Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
28.7.2009 21:15:47
nedařilo se mi to, tak zkusím ještě jednou
http://www.youtube.com/watch?v=3Bx6kG2Gbps |
|
|
28.7.2009 21:13:52
V mém fotoalba mi nějak nejde vložit fotky, vložila jsem fotku dobře a formát taky ok, ale furt zobrazuje "Operaci nelze uskutečnit protože:
Obrázek nelze přesunout na server, možná není formátu JPEG, GIF nebo PNG", ale moje fotky jsou formátované na jpg atd.., tak nevím proč to nejde ![]() Tak ted zkusím sem vložit video jak sem vkládála Alča |
| Katka. | 13699 |
|
|
28.7.2009 10:46:26
Lenďulko, naši mají prodejnu s jízdníma kolama a tuto tyč prodávají nějak kolem 200,-
![]() Daník, co mě ujel na odrážedle, když jsme šli z hřiště a vjel rovnou pod kola auta a ještě měl z toho srandu, tak od té doby je bez odrážedla a má smůlu. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
28.7.2009 10:30:41
ahojky po dlouhé době .
ňák nestíhám , pořád jsme někde venku. a taky mi nešel PC. Počasí pořád takový bláznivý , příští týden máme jet na dovču tak uvidíme , snad bude hezky. Katko , Daník má dobrou tu tyč u toho kola , to se dá sehnat normálně v krámě kde prodávají kola ??? . Tedík teda na kole mo nejezdí , drandí radši na odrážedle . Doma ani kolo nemá , jen u babičky. nechce jezdit z kopce a už se vidim jak táhnu kočár a ještě kolo ![]() ![]() Jinak všem přeji krásné léto |
| Katka. | 13699 |
|
|
28.7.2009 10:21:33
Ahoj všem, jdu Vás po dlouhé době opět pozdravit....
Daník byl teď jeden týden u našich a jeden týden u manželových rodičů a teď si konečně užíváme spolu ![]() Když je teplo, tak jsme skoro pořád na zahradě v bazénu. Voda má přes 30st, tak je to super koupáníčko ![]() Daník už začíná jezdit na kole bez koleček a docela mu to jde ![]() Do školky nakonec bude chodit do soukromé na 4h a vzali ho na 5 dnů v týdnu. Každej den bude mít jinej program (plavání, výtvarku, divadlo atd...) tak už se moc těší. Do státní školky jsem posílala odvolání a po měsíci nám přišla odpověď, že ředitelka podle zákonů udělala 3 chyby, proto jí to odvolání vrací, musí to sepsat podle zákona dobře, řádně nás informovat a pak se to bude opět posílat na krajský úřad. No fakt děs. Umli, někde jsem četla, že na logopedii se chodí až kolem 5 roku, ale asi taky záleží, jak moc se ti zdá, že Vojtík špatně mluví. Asi bych se poradila s Dr. Daník kromě Ř říká všechno hezky, tak to naštětí nemusíme řešit, ale kamarádky kolčička ve 4 letech huhňá, že jí opravdu není slovo rozumět a právě jim Dr. řekla, že počkají do 5 let. Užívejte si léta a mějte se všichni krásně ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.7.2009 7:27:21
Ahoj Umli - já to řešila u Verunky.
chodila na logopedii od necelých 3.let. pokud se dr zeptáš nic tím nezkazíš,stejně musíš mít od ní doporučení. A pak uvidíš co na logopedii. My začínali formou hry a bylo to fain. škoda,že jsi tak zdaleka - my máme výbornou logopedku. ale,je z Prahy 3 - Flora ... Jinak všechny zdravím. přeji hezkou druhou polovinu léta. Já hledám od září práci napevno. už jsem byla na jednom pohovoru. Jako práce by byla fain,ale šílené směny - to se nedá s dětma zvládnout. Tak hledám dál ..... holčičky jsou ok. Verunka se těší do školy - Terinky do druhé třídy. vypráví to - že už je velká holka ![]() tak já mizím ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
27.7.2009 21:36:13
Ahoj holky,
Dando, super, že jste takhle akční. To má Angelička zážitků! My jsme se vrátili od kámošky z chaty. Bára má průjem:( Vojtík se vyřádil s klukama. Bylo tam celkem 6 dětí a bylo to fajn. Dost lidí začíná poukazovat na mluvení Vojtíška. Docela dost písmen srpávně nevyslovuje a hodně používá CH, mluví trošku jako Holanďan. Co myslíte, už je čas na logopedii? Řešíte to už některá? |
|
|
27.7.2009 10:17:49
jejé to jsem klikla několikrát
Tady to nějak zlobí |
|
|
27.7.2009 9:30:10
Ahojky!
My jsme byli týden na chalupě, počasí naštěstí přálo a byli jsme na výletě do Dinoparku ve Výškově, Angelice se tam moc líbílo a rozhodně víc než v ZOO Pořád říká že chce tam ještě Fotečky zde ukážu potom. Mám ještě týden dovolenou, tak se snažím vymýšlet další akci tento týden, možná půjdeme na aquapark v Letňanech, tam je menší aguapark jako na zkoušku, jestli Angy se bude líbít a pak zkusíme příště do velkého aquaparku v Průhonici.Když je ted hezky tak zřejmě jdeme na koupálko. Za chvílí bude srpen ach jo toto letí rychle a já zas do práce My vás pozdravujeme papa |
|
|
27.7.2009 9:17:53
Ahojky!
My jsme byli týden na chalupě, počasí naštěstí přálo a byli jsme na výletě do Dinoparku ve Výškově, Angelice se tam moc líbílo a rozhodně víc než v ZOO Pořád říká že chce tam ještě Fotečky zde ukážu potom. Mám ještě týden dovolenou, tak se snažím vymýšlet další akci tento týden, možná půjdeme na aquapark v Letňanech, tam je menší aguapark jako na zkoušku, jestli Angy se bude líbít a pak zkusíme příště do velkého aquaparku v Průhonici.Když je ted hezky tak zřejmě jdeme na koupálko. Za chvílí bude srpen ach jo toto letí rychle a já zas do práce My vás pozdravujeme papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.