Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
2.5.2009 17:08:21
Ahoj...
Broňo, moc držím palce!!! ALčo, hezký maskování ![]() tatínkovi i tetě držím palce, to je fajn, že to vypadá s oběma dobře... Marti, pokud Ti malej přibírá dobře, tak určitě nemáš málo mlíčka.. Spíš ho trápí bolení, oni se pak snaží pořád přisávat- řeší přisáváním hlad i bolesti... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.5.2009 13:10:30
moc držím palečky.
|
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.5.2009 11:08:23
tak krasne fotky ze ZOO, to jste se meli. Taky bych nekam vyrazila,ale jeste je brzo a stim kriklounem to asi jen tak nepůjde. vypada to, ze mam malo mlicka, nepomahaji ani homeo, ani caje kojo, ani nahrivat . tak uvidime co a jak. pribira na vaze asi ano a pekne, jen kojim co hodka porad a vic jak hodku nevydrzi. nekdy pres obed ano v kocarku 2 hodky. tak nevim nevim. no uvidime co v utery v poradne.
Broni to je mi moc moc lito, ale uvidis, bude to fajn. a kde jsi byla v nemocnici??? jinak v pondeli mame mesic, toto leti a za chvilku tu bude dlasi mimi od Misi a pak Broni od Tebe ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.5.2009 6:37:22
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.5.2009 6:34:25
Ahoj Umli. V ZOO jsme byli v pátek.
Rozhodly jsme se na poslední chvíli. Psala jsem Ti smsku zda nechceš jít s námi. Nepřišla? Psala jsem na mobil,který máš v lednáčkách v kontaktech. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
1.5.2009 23:05:10
Ahoj holky,
krásné jarní fotky, úplně z nich sálá pohoda. Marti, ještě jednou gratuluji ke Kryštůfkovi, snad ho ty neštovice obejdou. Vidím hodně nemocí, fuj, bohužel ani nám se nevyhnuly ![]() Moje mamka je po operaci žlučníku. No a já jsme se dnes vrátila po 18 dnech z nemocnice. Měla jsem tvrdnutí břicha a špatný nález na čípku. Takže kapačky magnezka, pak nějaké 24-hodinové silnější, no nakonec mě stejně v narkoze zašili.... ![]() Dnes jsem si vyprosila odjezd domů, ale mám takový špatný pocit, že se tam zase vrátím...bohužel jsem teprve 27.týden. Pořád tady manželovi řvu, že to špatně dopadne, ten už mě má plné zuby. Jsem tak šťastná, že jsem doma u Danečka, ale zároveň se hrozně bojím a do nemocnice se v pondělí asi vrátím, bolí mě nějak třísla... Tož takové zprávy od mě, ale nenechte si kazit náladu a užívejte nádherného jara ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
1.5.2009 22:11:54
Čau holky,
a kde je Betynka? Kdy jste holky byli v ZOO? My jsme si dnes udělali hezký výlet v Praze - na Hrad, pak dolů a zase nahoru na Petřín. Vojta pěkně šlapal. Pak si při čůrání trochu omočil kalhoty, tak jsme mu je svlíkli a hrozně se styděl jít jen ve slipech, chtěl se schovávat do křoví, aby na něj lidi nekoukali A ještě jsme si dávali svíčkovou a Vojtovi tak chutnala, až mu kapaly sliny , takže dneska jsme se fakt nasmáli. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
1.5.2009 21:06:23
Verunka, Terinka, Vikinka, Vládík a Tadeášek
![]() ![]() ![]() ![]() A mooooc jim to sluší ![]() ![]() My dnes vyrazili na prvomájový průvod a byli jsme na slavnostech, bylo to fayn ![]() ![]() Filípek nás pak olíbal pod třešní, ale už byla odkvetlá, tak snad to neva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
1.5.2009 17:25:02
![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
30.4.2009 15:28:57
Martí, super, že máte po neštovicích
![]() ![]() U nás je taky nádherně, tak čekám, až se Filoušek probudí ![]() ![]() Alčí, krásné fotečky! ![]() ![]() Tyto dvě činnosti také děláme velmi často ![]() ![]() Je dobře, že se Terince ve školce líbí ![]() ![]() My jsme se také byli přihlásit, tak uvidíme jak to dopadne ![]() ![]() A super zprávičky s tatínkem a tetou Moc držím palečky! Koště už mám připravené, vyleštěné... jen čeká na start Tak kdy holky vyrážíme??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.