| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
Re: Tak pár foteček...2.10.2008 18:41:21
Lendulko, Beátka je nádherná
![]() ![]() ![]() A ten tvůj dortíček.... no nemá chybu jako vždy ![]() ![]() Dančo, fotečky z procházky jsou krásné ![]() Taky jsme minule u Vltavy fotili. Jen já byla krapet vycukaná, protože jsem se bála, aby neskočil Filípek za těma labutěma ![]() ![]() ![]() Vítám Kamču z dovči. To je skok viď, z teploučka do takové zimy ... Umlí, gratuluji k synovečkovi! ![]() A míry má jak pořádný mužský ![]() ![]() ![]() Lendulko, já měla pro Filouška také chrastítko z plyše ![]() ![]() Péťo, Máťova hláška je super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a víc si nepamatuju .... budu muset večer číst znovu ![]() |
|
|
Tak pár foteček...2.10.2008 18:32:01
A jdu něco dočíst
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: A pořád si beru z koníčků příklad.... ?2.10.2008 18:22:49
prčic se neumím ani odhlásit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No tak je to Filípek noooo ![]() |
|
|
A pořád si beru z koníčků příklad.... ?2.10.2008 18:21:43
![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: *2.10.2008 17:52:57
Ahoj holky,
přihlašuji se zítra na srazík, s velkou pravděpodobností to bude náš poslední srazík a pak až ten tříletý Dnes jsem byla na pohovoru v zaměstnání a mají o mě nějaký velký zájem, dokonce mi vycházejí velmi vstříc s pracovní dobou, jen ještě není dotáhnuto zvýšení mzdy, ale to se prý brzy bude řešit No chtěli by, abych přišla nejlépe hned, ale oddaluji to aspoň od listopadu, už vím, s kterými kolegyněmi budu v kanceláři a ony mi tam drží místo, tak bych chtěla pracovat s nimi a nechci si to nechat utéct... Je to trochu dilema, ale stejně by mě to čekalo nejpozději v lednu, tak to asi urychlím.Kamčo a Pavlo, je super, že je v těhu dobře, přeji pěkné klidné dny. A Vojtíkovi držím ![]() aby se mu v jesličkách pořád tolik líbilo.Lendulo těhu šaty jsou skvělé Kam na ty nápady pořád chodíš??? Máš tedy bohatou fantazii.Včera jsme s velkým zpožděním oslavili Matouškův svátek, dostal kočárek-golfky - pořád to bral nějakým holčičkám nebo v hernách a nechtěl to vracet, teď to konečně máme doma. a pak ještě knížku se zvířátky a druhou o Bořkovi stavitelovi, je spokojený a trefila jsem se. Teď jsem si vzpomněla na jednu dnešní Maťovu hlášku. Máma mu chystala polívku a přisypala tam nasekanou petrželovou nať a Maťa jí na to povídá: "Maminka takový křoví nedává" To mě pobavilo. Jaké hlášky máte doma s Ľedňáčky vy??? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
Re: *2.10.2008 14:53:10
Kamčo to je super,že jste si to užili.
a jak Ti je? dorazíte zítra? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
***2.10.2008 14:52:35
uf. padám.
vrátily jsme se z města. Verunce se rozbila princeznovská korunka a já jí slíbila novou. a tak jsme jeli do tesca na Národní omrknout to. Už tak mají na vánoce hafo hraček. Verunka lítala od regálu k regálu a jen křičela "mami podívej,to je užasný. mami to je krásný" prostě jak v Jiříkově vidění. ... Terinka hned jak jsme přišly vytuhla. a já si udělala kávičku a relaxuji. no a Verunka si hraje na princeznu |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
Re: *2.10.2008 14:13:14
Umli, já mám 4 kočárky dole v prádelně ;-) Takže na podvozek I´coo Platon teď nacvaknem hlubokou korbu, pak můžu používat lehkej sporťk s taškou a až trochu odroste, mám na výběr z golfek... Ale teda je fakt, že se chystám ještě na jeden kočárek
![]() Zamilovala jsem se do lehkých golfek, co se dají použít od narození- Bugaboo Bee. Tady nejsou dolů do metra eskalátory, tak potřebuju něco, co hodím i s miminem na bok a snesu to dolů. Takže si ho nejspíš koupím, pokud nenarazím na něco lepšího. Ale asi ne. na dovolený mě zaujal Peg perego P3 nebo jak se to jmenuje. Ale nedá se mu otočit korba proti směru jízdy, to by mi u mimča vadilo. Lendul, my měli takový plyšový žirafy... |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: *2.10.2008 14:06:12
No tak ještě to chrastítko
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: *2.10.2008 14:05:22
holky nevíte kde seženu ňáký takový chrastítko , ale aby nechrastilo
![]() ![]() Betinka si s nima hraje když usíná , ale když je chci uspat najednou tak jak to chrastí tak Tedík pořád řeší co to je , a proč to chrastí ..... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.