netuším, čí miminko by to mohlo být. Holky, co budete kupovat dětem na Vánoce? |
| Soniko+Barunka+Ondrášek | 32565 |
|
|
30.10.2009 9:12:44
No jo, máš recht... To jsem střelila vedle.
Ok, juknu na fotečky ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
30.10.2009 7:27:42
AHoj!
Soni, mrkni na další fotky, nechce se mi to dávat sem.. JO, je to letošní Řecko. Mifi to nebude, Sebíovi byl teprv rok. Navíc nemá školní dítě. NO myslím, že hádanka to zbytečně protahuje. |
|
|
30.10.2009 7:14:18
..no tak jsem dorazila do práce a musím kouknout a nic... Teda někdo nás tu kapku trápí... Ještě mě napadlo, zmiňoval někdo Mifika???
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.10.2009 6:31:33
jsem zvědavá kdo je tajemná těhulka
![]() ![]() ... jinak moje segra už krásně narostla. už se těším na miminko. termín se blíží (8.ledna) je vidět že je z naší rodiny ![]() ![]() ![]() Míšo - zvládáme to jak se dá. dělám zkrácený uvazek 6h. - takže letím z práce jak fretka. holky vyzvedává Jiřík,když je čas udělá s Verunkou ukol jinak já doletím - mezi dveřma si řekneme ahoj a Jirka letí do práce. Terinka ještě ve školce nespí,abych nepřišla o rodičák. zatím jsem tu na DPČ - takže je rodičák pro mě životní nutnost - a tak jsme v takové poklusu no,ale dá se - jen v pátek už nevím ani jak se jmenuji ![]() ![]() |
|
|
29.10.2009 23:35:29
Kamčo super fotečka
Kočenky. To je letošní Řecko? Moc vám to sluší... tak dobrou noc. No zítra určitě nakouknu, to jsem fakt zvědavá, kdo to je![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.10.2009 21:48:07
"tak jo, napovím.
Nejsem ani Michelinka, ani Iren, ani Soniko, Zdeňka, Lucka atd. co jste jmenovaly." a jmenovaly jsme před tím tyto: "JO ale MIchelinka se fakt nabízí nejvíc I Iren... Blanka Ale co třeba taková Soniko... dlouho tu nebyla, Barunka by třeba chtěla sourozence No a napadá mě- jak se má Bája s holčičkama, Matty, ALice s Kubíkem, Katka s broučkem, Zdeňka, Lucka s Anetkou.. A tak dále.. A ti všichni by klidně mohly čekat další mrně" |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.10.2009 21:39:21
Matty jsem taky jmenovala, taky psala, že ne, dohledám to a shrnu. Ale už se chystáme do pelechu. Hádanko, taky myslím, že už by ses měla odhalit.
|
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.10.2009 21:39:20
Matty jsem taky jmenovala, taky psala, že ne, dohledám to a shrnu. Ale už se chystáme do pelechu. Hádanko, taky myslím, že už by ses měla odhalit.
|
|
|
29.10.2009 21:32:45
Katuš, tak to tě potěším, protože ta moje paní dr. je z Ostravy. Dojížděla jsem týdně do Hrabůvky na Polikliniku, ale má centrum i v Porubě. Fakt jsem hrozně spokojená
Když tak mi písni maila a pošlu Ti kontakty, ať to tu neřešíme na MMB a nezaplňujeme místo. Navíc,...teď je priorita vypátrat toho prďoška v bříšku, kde to vlastně leží?? )) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.