| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 2216  [Dalších 1646 >>]
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
1.9.2009 12:29:41
Tak posílám pár foteček
z dovolený

a Babetka
1.9.2009 12:04:13
Umlí neboj , on si zvykne .
to je spíš to že tam ty děti nezná .

Tadula jede zase s babí a dědou do Itálie .
No my uvidíme tak za 14 dní , ale letos asi nikam už nepojedeme , ani se mi letos ňák nikam nechce - když si představim že by nás pak nechali čekat tředa celej den s dětma na letišti tak to by mě asi šlehlo.

Marti jojo letí to děsně , Batka už je "velká" ženská ~t~~t~~t~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
1.9.2009 10:05:55
ahojky holky,
tak i ja se hlasim. NEjak nam to uteklo a Maty opet sel do ksolky. Rano nareseny, prisli jsme tam, prevlekl se, ukazala jsem mu kde co ma a sel do tridy. ANi mi nezamaval ~o~. Byl moc stastny, tak jsem zvedava ve 4, jak pro neho prijdu ~t~, co tam zase provedl ~t~.

Jinak nam bude uz 5 mesicu, hodim Vam sem foto, jak stahnu fotky. Valinka je nadherna a braskove Vaculovicove super. Moc moc krasnyyyyyyyyyyyyy.

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
1.9.2009 9:54:12
AHoj holky,

Lendul, teda Táďovi závidím, ať si to užije. Proč nejedete všichni?

VOjtíšek je ve školce. Brouček můj brečel. Docela ho chápu, ani mě se tam nějak extra nelíbilo. Vlezli jsme do třídy, několik dětí brečelo, učitelky nějak splašeně poletovaly mezi nima. Nikdo Vojtíškovi neřekl "Ahoj", nikdo se ho nezeptal, jak se jmenuje, prostě žádné přivítání. Já jsem měla podespat bezinfekčnost a to bylo celé. Dával mi pak asi deset pus a u toho vyměknul a začal bulet, že tam bejt nechce. No, tak jsem pak už rychle šla, ale bylo mi teda fakt hodně úzko. No jsem na to zvědavá, ale už to vidím, že si bude muset asi zvykat. Do jesliček chodil moc rád, těšil se tam a žádný problém nebyl. I tam spinkal. Tak snad si zvykne.
1.9.2009 8:47:21
A všem prvňáčkúm přejeme ať se jim ve škole líbí ~b~~b~

Jinak hlásim že u nás vše v pohodě , Tedík zlobí jako čert a Betka je taková neřízená střela , já jsem občas zralá a Chocholouška
~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Pořád někde lítáme a Táďa v pátek odjíždí k moři - tak budu mít trochu klidu .
Až stáhnu foťák tak vám sem hodim ňákou fotku aby jste na nás nezapoměli - teda jestli už jste nezapoměli ~n~~n~
Alč@ 29602
31.8.2009 11:56:52
Dančo to je super. paráda,že vám to nakonec vyšlo.

Verunku zítra čeká první školní den.uf.
mám z toho hroznou trému narozdíl od Verči.ta se těší.
a Terinka se těší do školky.

no a já hledám práci.
je to bída. s dvěma dětma něco najít je skoro umění.
Danda*Angelička(01/06) 38176
31.8.2009 9:06:46
Ahojky holky!!

mám dobrou zprávičku, ve čtvrtek jsem byla do školky za ředitelkou a nakonec Angeličku na poslední chvílí vzala do běžné školky ~z~~z~ Tak zítra už jde do nové blízké školky. Uff, tak mám radost díky našemu vedoucímu v práci, který se domlouval s tamním ředitelkou ~:-D

Tak prvnákům přejeme hodně štěstí ve školním lavici, ať se jim líbí ~t~ A malým dětem které jde poprvéé do školky, taky přejeme hodně štěstí, ať se tam líbí a spokojené mezi kolektivy...~R^
Kessey + 3 princezny 50254
28.8.2009 16:07:23
JJ srazík super. A hádej Kamčo koho jsem tam potkala ~t~~t~~t~~t~Linkopet. No tak jsem si vyslechla pár nářků a jukla na srpňátka a mazala za holkama ~z~
KamiŠ+2 48179
27.8.2009 19:48:44
Ahoj!!

My jsme doazili teprve před chvílí domů, na Gutovku jsme se nedostali, což mě mrzí. Tyhle prázdniny jsme nějak rozlítaní ~a~
Nevrilko, Tebe bych ráda viděla s bříškem... ~s~
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
27.8.2009 18:47:23
Koukala jsem na fotky, máte krásné děti, Broňo a Míšo, Valentýnka už je pěkně velká! Já se taky těším na to svoje mimi, ale na druhou stranu jsem i ráda, že je ještě v bříšku ~:-D, dobře tuším, že pak už to bude kolotoč a teď mám klid....
Matýskovi se blíží první den ve školce, jsem z toho nervózní, stále na mě visí, i když je to čím dál lepší, snad se s učitelkou domluvím na nějaké postupné adaptaci, když mám čas a jsem stejně doma... Na druhou stranu si myslím, že mu školka na dopoledne prospěje, k tomu, aby se otrkal mezi dětmi a osamostatnil.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 2216  [Dalších 1646 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.