| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 2216  [Dalších 1496 >>]
KamiŠ+2 48179
21.6.2009 9:17:38
Ahoj!!

Romčo neboj, já zapnu pc i o půlnoci, pokud mi přijde sms od Míši ~;)

Sraz- jsem pro ~R^ POkud budeme v Praze, dorazíme určitě.
Romcinka & V+N 27695
18.6.2009 11:32:02
~x~~y~ahojky holky tak co Míša s Tobýkem už rodí????
Alč@ 29602
18.6.2009 11:08:31
jinak moc krásný fotečky - dětičky rostou jako z vody.
i ty druhorozené ....

Alč@ 29602
18.6.2009 11:07:09
co nějaký srazík na hřišti ????

ted přes léto - docela pěkná je teď nové Centrum Gutovka - http://www.gutovka.cz/
Alč@ 29602
18.6.2009 11:03:56
ahoj holky .... jen prolítávám. a nakukuji co Míša a co jinak nového.

Terinka měla ve školce moc krásnou besídku.
Bylo to dojemný. Je to neuvěřitelný jak ty naši ledňáčci vyrostli.

Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
17.6.2009 16:40:28
my byli na pichani kanalku . Jen po 15 minutach tvrdeho snazeni nam pan dr rekl, ze to nejde. malej se mu porad hybal, neslo mu ti pichnout, proste halo. dal nam kapky a za 14 dni kontrola. to mam dneska fakt radost a den, jelaj sme pak k nasim a odjizdim od nich stim, ze musim pro MAtyho a u nasich baraku chci odbocit a malem me trefilo auto, co asi nevidelo muj blinkr a predjelo me. fakt stesti, ze jsem se koukla do zrzactka, jinak bych byla trefena na moji stranu ~o~~q~~q~
Danda*Angelička(01/06) 38176
16.6.2009 22:37:48
Zdravím holky!

Koukám, už délší dobu tu nikdo nepíše~d~ asi všem došly zprávy ~t~~t~

No jinak fotečky 2 brášků od Martiny jsou skoro nerozeznání a je sranda, že má stejné oblečky jak měl u Matyáše. To je fajn, že jsi oblečky po Matty schoval ~R^~R^ Super fotka ~R^

A fotku od Michelinky taky hezky, teda Daneček je šikula, že už tak brzo sportuje ~R^~m~

Jinak jsem v práci zatím spokojená, kolektivy super ~R^
Angy ve školce s jídlem už začala zvykat, už čím dál jí skoro všecko, jen odmítá sladký oběď. Ale pořád zlobí, párkrát neposlouchá na učitelku ~q~~q~

Jo a náš vedoucí v práci se setkal s dlouhodobou zákazníci (ředitelku mateřské školy poblíž od potraviny)a mluvil s ním, řekl o nás o nepřijetí Angy do mš a potom za 14dní vedoucí mi řekl, že ředitelka volala do ředitelky mš kde jsem jí přihlásila k zápisu, tak že mám přijít poslední týden v srpnu dorazit do školky a zeptat se na místo pro ní a vedoucí mi sdělil, že pro ní možná má volné místo a potom později moje máma se dozvěděla ve školce, kam by měla od září chodit, tak se možná jedno volné místo uvolnilo, tak uvidíme v srpnu jak to bude. Doufám,že to opravdu zůstane.~d~~d~

Minulý měsíc Angelička měla se školkou dopravní hřiště a moc se jí bavilo, poprvé jela na koloběžce a jí to šlo líp než na kole fakt ~R^ Podruhé při dopravním hřišti chtěla opět na koloběžce, na kole spíš nechtěla ~a~~a~ A tak jsem si jí pořídíla koloběžku ~t~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
16.6.2009 22:36:52
Čau holky,

téda jedna lepší fotka než druhá. Vikinka je teda jak nějaká mořská panna, fakt super:)

A Daneček teda skáče jak profesionál.

Kluky od Martinky bych taky poznala:)
KamiŠ+2 48179
16.6.2009 21:58:54
NO říkala jsem si, kdo tu je asi sportovec ~R^ DObrý ~R^
Michelinka+Daneček 2.2. 30679
16.6.2009 21:46:39
Ahoj holky a především zdravím Kamilu!Moc díky za hádání~;)
Trefilas to~R^
Jsme to my.

[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 2216  [Dalších 1496 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.