Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.4.2009 11:33:40
Krásný den.
Martinko to je super,že máte po neštovičkách. Ostatním přejeme brzké uzdravení. u nás vše v pohodě,Terinka ve školce spokojená. Po ránu tam letí jak splašená jak se těší. Tak doufám,že jí to vydrží. a že přes prázdniny nezapomene ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
30.4.2009 9:21:19
mynestovice zdarne za sebou, Matys se na obliceji skrabal, tak bude mit jizvu asi.
jinak u nas slunecno, krasne. huraaa. krasne carodejnice prejem |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
29.4.2009 11:22:06
Ahojky holky,
koukám nikde nikdo ![]() ![]() Kamčo, super, že nemusí jít Kubíček na trhání ![]() ![]() Dančo, tak jak jste na tom s neštovicema? Koukám, že tady jdou po vlnách, co?! ![]() ![]() Péťo a vy jste nic nechytly? ![]() Lendulko a co Beátka?? Ještě chrchlá? ![]() U nás už je to dobré, tak jsme všichni rádi.... byl to krušný týden ![]() Teď jsme byli celé dny venku, bylo fakt nádherně. Tak jsme vytáhli kolečkové brusle, kola a jiné sportovní věci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a dnes je tady zima jak blázen ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.4.2009 19:08:27
tak my porad jeste mame nestovice,ale uz jsou n ustupu, tak doufam, ze se nam brzo ztrati. Maty to zvladl az na par chvilek super, coz mam radost. tak doufam , ze to bude na dlouho v klidu od vsech nemoci.
Jinak pord bojujeme ze spanim a kojenim pres den, jinak Kami moc diky ![]() ![]() ![]() ![]() a dnesak mi nahodou kamoska půjcila satek, tak ho musime hned vyzkouset,at v klidu muzu neco delat.jinak jsme byli v LEdnici, super prochajda a Mty si to moc uzil a na Janohrade a jsem moc rada, ze se nam ten den povedl |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
24.4.2009 19:06:10
Ahoj holky,tak konečně jsme bez neštovice,ale...........
Štěpánek přišel ze školy,že se tam vyskytl pasový opar ,tak doufám,že to nechytne![]() Jinak v okolí řádí spála a příušnice,mě snad klepne ,snad se nám to obloukem vyhne,když už konečně můžeme ven a je tak krásně![]() |
| Daniela,Mišulka a Peťulka | 62509 |
|
|
24.4.2009 18:23:45
všechny vas moc zdravim!!!
koukám co je marodů... a tech krásných nových miminek! my se máme celkem fajn, jen Míša má neštovice...nejdřív měla jen jeden pupínek, druhý den druhý a já si nebyla jistá, ale ted se to rozjelo a je osetá a docela dost protivná jak jí to svědí. tak sem zvědavá kdy to chytne Peťulka tak se mějte krásně a jak píše Umlinka až bude nějaký srazík v týdnu, tak se ráda přidám. |
| Daniela,Mišulka a Peťulka | 62509 |
|
|
24.4.2009 18:20:03
![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
24.4.2009 7:22:08
Ahoj!!
Přeju Vojtíškům opožděne všechno nejlepší ![]() ALčo, tak to je fajn, že je tatínek z nejhoršího venku ![]() Lendulko, Kuba byl taky pořád nemocný, nebo spíš celou zimu pokašlával a posmrkával, tak nás doktorka poslala na krev a na ORL. Šli jsme tam ve stejný den, na orl řekli, vyndat mandli, hned napsal žádanku do MOtola!! Přitom tam i viděl alergickou sliznici a v pondělí se z krve ukázalo, že má všechno v pořádku, ale že je alergik, což jsem si i myslela, podle toho, jak měl ty kašle a rýmy jakoby v záchvatech. Tak jsme včera šli ještě na ORL k bývalému primáři.. A ten řekl, že nemá mandli ani zvětšenou, a že je zbytečné trápení ji teď trhat, když vytržená takhle brzy znovu narosteto a nejspíš ani ničemu nepomůže. Včera jsem se dívala na diskusi, byla v novvě založených tady vedle, tak na to mrkni. Dřív se mandel trhli automaticky, jak byly děti nemocné, ale teď už se ví, že mají svůj význam. Jo a první, na co se mě dva doktoři ptali, když jsme jim řekla, že by měl jít na vytržení mandle bylo, jestli chrápe a spí s otevřenou pusou.. Míšo, pěknej malej pupíček ![]() Martino, vydrž, ty spurty dokážou potrápit, ale ono se to srovná... |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
23.4.2009 22:36:13
Alčí, děkuju
![]() ![]() Je dobře, že je tatínek na normálním pokoji a myslím, že by bylo jedno i kdyby měl na povlečení krtečky ![]() ![]() Aspoň se mu bude hezky spinkat ![]() ![]() ![]() ![]() Míšo, krásná fotečka a krásný pupíček ![]() ![]() ![]() Lendi, ještě chci, aby Klárinku prohlédl jiný doktor a potvrdil mi, že je to opravdu nutné.... tak uvidíme ![]() Ach jo, chudinka Betinka.... držte se holky ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.