| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
pěkný večer2.10.2008 22:51:45
nakukuji, mám moře práce...
celý den hrůza děs :( ráno jsem zaspala...tentokrát ani nevím že jsem zamáčkla budík :( no jo, už aby byl víkend.... dnes jsme měli třídní schůzku...no sice je šikula, ale o přestávky - mírným slovem učitelky je "živější"... no a včera rozbil mističku na mýdlo....se doma had ani nepochlubil.... a ještě se stihl ve škole přistříhnout - na čele si vystříhnul trojuhelníček......no vypadá "úžasně", ale bude si v tom chodit...jinak bude dohola.... no ale to jsou asi ještě stále malé starosti... no takjsem si odpočinula a jdu zas makat... ať se můžu zítra s váma "bavit" |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
Ahojda2.10.2008 22:21:35
Ahojda kočenky, jdu juknout
![]() V rychlosti jsem projela fotečky - Filípek s koníkama nemá chybu (Berda také miluje koníčky )Angelička s maminkou - také paráda No a Babulka je kráááásnáááá ....doufám, že jsem nic nepřehlídla.....Se spinkáním jsme na tom furt stejně - Berda i Sebík chodí po Večerníčku, Beruška vstává mezi 6-7h, Sebíček kolem 8h - ale mezitím se párkrát přicucne )Přes den Berda chodí po obídku a spinká tak 1-2hodky - no a Sebulka spinká v podstatě pořád ještě mezi každým krmením..... A také přidám aktuální foto ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: ***2.10.2008 21:15:57
Alči tak já písnu Danče SMSku
Mikinko Filous je šikula , to Tedík se nepotoppí ani náhodou , to má asi po mě . já jenom u moře se šnorchlem ![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
Re: Srazík2.10.2008 21:01:52
No tak konečně se mi podařilo se sem dostat, blbnul mi prohlížeč
![]() Alčo, dík za optání, je to lepší, to moře mi dost pomohlo. Před odjezdem jsem se zas plácala dlouho v nějaký viroze, ale teď jsem zdravá, jen bohužel se rychleji unavím. Takže teď uklízím a posedávám při tom u pc. Vždycky chvíli něco dělám a pak si jdu odpočinout sem ![]() Zejtra bych ráda, jen Kuba dneska i včera spal asi do desíti, tak uvidíme.. Asi dospává cestu. No při nejhorším ho vytáhnu z postele, pokud dokážu vykopat sebe ![]() No hlášky má Kuba taky dobrý, už dlouho si je zapisuju, protože to člověk v hlavě udržet nemůže a byla by škoda o to přijít... A pořád dokola se ptá proč, jak... Miki- fotky ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
Srazík2.10.2008 20:52:31
Ahoj všem,
Tobík taky hláškuje. Kolikrát jsme mrtví smíchy. Na zítřejší srazík dorazíme i Kamča s Kubíkem. Těšíme se. ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
Re: *2.10.2008 20:44:31
Tak u nás jsou hlášky Natálky na denním pořádku jako třeba ráno,Natálka chtěla k snídani polévku,co zbyla od včerejšího oběda,měla ji k obědu,k večeři a prostě chtěla i k snídani a sama,protože už je velká a když jsem jí to ohřála a koukám na ní,jak krásně baští,tak jí říkám,že je taková moje polívková princeznička a ona mi na to odpověděla:"Nejsem princeznička,jsem normální holka"
![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
Re: ***2.10.2008 20:23:29
Lendi, ahojkyyyy
![]() ![]() Děkuju za optání, už je líp... i když babička pořád chybí... ![]() Nejnáročnější byl pohřeb... Jinak se máme fayn, začneme zase chodit příští týden na plaváníčko, tak se těším Filípek je hroznej potápěč, toho pořád lovím ve vodě... ![]() ![]() ![]() Klárinka chodí na mažoretky a je na to šikovná, tak mám radost ![]() A Kájinka chodí plavat, tak mám doma dva plavce ![]() ![]() Snažili jsme se s Filípkem přestat kojit, ale nějak na to ani jeden nemáme.... no snad do školy už půjde "bez" ![]() ![]() ![]() Teď píšeme skoro každý den Ježíškovi a to je pak radosti, když na okně ráno dopis není.... Ale kde na to Ježíšek vezme peníze, to fakt nevím.... ![]() ![]() ![]() To je věcí jak pro celý okres ![]() Něco už mám ale pokoupeno ... Jo ještě jsem chtěla k tomu Filípkovi potápění.... když leží ve vodě na zádech tak začne říkat... vé vé vé tečka, piípek tečka cé zet a celý se potopí a pak děsná prča.... mě by natekla do nosu vodu a jsem grogy a on to dělá takovou dobu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Iren-Kryštof a Patrik | 22013 |
|
|
Re: ***2.10.2008 20:21:37
Ahoj holky, my se take chystame po dlohe dobe na srazik.
Tak se tam uvidime. Iren a Krystufek. Snad nas poznate. ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
***2.10.2008 20:03:55
Lendi co vím já tak
já,Romča,Petra,ty,Yita - možná Katka s broučkem a asi Danča s Angeličkou. nepsala jsi Danielce s holkama? dlouho tu nebyla. Já na ní nemám telefon. Bylo by fain,kdyby vzala tu starší holčičku já beru Verču. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: Tak pár foteček...2.10.2008 19:54:48
petro to neni fantazie , to je internet
![]() ![]() ![]() Mikinko nazdáááár , dlouho jsem tě neviděla , jak se vede ???? tak kdo jde ještě zítra na srazík ????? |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.