| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 2216  [Dalších 1656 >>]
Pája, Vojtík a Barunka 81424
2.9.2009 21:35:26
Ahoj holky,

Katuško, to teda zírám, to bude Tobiášek asi nějaký velký intelektuál, co? Jsem zvědavá, jak ho budete rozvíjet. Napiš.

Betynka je už teda velká kočenda a je to sranda, jak je blonďatá a Ty Lendi tmavá.

Kluci od Martinky pěkně rostou.

A Verunka je teda velká školačka.

Vojtík je hrdina, před námi v pohodě, ale ve školce prý zase trochu plakal. myslím, že ho to tam strhne, jak ty ostatní děti tam bulej.
mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.9.2009 13:24:26
Lendi, mělo tam být ... Babulka ~t~~t~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.9.2009 13:23:13
ahoj holky ~z~

Koukám, že nakukuji v pravou chvíli ~t~
Terinka je tedy pěkná nevěrnice ~f~~t~~t~~t~~t~~m~
Cácorkám to moooc sluší a je dobře, že jsou spokojené! ~z~

Martinko, kluci jsou frajeři a Kryštůfek tedy pěkně vyrostl ~p~~R^~s~

Lendi, Banulka už je úplná slečna! ~R^~m~ Moc hezké fotečky! ~R^ ~k~

Filípek jde až za 2 týdny poprvé do školky, protože má školka poruchu. Ale vůůůbec mi to nevadí ~y~~t~ U nás to asi tak lehce neprojde... Filípek od narození beze mne ještě nebyl, takže já na tom budu asi nejhůř ~n~~s~~t~

Nevrilko, tebe jsem neviděla už mooooc dlouho! Přeji pohodové těhulkovství a jsem zvědavá, jestli budete mít také páreček ~p~~;) Co bys raději chtěla? Holčičku?

U nás je vedro, tak zase mastíme... papa a ať to těm drobečkům vydrží... to nadšení ~R^~z~
Umlí, Vojtíšek si určitě zvykne ~;) Ale je smutné, že zrovna první den ho ani nepřivítali ~n~ Ale asi tam byl dost chaos, co?! ~l~
Alč@ 29602
2.9.2009 13:01:28
Byla jsem pro holky. a už jsme doma.
Verunka mi přišla trochu zaražená,ale pak se rozpovídala. Že to bylo prima a super a tak dál. že si malovali a povídali.
dostali už notýsky - páni pomalu jako žákovská knížka.
jen mi přijde unavená. musí si to tělíčko po těch prázdninách navyknout.

Terinka při vyzvedávání ze školky brečela. že nechce domů,protože se tam s nějakým klukem líbala a tulila a že se prej mají rádi. ~t~~t~
tak to by mě zajímalo,co tam dělala. ~b~~b~~b~
Alč@ 29602
2.9.2009 13:00:30
Martinko super. moc vám to sluší. ~R^
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
2.9.2009 9:29:54
tak par fottek nasich milacku :-)

Katuška & 2 pajtašci 31030
1.9.2009 23:09:47
Ahoj holky, tak my máme za sebou taky první den ve školce. Tobík chodí jenom na dopoledne, ale zatím nic moc nadšení, dneska mi několikrát řekl, že už tam nechce, dokonce si odnesl svoje oblečení z ramínka domů... Tak asi budou tuhé boje, než si zvykne, úplně se toho bojím...
Jinak mi ředitelka nasadila brouka do hlavy, Tobík totiž píše a plynule čte a ona si myslí, že bychom to měli nějak řešit, abychom ho lépe mohli rozvíjet. Tak možná budu kontaktovat nějakého psychologa pro radu. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost?

Babetka i Tedík jsou super!!! Blahopřeju všem čerstvým prvňáčkům, školním i školkovým. Ať jim nadšení vydrží!
Danda*Angelička(01/06) 38176
1.9.2009 19:00:07
Ahojky!
Tak taky máme za sebou první den v novém školce. Angelice se tam líbílo a ani si nevzpomněla na předchozí školku, kam chodila na celý rok, možná jí to je jedno která školka je ~t~~t~ A hned první den zlobila ~o~ No obávám se, aby nezlobila pořád ~d~ Zítra už půjde na celej den a první polední spánek, tak jsem zvědavá ~d~

Fotečky jsou moc krááásné....Babulka už pěkně povyrostla a je z ní fešanda ~t~ Tedík taky je fešak ~t~

Umli, je mi líto, že Vojtíškovi noví kamarádi nepozdravili, určitě časem se některými spřátelí a pak bude tam spokojený ~R^~s~

Alčo, tak to je fajn, že Verunce v první třídě daří ~R^ A je fajn, že má nej kamarádku hned vedle ~R^~R^ Tak to má dobrý.~;) Moc hezké fotečky a Verunce to moc sluší!!
Alč@ 29602
1.9.2009 13:59:18
Lendulko - super fotečky. Babu i tedouškovi to moc sluší.

Umli - to je mi líto. To u nás se s dětmi krásně vítali. I verunku objali a popřáli
jí štěstíčko do školy. Opravdu to bylo prima.
Moc držím palečky ať se Vojtíškoci zalíbí.

Martinko - páni. toto uteklo.
A Matyášek je šikulka.
Alč@ 29602
1.9.2009 13:57:35
kuk. tak dnešní den super.
moc se to povedlo.

Terinka do školky zalítla jak kdyby tam byla včera.
hned mezi děti a na všechny klasika - čau ~t~

Verunka ze školy nadšená - moc se jí líbilo.
sedí s nejlepší kamarádkou.
Byla hned jako první u tabule a hledala nějaká písmenka.

paní učitelka moc milá a příjemná,řekla bych že bude ok.
pohodová a nic nebude lámat přes koleno.

a z oslavičky u kamarádky

[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 2216  [Dalších 1656 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.