| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 2216  [Dalších 1596 >>]
Kessey + 3 princezny 50254
10.8.2009 19:45:32
toho se Jana bála jak čert kříže

to budou fotky z tábora z Čekanic to jsme tam dělali

takhle se holky bavily

ofinku si Janďula ostříhala sama ale docela se jí to povedlo má to sestříhnutý postupně rozhodně má talent ~t~
Broňa, 2 špunti 53006
10.8.2009 19:17:23
Ahoj holky,

tak jsme od soboty doma. Saminek je hrozně hodný miláček a mléka máme na rozdávání.
Taky jsem zkoušela porodit normálně, bohužel ale bolesti byly už hodně časté, ale neotevírala jsem se dobře. Doktor říkal, že po prvním císaři dávat hormony by bylo riskantní, takže opět císař...
No nevadí, za zdravé miminko to stojí.
Jizva bojí pekelně, Danielek má angínu, tak toho mám docela dost....

Až se zotavím, dodám nějaké fotečky...
kuk
  • 
10.8.2009 19:12:35
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
9.8.2009 22:21:09
Ahojky
koukám že se tady rodí - gratuluju a přeju hodně zdravíčka ~x~~x~

včera jsme se vrátili z dovolený , byli jsme v českým švýcarsku - byla to paráda , pořád jsme někde lezli po vejškách a šlapali a šlapali . tedík je taková naše šlapka - ušel přes 7km a Babule se nosila v krosně - no trochu jsem jí záviděla ~t~~t~

jinak jsme pořád venku , jinak bych se z nich zbláznila ~t~~t~
Beátka je hroznej pošuk tak mám o zábavu postaráno .

Katuška & 2 pajtašci 31030
9.8.2009 12:45:01
No to jsou skvělé zprávy!!! Moc moc gratuluju Juladě i Broně k miminkům, hlavně ať rostou do zdraví a do krásy a dělají maminkám jenom samou radost!!! ~p~ ~x~ ~s~

Já jsem se teď moc na net nedostala, Klárinka měla první narozeniny a do toho opět laryngitidu, naštěstí zvládnutou doma. 4. srpna, takže v roce a třech týdnech, začala chodit, tak máme teď veselo, je to šikulka a zlatíčko. No a Tobík se chystá do školky, vůbec se mu nechce, tak jsem na to přemlouvání ještě zvědavá...

Míšo, moc hezké fotečky!!!

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
8.8.2009 22:39:54
Teda Kamčo,

to je mi moc Julady líto, kort když do toho šla tak odvážně. Taky jsem to hrozně řešila, ale přesvědčili mě, že to bude lepší císařem, obávali se opět komplikací a když to tak vidím, tak to asi opravdu bylo lepší. Že jí kdyžtak moc pozdravuju a přeju, ať je brzo fit!

No, holky, dík, dám vědět, jak Barunka dopadla.
KamiŠ+2 48179
8.8.2009 21:52:59
Jo a Umli, moc držím palce, ani nevím, co to je za chorobu.. ale teda si užíváte ~;((
KamiŠ+2 48179
8.8.2009 21:35:23
AHoj!!

Umli, Julada to neměla zrovna jednoduchý. Rozhodla se zkusit rodit přirozeně, tak si to protrpěla až do tlačení, ale hlavička byla zaklíněná za stydkou sponou, nekleslo břicho, tak dr. rozhodl udělat císaře, což byla záchrana- měla od minule šílené srůsty a i přirostlý močový měchýř k děloze a praskl, tak se doktoři prý zapotili a KLára ztratila hodně krve. Malou přinesli až ráno, ale je šiikovná a hned se přisála, dokonce už dneska měla mlíčko. Je spokojená, prý to snáší celkem dobře, ale úplně dobře jí asi není, to je jasné...
Romcinka & V+N 27695
8.8.2009 19:19:47
Ahojky jdu Vás jen pozdravit:o)

Gratuluji k novým mimískům,to je krása:o)

Jinak si užíváme léta ,děti jsou téměř pořád venku ,teď je mám na tři dny doma a potom zase odjíždíme..

Tak papa a mějte se krásně~s~~s~~s~~x~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
8.8.2009 10:01:49
jo Vojtík je zdravý, takže oprava.... * byly... ~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 2216  [Dalších 1596 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.