Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.4.2009 8:30:10
Alčo, tak to je mi líto tvýho tatínka a tety. Držím palcem, ať teta boj s tou nemoci vyhraje.
Dneska jdeme k zubaři poprvé, jsem zvědavá jak to zvládne Angy Jdeme do toho znamého nového domu zubního péče o dítě a rodinu v Praze 10. Martino, držím palcem, aby od Maty Krystůfka nenakazil. Jako malé mimčo by na 80% nemusí chytit. Když Angelice bylo myslím rok a půl a byli jsme u dr.a v čekárně malý pacient měl neštovice a bála jsem se, že by mohla od něj chytit, ale nakonec nechytla. Říká někdo že cca do dvou let málokdy chytí něštovice. |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
20.4.2009 21:46:05
Ahoj holky!
Umli, tak to teda nezávidím, to musí být docela mazec! Musím to zaťukat, tyhle problémy se mi zatím vyhýbají, tak snad to tak i zůstane. Ani nevím, co bych ti poradila, jenom držím palce, ať je to brzy dobré!!! Alčo, to mě moc mrzí, že máte takové problémy v rodině, tak ať to všechno dopadne dobře! Martinko, no tak to je smůla obrovská :( Budu ti moc držet palce, ať to Kryštůfek nechytne, bobeček malinkatý... To je fakt jak naschvál :( |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
20.4.2009 21:24:43
Ahoj holky,
ty děti rostou a ty mimča úplně nejvíc. Alčo, to je mi líto. Holky, já mám buď zánět prsu a nebo ucpanej mlékovod. V noci teplota a zimnice a celý den to pěkně bolí, tak tvarohuju, au au. Jsem z toho celá nějaká zmlácená. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
20.4.2009 20:48:12
už aby byl zase někdo těhotnej,
jinak se tu koukám nic neděje ![]() co je s váma všema ????? to všichni kecáte někde jinde ????? ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.4.2009 18:29:20
Ahoj Míšo.
Jj. Tobíka jsme viděli i Tvého manžela. Zdravili jsme se. Seděli vedle nás. Posílali jsme i pozdravy. .. Míšo tatínka v noci odvezla záchranka. A hned ho operovali. Praskli mu vředy. Je na JIPu. a zatím nic moc ![]() a teta je po operaci dělohy. Rakovina. Čeká jí chemoterapie. prostě jedna horší zpráva než druhá. .. musím říct,že nemít ty lístky a holky se tak netěšit,tak nevím |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
18.4.2009 18:21:10
Ahojky všem,
krásný fotky, i Kubík s Elinkou, i Angelička . Dando, jak to dopadlo s jídlem ve školce, už to je lepší??Alčo, se se vám dneska stalo?? A neviděly jste na Michalovi Petra s Tobíkem? Taky tam byli, prý to bylo super . |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.4.2009 18:11:09
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.4.2009 17:49:52
Katuško - teda to snad ani není možný jak to utíká.
Tak Klárka se už staví. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.4.2009 17:49:00
Martinko - teda to je mi líto,že si Maty donesl neštovice.
Ach jo. Moc držím palečky ať to zvládnete. .. Kamčo krásný fotečky. Kubíkovi to na lyžích sluší. A sourozenecká fotečka je nádherná. Ještě juknu do alba .. Dančo - krásné fotečky s Angeličkou. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
18.4.2009 11:40:47
Ahoj
Marti, to je mi líto, fakt v blbou dobu, co.. ![]() Tady je pár fotek od nás, další jsou v albu... ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.