| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 2216  [Dalších 1366 >>]
Alč@ 29602
30.4.2009 11:37:09
jinak u nás taky vše nějak ok. Až na pár nudliček jsem zdravý.
Jsme pořád v luftě - užíváme sluníčka dokud bylo.

...

teta už je po operaci - je tady v Motole.
Ted jí čeká chemoterapie. Ale,prognozy jsou velmi dobré.

Tatínek je taky zatím ok.
toho čeká operace v pondělí. Pokud bude vše ok mohli by ho ke konci příštího týdne pustit domů.
Alč@ 29602
30.4.2009 11:33:40
Krásný den.

Martinko to je super,že máte po neštovičkách.
Ostatním přejeme brzké uzdravení.

u nás vše v pohodě,Terinka ve školce spokojená. Po ránu tam letí jak splašená jak se těší. Tak doufám,že jí to vydrží.
a že přes prázdniny nezapomene ~t~~t~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
30.4.2009 9:21:19
mynestovice zdarne za sebou, Matys se na obliceji skrabal, tak bude mit jizvu asi.

jinak u nas slunecno, krasne. huraaa.

krasne carodejnice prejem
mikinka77+K+K+Filípek 28268
29.4.2009 11:22:06
Ahojky holky,
koukám nikde nikdo ~l~~t~

Kamčo, super, že nemusí jít Kubíček na trhání ~R^~s~

Dančo, tak jak jste na tom s neštovicema?
Koukám, že tady jdou po vlnách, co?! ~a~~:(

Péťo a vy jste nic nechytly? ~g~

Lendulko a co Beátka?? Ještě chrchlá? ~s~

U nás už je to dobré, tak jsme všichni rádi.... byl to krušný týden ~Rv
Teď jsme byli celé dny venku, bylo fakt nádherně. Tak jsme vytáhli kolečkové brusle, kola a jiné sportovní věci ~t~~t~~t~~t~~R^

No a dnes je tady zima jak blázen ~a~~l~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
25.4.2009 19:08:27
tak my porad jeste mame nestovice,ale uz jsou n ustupu, tak doufam, ze se nam brzo ztrati. Maty to zvladl az na par chvilek super, coz mam radost. tak doufam , ze to bude na dlouho v klidu od vsech nemoci.

Jinak pord bojujeme ze spanim a kojenim pres den, jinak Kami moc diky ~x~~x~~x~~x~~x~ a dnesak mi nahodou kamoska půjcila satek, tak ho musime hned vyzkouset,at v klidu muzu neco delat.

jinak jsme byli v LEdnici, super prochajda a Mty si to moc uzil a na Janohrade a jsem moc rada, ze se nam ten den povedl
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
24.4.2009 19:06:10
Ahoj holky,tak konečně jsme bez neštovice,ale...........
Štěpánek přišel ze školy,že se tam vyskytl pasový opar~o~,tak doufám,že to nechytne~o~
Jinak v okolí řádí spála a příušnice,mě snad klepne~q~,snad se nám to obloukem vyhne,když už konečně můžeme ven a je tak krásně~t~
Daniela,Mišulka a Peťulka 62509
24.4.2009 18:23:45
všechny vas moc zdravim!!!

koukám co je marodů...

a tech krásných nových miminek!

my se máme celkem fajn, jen Míša má neštovice...nejdřív měla jen jeden pupínek, druhý den druhý a já si nebyla jistá, ale ted se to rozjelo a je osetá a docela dost protivná jak jí to svědí. tak sem zvědavá kdy to chytne Peťulka

tak se mějte krásně a jak píše Umlinka až bude nějaký srazík v týdnu, tak se ráda přidám.
KamiŠ+2 48179
24.4.2009 7:22:08
Ahoj!!

Přeju Vojtíškům opožděne všechno nejlepší ~x~

ALčo, tak to je fajn, že je tatínek z nejhoršího venku ~R^

Lendulko, Kuba byl taky pořád nemocný, nebo spíš celou zimu pokašlával a posmrkával, tak nás doktorka poslala na krev a na ORL. Šli jsme tam ve stejný den, na orl řekli, vyndat mandli, hned napsal žádanku do MOtola!! Přitom tam i viděl alergickou sliznici a v pondělí se z krve ukázalo, že má všechno v pořádku, ale že je alergik, což jsem si i myslela, podle toho, jak měl ty kašle a rýmy jakoby v záchvatech. Tak jsme včera šli ještě na ORL k bývalému primáři.. A ten řekl, že nemá mandli ani zvětšenou, a že je zbytečné trápení ji teď trhat, když vytržená takhle brzy znovu narosteto a nejspíš ani ničemu nepomůže. Včera jsem se dívala na diskusi, byla v novvě založených tady vedle, tak na to mrkni. Dřív se mandel trhli automaticky, jak byly děti nemocné, ale teď už se ví, že mají svůj význam. Jo a první, na co se mě dva doktoři ptali, když jsme jim řekla, že by měl jít na vytržení mandle bylo, jestli chrápe a spí s otevřenou pusou..

Míšo, pěknej malej pupíček ~:-D

Martino, vydrž, ty spurty dokážou potrápit, ale ono se to srovná...

mikinka77+K+K+Filípek 28268
23.4.2009 22:36:13
Alčí, děkuju ~f~~;)
Je dobře, že je tatínek na normálním pokoji a myslím, že by bylo jedno i kdyby měl na povlečení krtečky ~t~
~t~~t~ Aspoň se mu bude hezky spinkat ~z~~t~~t~~R^

Míšo, krásná fotečka a krásný pupíček ~R^~p~~m~

Lendi, ještě chci, aby Klárinku prohlédl jiný doktor a potvrdil mi, že je to opravdu nutné.... tak uvidíme ~;)
Ach jo, chudinka Betinka.... držte se holky ~m~~s~~n~
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 2216  [Dalších 1366 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.