Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
21.6.2009 9:17:38
Ahoj!!
Romčo neboj, já zapnu pc i o půlnoci, pokud mi přijde sms od Míši ![]() Sraz- jsem pro POkud budeme v Praze, dorazíme určitě. |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
18.6.2009 11:32:02
![]() ahojky holky tak co Míša s Tobýkem už rodí???? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.6.2009 11:08:31
jinak moc krásný fotečky - dětičky rostou jako z vody.
i ty druhorozené .... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.6.2009 11:07:09
co nějaký srazík na hřišti ????
ted přes léto - docela pěkná je teď nové Centrum Gutovka - http://www.gutovka.cz/ |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.6.2009 11:03:56
ahoj holky .... jen prolítávám. a nakukuji co Míša a co jinak nového.
Terinka měla ve školce moc krásnou besídku. Bylo to dojemný. Je to neuvěřitelný jak ty naši ledňáčci vyrostli. ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
17.6.2009 16:40:28
my byli na pichani kanalku . Jen po 15 minutach tvrdeho snazeni nam pan dr rekl, ze to nejde. malej se mu porad hybal, neslo mu ti pichnout, proste halo. dal nam kapky a za 14 dni kontrola. to mam dneska fakt radost a den, jelaj sme pak k nasim a odjizdim od nich stim, ze musim pro MAtyho a u nasich baraku chci odbocit a malem me trefilo auto, co asi nevidelo muj blinkr a predjelo me. fakt stesti, ze jsem se koukla do zrzactka, jinak bych byla trefena na moji stranu
![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
16.6.2009 22:37:48
Zdravím holky!
Koukám, už délší dobu tu nikdo nepíše asi všem došly zprávy ![]() No jinak fotečky 2 brášků od Martiny jsou skoro nerozeznání a je sranda, že má stejné oblečky jak měl u Matyáše. To je fajn, že jsi oblečky po Matty schoval ![]() Super fotka ![]() A fotku od Michelinky taky hezky, teda Daneček je šikula, že už tak brzo sportuje ![]() ![]() Jinak jsem v práci zatím spokojená, kolektivy super Angy ve školce s jídlem už začala zvykat, už čím dál jí skoro všecko, jen odmítá sladký oběď. Ale pořád zlobí, párkrát neposlouchá na učitelku ![]() ![]() Jo a náš vedoucí v práci se setkal s dlouhodobou zákazníci (ředitelku mateřské školy poblíž od potraviny)a mluvil s ním, řekl o nás o nepřijetí Angy do mš a potom za 14dní vedoucí mi řekl, že ředitelka volala do ředitelky mš kde jsem jí přihlásila k zápisu, tak že mám přijít poslední týden v srpnu dorazit do školky a zeptat se na místo pro ní a vedoucí mi sdělil, že pro ní možná má volné místo a potom později moje máma se dozvěděla ve školce, kam by měla od září chodit, tak se možná jedno volné místo uvolnilo, tak uvidíme v srpnu jak to bude. Doufám,že to opravdu zůstane. ![]() ![]() Minulý měsíc Angelička měla se školkou dopravní hřiště a moc se jí bavilo, poprvé jela na koloběžce a jí to šlo líp než na kole fakt Podruhé při dopravním hřišti chtěla opět na koloběžce, na kole spíš nechtěla ![]() A tak jsem si jí pořídíla koloběžku ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
16.6.2009 22:36:52
Čau holky,
téda jedna lepší fotka než druhá. Vikinka je teda jak nějaká mořská panna, fakt super:) A Daneček teda skáče jak profesionál. Kluky od Martinky bych taky poznala:) |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
16.6.2009 21:58:54
NO říkala jsem si, kdo tu je asi sportovec
DObrý ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
16.6.2009 21:46:39
Ahoj holky a především zdravím Kamilu!Moc díky za hádání
![]() Trefilas to ![]() Jsme to my. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.