Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
21.4.2009 22:09:24
Čau holky,
tak prso už se zlepšuje, hurá. Martinko, to máš teda náročné šestinedělí. Ještě, že to Maty tak dobře zvládá. Petro, už je po depce. Je to většinou jen jednodenní ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
21.4.2009 21:38:30
Ahoj holky,
velmi vzácně jsem nakoukla a zalistovala několik stránek, jsem na vás moc zvědavá, diskusi nestíhám a nebýt setkání (třeba na Palmovce nebo na Carmen), tak nemám šanci. Marti - máte krásné miminko! Kryštůfkovi ať se daří, pěkně roste a je zdravý! Matyášek si mezitím odstoná neštovice a snad má průběh dobrý. Jinak ke koupání v malé vaničce - u nás je podobná situace třeba při čištění zubů, Maťovi je čistíme a Kuba si tento měsíc usmyslel, že mu je máme čistit taky, prostě se chvílema chová jak přerostlé mimino. Umli - chápu, že máš malou depku s tím, jak jsi na děti sama, ale to může potkat kohokoli, ta nálada za čas přejde a nebudeš už na to takhle koukat. Někdy to může být stereotypní, dělat stejné věci, rituály atp., ale v práci můžeš mít taky takové pocity, takže vydrž a brzy bude líp, držím palce Alčo - koukám, kolik špatných zpráv se u vás v rodině nakupilo. Držím palce, ať se tatínek i teta uzdraví Dando a Kamilo, máte krásné veselé fotky! Úplně z nich září radost a pohoda! Moc vás pozdravuji, užívejte krásné jaro a třeba na sebe někde narazíme ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.4.2009 21:36:00
Martino moc hezké fotečky a hezký spící sourozenecký pár
![]() ![]() Alčo, tak alespon dobrá zpráva, že už tvůj tatínek je mimo ohrožení života Tak ať jde dál ![]() Alčo, když chodíte s holkama na zubní prohlídku, tak zubařka tě taky vezme na prohlídku nebo vyšetření je jenom pro děti??? Já jsem zapomněla informovat tam ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.4.2009 14:58:26
Míšo - no Terinka a Vikinka se nechaly fotit díky Verče.
že jako velká holka šla s nimi - tak měly pocit bezpečí. ![]() A jinak to bylo moc fain - nasmála jsem se taky - je trhlý. A hrozně mě fascinuje co dokáže vyrobit z těch lepenek. ![]() nechápu.já bych je leda tak zmuchlala. ... Zubní dům na 10 - je super. Chodíme tam. Obě holky. ted nás akorát čeká preventivka po půl roce. Jsou tam moc milý a pohodový doktoři. ... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.4.2009 14:55:44
Ahoj holky.
Děkuji za držení palečků. Tatínek je stále v nemocnici - pořád na JIPu. Ale,je snad už mimo ohrození života. Nakonec to byl prý jícen z čeho krvácel. Nějaká warixia nebo tak. Moc z toho moudrý nejsme. Ty informace jsou dost strohé. Navíc je na tom JIPu dá být jen chvilinku. Ale,tatínek je už veselý,už má i chuť k jídlu,i když zatím jíst nesmí - takže vypadá mnohem lépe. ... Martinko - nádherný fotečky. teda tak ještě neštovice - no fíha. Tak moc držím palečky at to ustojíte. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
21.4.2009 12:03:38
Ahojky
marti krásný fotečky , neštovice teda nezávidím . manžel je přitáhl domu asi před dvěma lety a taky jsme to nechytli , ani jeden A koukám že maty se taky koupe v malý vaničce ![]() ![]() ![]() Tedík se taky musel koupat v malý ![]() ![]() Jinak mi zase byli u Dr. ![]() ![]() Betinka měla v noci zase záchvat ![]() ![]() ![]() a tedík zase chrchlá už mě z toho vážně klepne . Kor ty záchvaty jsou děsný , ale tentokrát jsme aspoň věděli o co jde a co máme dělat ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
21.4.2009 11:36:26
![]() ![]() ![]() a nase mimi se musi koupat taky ve vanicce ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.4.2009 11:32:05
Tak už jsme doma ze zubního vyšetření, Angy to zvládla na
Hezky se zubařkou spolupracovala. Vše má v pořádku. Za 3 měsíce opět na kontrolu. Zubařky nám byly sympatické a hodné ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
21.4.2009 11:30:48
TAK UVIDIME,ALE BYLO MI RECENO, ZE KOJENE DITE BY TO CHYTIT NEMELO, TAK SNAD TO BUDE I U NAS. MATY UZ MA VSE VYHAZANE, STROUPKY KRASNE ZASCHLE, TAK JEN JESTE AT ZMIZI A JE TO SUPER. DOMA BUDE DO KONCE MESICE A PAK PŮJDE DO SKOLKY, POKUD BUDE VSE OK.
JINAKJE TO FAKT MAZEC,SESTINEDELI, TADY TEN MALEJ URVANEK, HUCI, MALO PAPA,PAK MA HLAD ATD. TAK DNES JDEM DO PORADNY,TAK UVIDIM, CO MI REKNE. JINAK MATY MA TAKY ZOUBKY OK, ROSTE MU POSLEDNI 5, TAK SUPER A U PANI ZUBARKY JE MOC SIKOVNY, SEDNE SI NA KRESLO, OTEVRE PUSU A PANI ZUBARKA MUZEI SAHNOUT NA ZOUBKY ![]() ![]() ![]() A TEHULINKY, HODTE FOTAAAAA. MISI ZASE POSLU URCOOOOO |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
21.4.2009 11:23:44
Ahojky,
Alčo, jak to vypadá s tatínkem? Už ho pustili z Jipky? Petr mi pak pozdravy vyřídil, děkuju. Tobík byl nadšený, jen s Michalem se vyfotit nechtěl, pořád na něj prý čekal a když přišlo na věc, tak utekl .Dando, se zubařem držím palce, Tobík už byl 3krát se mnou, ale máme hodnou zubařku, chodí mu koukat na zoubky do čekárny, aby nemusel na křeslo. A ten zubní dům na Praze 10 je prý moc fajn, že to s dětmi umí .Marti držím palce, aby jste přečkali neštovice v klidu, je to super, šestinedělí, miminko a neštovice, vid? Jak Kryštůfek prospívá? Až budeš mít chvilku, pošli nějaké fotky. Pavlí ten zánět nic moc,viď? Tvaroh prý pomáhá, ale kdyby to trvalo dlouho, skoč si k doktorovi, někdy to je na antibiotika . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.