Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
23.4.2009 15:34:22
Lendulko, tak to je mi moc líto
![]() ![]() ![]() ![]() Věřím, že z toho musíš být hotová ![]() ![]() Tak moc držím palečky, aby se to uklidnilo! ![]() ![]() ![]() Klárinku čeká asi také trhání nosní mandle ![]() ![]() ![]() Filípek už je dnes lepší, nabral trošku sílu, tak už tady zkoušel nové inline brusličky ![]() ![]() ![]() ![]() Zatím to není úplně ono, ale to vypilujeme ![]() ![]() ![]() Holky ještě prohání záchod, tak snad bude taky brzy dobře ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
23.4.2009 15:30:46
no je nic moc. Malej se krouti, place, davam kapky a zacnu davat ty probiokapky. jinak mlicko nevim nevim,ale dneska jsem mu pichla uz i nutros a ted chrni v kocarku jak nevinatko. tak uvidime, chci vecer odsat a zjistit stav a snad se to jeste rozjede. ale co půl hodka, hodina na prsu, tak me z toho boly bradavky jak neco.
![]() ![]() ![]() a Betinky je mi lito, chudatko male ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
23.4.2009 12:27:29
no ahojky holky jak je:o))))) co tu nového??
![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
23.4.2009 11:37:22
ahojky
Nakukuju , nestíhám No Mikinko ty taky ještě žiješ ???????? ![]() ![]() ![]() ![]() Betinka má laringitydní záchvaty , ńebo jak se to jmenuje Takže se nám v noci nemúže nadechnout a lape po dechu , je to děsný sípe a nemúže dýchat . Dr. ríkala že kdyby to bylo takhle často tak by "možná" pomohlo vytrhnout mandle , ale jenom možná a pak rovnou řekla že stejně se nám asi nepodaří v tomhle věku najít Dr. kterej by to takovýmu prckovi chtěl udělat ![]() ![]() Marti tak jak je ??? ty neštovice teď ňák řáději ![]() ![]() |
|
|
22.4.2009 18:23:46
Tady je Filípek, aby jste na něj nezapomněly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.4.2009 18:11:37
Ahoj holky
![]() Tak jsem vás v rychlosti přečetla... Umlí, vím přesně o čem mluvíš.... Já měla tyhle záněty hrozně často, u Filípka tedy míň než u Kájinky, u které mi stačilo víc pít a už jsem ležela v horečkách a s betonovým prsem ![]() ![]() Takže držím palečky, ať je to brzy v pohodě ![]() ![]() Martinko, to je mi moc líto s těma neštovicema ![]() ![]() Zrovna v tuhle dobu se to nehodí, viď ![]() Držím palečky, aby byl Matyášek brzy bez pupínků a Kryštůfek aby je nedostal ![]() ![]() ![]() A dnes spinkal miláček tedy opravdu nádherně ![]() ![]() ![]() Alči, tedy to jsou zprávy ![]() Moc držím palečky!!!! ![]() ![]() Drž se, není to jednoduchý viď Vím o čem mluvím.... my teď čekáme až maminka nastoupí na transplantaci a poslední nejsilnější chemo ![]() ![]() Lendulko, jaký měla Betinka záchvat??? Kašle??? ![]() Ach jo, ať je brzy dobře! ![]() ![]() Fotečky Kubíčka, Elinky, Matáška, Kryštůfka, Angeličky a srazíkové s cácorkama a Vikinkou jsou nádhernééééééé!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My byli už také u zápisu do školky. Tak uvidíme ![]() Já jsem to pak doma obrečela, jak to hrozně uteklo a už je vedeme do školky, ty drobečky naše ![]() ![]() ![]() Jinak u nás je marodno ![]() ![]() ![]() Začal Filípek se střevní chřipkou, pak Kájinka, dnes už i Klárinka a mě je tedy taky šoufl, ale zatím držím.... a zrovna jsem si říkala, jak jsme krásně prošli podzimem, zimou bez chřipek.... hmmm, tak tady to máme ![]() ![]() Filípek je chudinka bledulka, slaboučký, snad i něco pohubnul, není ve své kůži ![]() ![]() ![]() On je hrozný jedlík a jak nejedl pořádně 4 dny, tak je to znát ![]() U zubaře jsme byli minulý týden, Filípek se moc těšil, že se zase sveze na křesle a dokonce chtěl, aby mu zubařka vrtala ![]() ![]() ![]() ![]() Krásně spolupracoval, ale vrtání se nedočkal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
22.4.2009 9:32:03
![]() ![]() tak to prosim potom vyfot, jak se Tobik koupe v tom prebalovaku ![]() ![]() ![]() jinak Maty uz ma stroupky, hoji se mu to, tak snad to bude ok. Ma sice tendence skrabat,ale zatim to zvlada. tak snad to bude ok. Jo jo mam fakt tezke sestinedeli i s Krystofem, pac je to nejedlik, ma porad hlad, protoze si potvurka nevytahne co by mel. zacnu mu odsavat,at si nejak zvysim laktaci, chtela bych kojit ,ale timto zpusobem bych asi o mlicko dosla. dneska v noci ale spal kouzelne, od 10 do půl 4, pak od půl 5 do půl 8. sice tam byli prestavky,ale vyspana jsem do ruzova skoro. ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
22.4.2009 8:24:42
Holky vy mě strašíte, my tentokrát koupili vaničku v přebalováku, tak jestli se tam bude chtít Tobík taky rvát, jsem zvědavá, jak to dopadne
![]() .Umli, super, že se ti to zlepšilo ![]() , jak to u kojení bolí, je to mazec.. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
22.4.2009 6:52:49
Dančo - chodím dovnitř vždy s holkama.
|
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
21.4.2009 22:17:32
Umli, tak to je super, že už je lépe! Tak ať to vydrží!
Marti, moc hezké fotečky, strašně se mi líbí kombinace Kryštůfkových jmen a příjmení, fakt jste vybrali skvěle. A malý je moc podobný Matymu. A fotka Matyho ve vaničce je skvělá, TObík se taky koupal ve vaničce, máme úplně stejnou ![]() Alčo, super, že tatínkovi je líp!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.