| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
Re: fotečky1.10.2008 10:11:48
Ahoj,
Lendul, ten dort je dokonalý. Myslím, že až děti odrostou máš o práci postaráno:) Holky, švagrové odtekla voda a už jedou do porodnice, já jsem tak napnutá! Stříhání asi na chvilku odložíme, teď je moc zaseklej a pak to zkusíme dle vašich rad. Díky. A spinkání po obědě se nám v pondělí zase po delší době podařilo. Včera u tchýně taky nakonec chrněl, ale prej nechtěl. Michi, domlouvat se s ním zkouším, aby aspoň odpočíval. I tam spolu ležíme, čteme a pak jdu. No ale bohužel za 5 min. ho tu mám, že tam bejt nechce. A už se zase furt prdelí kolem mě. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
Re: fotečky1.10.2008 10:01:38
Minulý týden jsme byli na malou vycházku po nábřeží Vltavě...
![]() ![]() Na chalupě, kde přišla kočka a Angie s ním si hrála i opičila od ní... Angie s kočkou papají ![]() ![]() na kočce jako by sedla na koník ![]() ![]() V pátek na 80% dorazíme na srazík Doufám, že se sejdou víc dětí.![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
Dobré ráno!1.10.2008 8:39:36
Jituš, no tak to jsme na tom s tím spaním podobně jako váš Vojta.
Daníka taky budí noční děsy a doktorka říkala, že jak má přes den hodně zážitků, tak se mu to v noci v hlavičce všechno plete dohromady a proto tak špatně spí a že se to časem srovná. Kamarádky holčička to měla asi do 4,5 let a pak najednou jako když utne je to ok. Ale teda ta v noci tak křičela ze spaní, že byla úplně zpocená a ráno si nic nepamatovala. Vůbec nepadá v úvahu, že bychom dali Daníka dolů do pokojíčku, to bych tam jedině musela spát s ním, jinak bych celou noc nedělala nic jinýho, než lítala dolů. Právě Daník spí ještě v postýlce, protože z postele i přes zábrany několikrát za noc padá na zem. On je teda schopnej vypadnout i s postýlky, jak tam má vyndaný ty 2 šprušle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenďulko, ty tvoje dorty, to je dokonalý!!! Jak to prosím tě stíháš? A na srazík dorazíme, teda pokud počasí dovolí! ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: jo30.9.2008 21:52:53
JíTo a co by sis přála ????
já mám na pátek koně a na sobotu gramec a ještě něco pro kadeřnici ![]() ![]() mě šlehne a to si mi dva dorty naštěstí přesunuly na příští týden - uffff tak kdo všechno dorazí ???? na koho se múžem těšit ????????,, |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
jo30.9.2008 19:28:22
a ještě k tomu spaní....
Vojta byl také nespací a akční... pořádně nespal tak do 4 let, přišlo mi že má i nějaké noční můry děsy či co.... musel spát s námi.... do svého pokojíčku se odstěhoval někdy loni... a Viki jak kdy...dnes jsem jí spát nedala, poslední dobou strašně straší a já nic neudělám (večer), včera šla spát okolo půlnoci a vstávaly jsme tedy v 9, což je příjemné...:) takže spaní bude dle situace... ještě jsem zapomněla pochválit lendulce nový dortík.. hned bych si něco dala.... co upečeš na páteční srazík ???, ke kávičce??? ![]() ![]() ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
Re: pěkný večer!!!30.9.2008 19:17:02
Tak jsem vás trošku dočetla:o)))
Řešíte spaní,Natálka chodí spát jednou,dvakrát týdně ale to potom večer ponocuje třeba do 22hodin,tak nic moc a když nespí tak jde spát v 19.30h a vstává 8hodin,někdy musí dřív,když vedu místo manžela Vládíka já do školy ![]() Katko jak píšeš že nezvládáš Daníka-no Vládík jako miminko vstával asi dva roky v 4.30h a energie měl šíleně a vidíš mám ještě Natálku,vše se dá zvládnout![]() .Do školky půjde Natálka asi v únoru,pokud mi vyjde práce na kterou čekám,pokud ne,půjdu do práce až od září...... Lendulko malinká je úžasnáááá:) a dort?????no peckáááá,hele koukej něco udělat s tím talentem.....otevři si cukrárnu:o) ty si to můžeš dovolit,já mít cukrárnu,tak mám sto kilo hned!!!:o) |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
pěkný večer!!!30.9.2008 19:05:13
jak se vede?????????
nebojte fotečky obrázků dodám, ale vůbec nestíhám... teď čekám - jsme v třeboni, a až v 8 máme pracovní večeři :), tak tu ležím v posteli a "odpočívám".... posledních pár týdnů je strašně hektických..... moc nestíhám .... musím pochválit všechny fotečky...hlavně Bereniku s bráškou...jejich kočárek je super..... Tedy Tobík s písmenkama to je machr!!! to u nás se také nic takového nekoná :) my pořád malujeme doudavku (skluzavku) a tak podobně... Babů se špíčkama je holka akorát !!! Umli tak dojed!!! Vojta potřebuje ostříhat tak třeba to spolu dají :)) školu zatím zvládáme v pohodě, všechno je "dobrý" ve čtvrtek máme první třídní schůzku, tak jsem zvědavvá!!! a v pátek se také chystáme a těšíme se !!! |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
Re: ***30.9.2008 18:57:26
Ahojky holky jak se tu máte?
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
Re:dortík30.9.2008 15:49:04
teda Lendulko. ten je nádherný.
Jsi opravdu šikulka. až si splním sen a otevřu si cukrárnu tak Tě zaměstnám. ju. ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
Re: ***30.9.2008 15:29:41
Katuško némam formu , jela jsem od ruky
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.