| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2216  [Dalších 1316 >>]
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
18.4.2009 10:42:27
Tak to je mi Marti líto,snad to nechytne miminko,ale ty pupínky,to je fakt síla,Natálka je už v pořádku,ale děsím se,kolik jí těch pupínků zůstane,měla to hodně hluboké~n~
Tak snad to zvládnete v pořádku a malej bude statečnej a nebude se drbat~2~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
17.4.2009 19:17:44
tak aby nam to nebylo lito, tak Maty chytl ve skolce nestovice. Nakazil se posledni tyden pred mym porodem a ted se mu to vyrazilo. No tak mam velikou radost opravdu to prislo vhod~n~~n~~n~
KamiŠ+2 48179
17.4.2009 11:31:00
Ahoj!!

Jdu popřát Jituš k narozkám, opožděne, včera jsme byli celej den venku. jsem ráda že jsme si pořádně užili sluníčka v posledních dnech, když te´d se ochladilo..

Kuba je ale chudák definitivně alergik, včerejší procházka na Petříně ho dorazila a ráno skoro neměl oči, jak natekl ~Rv

Prohlídla jsem fotky- krásný, taky něco hodím do alba, a´t vidíte, jak ELinka roste :-)
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
17.4.2009 9:56:16
tak uz mame asi nejakej rezim aspon v noci. Malej usina kolem půl 10 az 10, spi do 3 hodin, pak ma dve hodky broukaci a nespaci a potom spi do 7 nebo 8 hodin. dle toho, jak se asi naji. Malej Maty je super braska, zati mse stara o neho krasne, rano se vali v posteli s Krystufkem, tak je to super. jsem moc rada. dneska dokonce mam i vytreno a uvareno, tak jsme super stastna, doufam, ze mi to tak zustane a malej bude tak hodny :-). jen se chce vic nosit na rukach, ale to se zvladne.

jinak jsme vcera byla vyridit si materskou na Krystufka a oni mi ty hajz.. rekli, ze mi nedaji driv materskou atd. nez jim dodame rodny list, tak ted jsme bez penez a kdovi kdy to bude hotove. ach jooooooo. a ve skolce uz po me chteji 400 za MAtynka, prej kdyz uz mame druhe, tak mam materskou na druheho a hotovo.
Katuška & 2 pajtašci 31030
16.4.2009 23:03:02
Hezký večer, holky, zdravím zase po delší době :-)
Manža má tento měsíc každý týden minimálně třídenní služebku, tak jsem furt sama s dětma a nestíhám vůbec nic. Umli, takže tě plně chápu, ale být doma přes týden sama, to už je na bednu, to tě fakt lituju. Drž se, až bude mít Baruška nějaký režim nebo obecně až povyroste, bude líp.
Klárka se teď o víkendu poprvé sama postavila, je to šikulka. Akorát je taková srandovní, přeskakuje vývojová stadia, neotáčí se ze zad na bříško, nechodí po čtyřech, ale plazí se a stojí. Takže počítám, že další stadium bude skok po jedné noze a pak teprve chůze ~j~
Alčo, srazík musel být super! A Dando, Angelička vypadá, že si to hodně užila!

Martinko, Kryštůfek je nádherný!!!! A fakt moc podobný Matymu. Doufám, že se máte moc fajn ,a přeju Kryštůfkovi do života hodně lásky, zdravíčka, štěstí a vůbec spokojenosti! ~p~ ~x~
Danda*Angelička(01/06) 38176
16.4.2009 19:15:35
Ahojky!!

Dneska jsem byla odevzdat přihlášku zápis do školky a ředitelka mš nám řekla, že počítá s Angelikou k nástupu od září, ale zjistiím přesně až 30.4.jestli opravdu jí vzali.~d~
16.4.2009 19:15:34
Ahojky!!

Dneska jsem byla odevzdat přihlášku zápis do školky a ředitelka mš nám řekla, že počítá s Angelikou k nástupu od září, ale zjistiím přesně až 30.4.jestli opravdu jí vzali.~d~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
16.4.2009 11:22:29
Čauves holky,

moc hezký foto. Prosím, pokud byste plánovali nějaký další venkovní srazík v týdnu, dejte vědět, rádi se připojíme.

Vojtíka dnes nechávám po dlouhé době ve školce spinkat, tak jsem zvědavá, jak to zvládne. Doma mi spát nechce,musela bych tam s ním ležet, ale to jaksi nejde a hlavně se tam dostane nejdřív v jednu a pak chrní třeba dvě h, což nechci, když je tak krásně a i kvůli Barun, která zase ráda spí odpo venku. Když ale nespí tak za několik dní se mu to nakumuluje a pak je hotovej. Předevčírem usnul už v půl sedmé večer, včera ve čtvr na osm. A ráno vstává před šestou, dnes v půl. Takže takhle už to dál nejde. Musí spát aspoň občas v tý školce. Včera to ořval, ale dneska ráno byl v pohodě, tak uvidíme.

Roman už je druhý týden v čudu, byl jen na víkend a velikonoce, už mám docela krizovky s těma dětma. Včera už mi bylo fakt večer do breku a přemýšlela jsem, jestli není lepší pracovat. Ani nějak nezloběj, ale na mě padá nějaká mateřská depka. Snad bude zase líp. Samozřejmě je miluju a chci s nima být. Tak jsem se tu vylila, ~;((
15.4.2009 20:56:21
Tak taky tu pokládám fotečky....

My jsme byli na pouti a Angy byla z poutové atrakce nadšená a ani se jí nechtělo odejít z Vyštaviště a chtěla zůstat déle a dokola ~t~~t~ Angy si užila za všechny dětské atrakce zadarmo díky mne ~;) Ty fotečky jsou z března, takže ještě tehdy bylo mrňavé a škaredé počasí :-©

Angelička poprvé na kole, snažila se jezdit, jenže stále jí nešlo šlapat ~d~ tak ještě musím jí naučit...

Na Moravě na chalupě....Angy s bratrancem na procházce...

Tam bylo krásně, sešla tam rodina mého přítele, pak jsme poklábosili párky, a sluníčko prostě super ~R^

Alčo, fotky u Jitky vždy super, koukám, že taky si hezky dětičky dovádělÿ~t~ ~R^
Alč@ 29602
15.4.2009 20:26:46
no jo. Martinka nás odhalila. ~t~
udělaly jsme si dnes užasný výlet za Yitou. Bylo krásně - nádherně - sluníčko - zahrada - mňaky na stole.

děti si krásně vyhráli - Terinka si dokonce pospala i na obr lehátku na zahradě.
Ostatní děti to zalomili až cestou domů ~;)

[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 2216  [Dalších 1316 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.