Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
8.8.2009 10:00:40
Umlí, moc držím
![]() , aby jste byli brzy v pořádku a výtěry ať jsou OK! Věřím, že se po zkušenostech s Vojťulkou bojíš! Bude to dobré, uvidíš ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
8.8.2009 9:58:57
Ahoj holky,
mooooc gratuluji Broně k Samuelkovi a Juladě ke Kamilce!!! Ať vám dělají prdelky jen samou radost ![]() ![]() ![]() ![]() Míšo, nádherné fotečky!!! To ani není možné, že už je Valentýnce 6 týdnů To letí ![]() Moc jim to oběma sluší!!! ![]() ![]() ![]() My jsme s Filípkem pořád pryč a holky máme na táboře. ![]() Dandi, video je moc pěkné! Jen docela drsná ta krev pro malé děti, co? Alči cácorky jsou pořád stejné princezničky a koukám, jak Lendulky Babulka vyrosla Katko s broučkem, fotka je nádherná, taková vymakaná ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
7.8.2009 20:39:18
Ahoj,
jé to jsou hezký zprávy!!! Moc gratuluju Broně i Juladě! Ať jsou dětičky zdravoučký. O Juladě jsem vůbec netušila, že je těhotná. Škoda, že už sem nezavítá. A Kamčo, nevíš jak rodila, jestli normál nebo císařem? Míšo, máš krásný dětičky. Malá je teda šikulka a hrozně to letí. To snad není možný, že už jí je tolik. Musím vám sem taky hodit tu mojí lumpici a Vojtíška. Chlapi teď odjíždějí na rafty na Vltavu, tak budu mít víc času. Barunka už se plazí a začíná se i zvedat o všechno na kolínka. Dneska se vyplazila na lehátko a houpala se:))) No a já i Barun jsem na antibiotikách, mám angínu, Barča zatím nevíme, ale děsím se toho nejhoršího - campilobakterie. Po zkušenostech s VOjtíškem a salmonelou z toho opravdu nemám dobrý pocit. No uvídme, co nám prozradí výtěry. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
7.8.2009 10:34:15
Ahoj!!!!!!!!!!
Moc gratuluju Broně k Samuelovi!! ![]() A jdu vám napsat, že další ledňáček má sestřičku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juladě se včera narodila holčička Kamilka, vážila 3800g a měří 51cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
6.8.2009 13:39:02
. a ještě aktuální fotky
![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
6.8.2009 13:25:12
No to je super zpráva
![]() . Broni moc gratuluju, ať josu oba zdraví a v pořádku![]() ![]() . A hlavně at Samuelek spinká .My jsme v úterý "oslavili" 6 týdnů. Valentýnka už váží 4840g a měří 58cm. Je to pěkný macík . Už se směje a brouká a odedneška i výská z čehož má radost hlavně Petr . Jen se spaním pořád bojujeme, ale musím říct, že to je čím dál lepší, tak snad se to zlomí definitivně.Kdyby byl nějaký srazík na Gutovce, tak napiště, my se přidáme, už jsme cestování schopní . |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
6.8.2009 9:04:08
pardon, jsme tam zapomela dopsat par pismenek
![]() |
|
|
6.8.2009 9:03:08
ahoj ahoj,
tak Bronka s Daneckem maji bratricka. NAroil se v pondeli 3.8, v 13,13 hodin. Mel 3430 g a 52 cm. Maminka i Samik jsou v poradku ![]() Broni gratulujemeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.8.2009 9:51:17
tak se hlasim i ja, nejak posledni dobou nemam chut na net a ani na psani,ale jsem tu
. Budeme mit uz 4 mesic,e pekne nam to leti . Dneska jdeme na prohlidku a ockovani, tak jsme zvedava, kolik bude mit mrnousek. JE to zlobivka, porad ty noci nespi a je to silene,ale uz se to pomalinku lepsi ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
30.7.2009 21:39:53
jupíííí už se mi to povedlo díky Alčo
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.